fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 atv de demin 6. bölümünü izledim de çok hoşuma gitti. izlemeyenlere tavsiye edeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben de sadece 6. bölümünü izledim benim de hoşuma gitti. evet izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ortam sıcak, Uğur Yücel'i, Ozan Güven'i severim, konu da güzel gidiyor cıvıtmadı. Ali'nin ki de güzel kız hani ona da bakıyoruz arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ayıp yengeye bakılmaz. kız nişanlı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ben de izledim, guzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 fede said: ayıp yengeye bakılmaz. kız nişanlı ayrıca Ayrılıcak nasıl olsa. Reel hayat gibi. Onca emek ver, her sabah kapısından al işyerine götür, çat herifin teki çıksın, tam evlilik arifesinde, kız aşık olsun. GG & HF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.canimailem.tv/fotograflar/bes01.jpg funda eryiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ozan güven sonunda kimliğini bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bu yaşta göz altı torbası var ama hangimiz kusursuzuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 benım hosuma gitti,duzgun cekilmis duzgun oyuncuların oldugu bi diziye benziyo. Dizinin guzelide tartısmasız o liseli kızdır. ailedeki kısa saclı olan degilde bu duz lisedeki kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Benim de hoşuma gitti acaip. Bölümler ilerledikçe de hikaye güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 |Joker| said: Bu yaşta göz altı torbası var ama hangimiz kusursuzuz ki? Evet o konuda bi sıkıntısı var ama hanımkız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben nedense melihayı çok sevdim, çok tatlı bişi o hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çok güzeldi bugünkü bölüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 funda eryiğit çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sağlam dizi.ama denk gelemediğimden izliyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sir said: ben nedense melihayı çok sevdim, çok tatlı bişi o hihi sadece meliha için izliyorum diyebilirim, kadın şaaahane karakter. ailecek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 melihaya benim de kanim isindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ozan güven çok sean penn çıkmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 atlantiğin diğer tarafından nası ısındıkı senın kanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 fede said: http://www.canimailem.tv/fotograflar/bes01.jpg funda eryiğit uzun zaman sonra bir dizi izledim.adını bilmiyodum foto dan anladım 8-) gerçekten güzelmiş.uğur yücel herzmn ki gibi on numara rol kesiyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 mel(r)iha karakterini oynayan abla nerelerdeymiş daha evvel.kendisi benim içim bir suzan aksoy bir fisun demirel oldu adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 irin said: mel(r)iha karakterini oynayan abla nerelerdeymiş daha evvel.kendisi benim içim bir suzan aksoy bir fisun demirel oldu adeta 78 ya 79 lu bu arada, o kadar da abla değil, öyle görünmesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar