kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 harbi lan tam saat 00:01 de felan wipe yiyosun bütün senen her istınz da wipe ile geçiyo asdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Of bende kızla 2 gun once ayrıldım ama onceden plan kesin oldugu icin arkadas oldugu icin birlikteyiz gene barısmamızda zor of hic sevmedim bu yılbasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kız arkadaşım var ama evde geçiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kız arkadaşından yeni ayrılmış, hatta çok önce ayrılmışta hala unutamamış, acısı taze, yalnız, yeni yıl patilerine gelsin o zaman... cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni ilelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin garibim can yıkıp gönül kırmadım senden ayrı ben bir mekan kurmadım daha bir gönüle ikrar vermedim batınım sen oldun zahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin 12'den sonra, vodkayı yuvarlarken takılın tek başınıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 eyvallah güzel şarkı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mortis said: Sevmiyorum bu yılbaşını. Çok geriyo beni. Zaten 2 senedir kötü geçiyor yıl başım. Şimdi de kız arkadaşımdan ayrıldım 1 hafta önce, ayrı girecez o ayrı koyuo. Böle herkes bi plan ve telaş peşinde ne yapıcaz ne edicez. Meh! Evde otursan ayrı bi dert, bu sefer iice karamsar oluosun, dışarı çıksan ayrı karambol. Çok dolmuşum... gokcene git, hem orda boyle tam vaoo cok cilgin yilbasini kutluyoruz ortami olmuyo, boyle daha guzide negzel hep beraber oturuyoruz ortami oluyo, tabi bu sene napiyo gokcen bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 tabiki parti var. topluma karsı sorumlulugum bu benım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 HELAL! sina tavuk yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yapıcak tabi eli mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kral da cilginca dansetsin, top isiklarla foto cekmeyi unutmayin, karsi dairede oturan millet vekili adayi adami dikizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vekil oldu o artık, devlettin ic islerine bakılmaz, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Yarın gece kordonda donarak girmeyi planlıyorum gelen varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 victorianın tüm sırlarını öğrencem ve paticik halk'ı ile paylaşcam merak etmesin kimse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=qft2xSDBr3c&eurl=http://video.google.com/videosearch?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=CDT&q=vic abicim al izle, alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 süprizi kaçmasın yarın izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gitcem herhalde gokcenlere ya dertleşcez gokcenle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar