Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.facebook.com//video/video.php?v=1071287827131&ref=nf spoiler yerim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 maşallah yaa harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oha sese gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kimmiş kimmiş bakamıyom ben?? albümü olan kızan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yuutub şeysini de buldm buyrun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yalnız slow şarkı buldummu arkasına şiir okumak göz açısı fln tanımıyor evrenselmiş onu anladım ayrıca bizim vokalden iyi bu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oha bu büyüyünce eğitimle falan canavar olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 tam diyordum Britain's Got Talent'taki kiz diil mi bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oha ya sese bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hee yarışmadan sonra albümü çıktı böyle bunun, süper albümü de connie talbot mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bide böle bişi vardı http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Demek ki yetenek dedikleri buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hehe yerim ben bu kızı ya dişlerde yok acayip tatlı ve yetenklii umarım ii bi ders alır ve sesi çok daha güzel olur ilerde.Bunun gibi kızım olsun istedim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bi bizim popstara bakın bide adamlarınkine fanınım connie talbot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 o adamın söylediği şarkıyı da bilmiyorum bi kelime de anlamadım ama dibim düştü burda duygulandım beaw şarkı nedir kim söyler o tarz en iyiler kimler böyle sakin sakin duygusal şarkı tavsiyesi pls of be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ahaha dartanian'ın videosunda 2:05'te japonun bakışa dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Müzik moderatörlerinden ricam şu: İ'yi I yapar mısınız başlıktaki. kitleniyorum paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şu şarkıdan tiksiniyorum.. bu kızı görsem bu şarkıyı söylerken onu bile sopadan geçiririm! o kadar çok söylendi ki, dinlendi ki ikrah geldi artık.. böğk! sanki başka şarkı kalmamış gibi 5yörilyarıncı kez aynı şey.. bari biri çıkıp değiştirse biraz! ama öbür amcayı seviyoruz, hatta hafif yamulmuş bi fıçı gibi duruşundan sonra çıkan muhteşem sesin o vücuda yakışmaması harika. amca öle duruyor ki efenime söyleyim biz -pröfeşınıl şarkı söyleyemeyenler- için, bizim adımıza söylüyor sanki "işte ezilmiş halkın, yükselen sesi!" tabi bunu solcu sloganlarındaki berbat aksak şekilde yapmaması da ayrı bi güzellik... swh ses için nakil imkanı olsa bayağı bi morga çevirebilirdim ortalığı.. lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mortis said: Müzik moderatörlerinden ricam şu: İ'yi I yapar mısınız başlıktaki. kitleniyorum paso. dukkan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bide bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 üstüme alınmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ustune altina bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 I'll always love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar