Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lands of Avatar UO Shard

XalataN

Öne çıkan mesajlar

Mesajı okuyan allah yinemi bir shard açıldı diyecek bundan eminim :) Turk Oyun bünyesinde 2.ci Shardımızı Açmış bulunmaktayız.
Kesinlikle edite yerim yok.Zaten level sistemli bir shardda Edit yapmak kolay değil.Yapanı ve yapılanı anında sallarım hiç umrumda olmaz.Bu güne kadar yapılan emeklerin 2 dakika içerisinde 2 komut ile gidebileceğini sananları yanıltmak amacım.

1-2 özellikten bahsetmek istiyorum
Su an test aşamasında olan Hazine sistemi mevcut
Skill bonuslarımız mevcut

Kısacası tek amacım 4/4 lük bir Shard yaratmak.

Turkoyun Sitesi
Ayrintili Bilgi[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyelim hayırlı olsun.Da level sisteminde edit yapmak daha kolaydır 4 metre kare bir alana 60 lich lord koyarsın arakdaşının çantasınada deprem scrollu dupelersin 4 metre kare yerin 2 metre gerisine bir duvar çeker arkasını arkadaşına marklar verirsin.Günde 1 level atlar artık.
Haşa bunu bana hg deki büyüklerim öğretdi..[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah Yok abi o kadarda değil Editten kıl kapan bir herif olarak adamın infosuna bile .sinfo ile bakan birisiyim düşün artık...Zaten Staffımız kaliteli su anda.Edit yapıcak insanlar yok hergün görüştüğüm kişiler.[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 10 Mayıs 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
ne diyelim hayırlı olsun.Da level sisteminde edit yapmak daha kolaydır 4 metre kare bir alana 60 lich lord koyarsın arakdaşının çantasınada deprem scrollu dupelersin 4 metre kare yerin 2 metre gerisine bir duvar çeker arkasını arkadaşına marklar verirsin.Günde 1 level atlar artık.
Haşa bunu bana hg deki büyüklerim öğretdi..

İnsanlar neler buluyorlar ya, valla işin içinde pislik olunca Türk'ten daha yaratıcı millet yok heralde :D[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XalataN, 10 Mayıs 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
Mesajı okuyan allah yinemi bir shard açıldı diyecek bundan eminim :) Turk Oyun bünyesinde 2.ci Shardımızı Açmış bulunmaktayız.
Kesinlikle edite yerim yok.Zaten level sistemli bir shardda Edit yapmak kolay değil.Yapanı ve yapılanı anında sallarım hiç umrumda olmaz.Bu güne kadar yapılan emeklerin 2 dakika içerisinde 2 komut ile gidebileceğini sananları yanıltmak amacım.

1-2 özellikten bahsetmek istiyorum
Su an test aşamasında olan Hazine sistemi mevcut
Skill bonuslarımız mevcut

Kısacası tek amacım 4/4 lük bir Shard yaratmak.

Turkoyun Sitesi
Ayrintili Bilgi

Hayirli ugurlu olsun ...[signature][hline]msn= [email protected]
Amentes Staff Members

Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Peh çok yaratıcısın yazarsın bi gate sistemi scrollu içinden geçen level 12 fln olur pvp shardlarında adminler nası level 999 oluyor sanıyorsun.Genede işallah olmaz diyip sitenize giriyorum.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Sosyal ağlarda paylaş

Accountlar geç açılıyor böyle giderse nası yetişceksiniz ilerde bilmiyorum artık...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Edit olayı haric herşeyinize katılıyorum bu sharda timurun ( Niconun) eli değerse Karısının gene 50x charı olcagına eminim.. İşallah olmaz dierek konuyu uzatmıyorum.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 10 Mayıs 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
said:

Peh çok yaratıcısın yazarsın bi gate sistemi scrollu içinden geçen level 12 fln olur pvp shardlarında adminler nası level 999 oluyor sanıyorsun.Genede işallah olmaz diyip sitenize giriyorum.

Level atladikca aşağıda yazar ve tüm playerlar görür.Dk da bir level atlayanın editi belli olur.[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 10 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
Selam,

Edit olayı haric herşeyinize katılıyorum bu sharda timurun ( Niconun) eli değerse Karısının gene 50x charı olcagına eminim.. İşallah olmaz dierek konuyu uzatmıyorum.

Bu shard 'da Tüm yetkiler bana ait Avatar land onun Lands of avatar benim makinalar değişik ve Remote erişimi yok.Kısacası Lands of Avatar yöneticisi benim.Ortak yanımız sponsor aynı,aynı isim altındayız.

RRa sana gelince,Adamın Level'ını Editlemek için Yarım saat lich'leri depremle kestirmene gerek yok.Başka yöntemleride var ama bilmiyorum.Korax yapmayı biliyordu galiba.[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

her halde hg gibi birsey oynamadim ama arkadaslar oynamisdi ben kasilmis bir chari aldim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sana honda civic iftirasını atan ben değilim 1.Kaşınıyorsun buda 2

Gelelim yaptığın bu terbiyesizliğe.Ben sana başka birşey soylemedim o günden sonra Sen anlamamışsın benim seviyemi.Buda senin seviyesizliğini gösterir...[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XalataN, 10 Mayıs 2004 15:19 tarihinde demiş ki:
Sana honda civic iftirasını atan ben değilim 1.Kaşınıyorsun buda 2

Gelelim yaptığın bu terbiyesizliğe.Ben sana başka birşey soylemedim o günden sonra Sen anlamamışsın benim seviyemi.Buda senin seviyesizliğini gösterir...

Kasinsam ne yapacaksin merakim budur ilk olarak?

Sen bizim thread'imizin seviyesini yerlere indirdikten sonra ben de senin seviyene indirsem bu thread'i cok mudur?

Bana attigin iftiralari oyuncularina da atacaksan yazik yani, benim dusundugum odur, gerisinden bana ne.[signature][hline]'crimson legend'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...