Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo Map

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler run uo nun ayrıntılı map ını nerden bulabılırım?[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
Mesaj tarihi:
Map demek harita demektir :)
runuo da bir emülatör olduguna göre?
sen bundan ne anlıosun birleştir oku..[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla haritanın emulatörle fazla bir alakası yoktu . O senin UO klasöründeki dosyalarla daha alakalı idi sanki ...[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer .
[Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya abi run uo emülöturunun kullandigi map i nerden bulacam onu soruyorum.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
said:
Bameso, 09 Mayıs 2004 13:40 tarihinde demiş ki:
sen bundan ne anlıosun birleştir oku..

runuo bir emulatör mü? hay allah, bende imzamda da belirttiğim gibi runuo kurulu bir bilgisayar arıyordum. ne olduğunu öğrenmek için :)
map = harita hmmm... anlamaya başlıyorum galiba...
yardımcı olduğun için sağol...
lakin senin soruna bir cevap verilemedeğinin farkında mısın? neden cevap verilemedi onun farkında mısın?
ben onu da söyleyeyim. eksik bilgini ukalalık ile kapatmaya çalıştığın için. hemde hiç gerek yokken, kimse sana sataşmamışken. [uo emulatöleri bölümünde bu durum biraz klasik oldu]
şimdi boşuna takıldığımız bölümü geçeyim de bir açıklama yapayım;
runuo bir emulatör ve haritası yoktur. harita ultima online klasöründedir. yani oyuna aittir. dolayısıyla garip bir cümle kurmuşsun bende anlamak istedim...
runuo map derken "aos paketini kapsayan facetlardan mı bahsediyorsun (malas, vs. vs.) yoksa runuo için edit yahut yeni yapılmış bir haritadan mı bahsediyorsun?"
daha ne diyeyim?...[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
Mesaj tarihi:
uo.stratics.org adresinde map bölümünde bakabilirsin.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 09 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
uo.stratics.org adresinde map bölümünde bakabilirsin.

Saol.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
Böyle ukalalık eden adamlara yardım etmiyceksin aslında.
Asla uklalara kızmam bilen adam ukalada olur ama bilmeyip burda konu açıcak birde ukalalık yapıcak.
Ben bölesine yardım etmiyorum valla.[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Mesaj tarihi:
said:
RRa, 09 Mayıs 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
Böyle ukalalık eden adamlara yardım etmiyceksin aslında.
Asla uklalara kızmam bilen adam ukalada olur ama bilmeyip burda konu açıcak birde ukalalık yapıcak.
Ben bölesine yardım etmiyorum valla.

Yardım etmek zorunda degılsın zaten ben burdan kımseden zorla yardım ıstemedım.Ben bı b*k bılmıo olabilirim buda beni ilgilendirir benim yaptıgım ukalalıkta beyenmıyen yardım etmez konuyu sikayet eder yada benı sıkayet eder ben kımseye zorla bu thread msj yazacaksınız demedım.Ukala oldugumu dusunen arkadaslarım dusuncelerini kendilerine saklarsa sevinirim.Ayrıca bı konudaki eksik bilgim o konu hakkımda bi sey bilmedigimi gostermez tıpkı Adolf Hitler in ordusunun imal ettigi tufekleri tabanca ve tabancalarıda tufek olarak bılmesi gibi ama hıc kımse Adolf Hıtler komutanlıgına ve savas bilgisine ters bir sey soleyemez.Bu da dogru bilginin,kimden,nasıl ve ne zaman cıkacagı konusunda bi fikir sahibi etmistir.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
bameso neden bu kadar sert çıkışlar yapıyorsun anlamış değilim (?)
kendi adıma ilk lafını alındım çünkü direk bana edilmiş bir laftı ve hiç gereği yoktu...
cevap verme ihtiyacı da duydum çünkü burası herkese açık (public) bir forum alanı. istediğin lafları istediğin biçimde sarfetmen ahlaki bir yanlış olur. neyse uzatmayayım aslında sorunun cevabınıda almışsın.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Bameso, 09 Mayıs 2004 13:40 tarihinde demiş ki:
sen bundan ne anlıosun birleştir oku..

runuo map derken neyi kastediyorsun acaba tam anlayamadım demek: runuo map sphere map diye bi fark yok demek
sen bunu anlayamamışsın bameso,

map:harita demek oldugunu herkes biliyor,
runuo nun bir emülatör oldugunuda bu bolume yazı yazıyor ise (soruna cevap vermek için hele..) biliyordur
birde arkadaşa akılsızmış gibi birleştir oku diyerek ukala bir yaklaşım sergiliyorsun ve dahada uzatıyorsun bu tutumunu,
burnumuzdan kıl aldırmıyoruz bakıyorumda... Uyarıyı yapacak kişi illaki moderatör veya admin mi olacak?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
DynamicK arkadaşa yardım etdiler oda saol dedi.

Ben sadece ben olsaydım yardım etmezdim dedim buda kendime saklıycağım bir düşünce değil madem açmışsın konuyu bende fikrimi söylerim.[signature][hline]Ra
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Mesaj tarihi:
said:
Ractamainus, 10 Mayıs 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
bameso neden bu kadar sert çıkışlar yapıyorsun anlamış değilim (?)
kendi adıma ilk lafını alındım çünkü direk bana edilmiş bir laftı ve hiç gereği yoktu...
cevap verme ihtiyacı da duydum çünkü burası herkese açık (public) bir forum alanı. istediğin lafları istediğin biçimde sarfetmen ahlaki bir yanlış olur. neyse uzatmayayım aslında sorunun cevabınıda almışsın.

Benim ordaki laflarim sana karşi degildi. Öyle bir his verdiysem özürdilerim.
Benim hakkımda düşünceleri olan arkadaşların düşüncelerini kendilerine saklamalarini konusunda hala israrciyim.
Ayrıca sadece bu thread altında degil diger baslıklar altındakı RRa aıt msjları okursanız bana ukala diyen arkadasımın insanlara yazdıgı msj ları gorebilirsiniz.Bu konunun daha fazla uzamasını ıstemiyorum mod lardan ricam thread kitlenmesi.
Yanlış anlaşılmaya yol acacak yada maksatımı aşan kelimeler kullandıysam hepinizden teker teker özürdilerim.
Teşşekur ederim.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
Sana etmemiştim ama olsun :P Şaka maka maksadımı aşan bi sey yazdıysam RRa da dahil tum paticik ahilinden özür dilerim.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.

Mesaj tarihi:
Olur öyle şeyler ayrıca Ukalalık kötü birşey değildir.Ilk yazimdada söledim anlamamişsin ukalalık yapıp bilmiorsan komik oluyor onu dedim sadece yoksa ben ukalayımdır ne olcek..[signature][hline]Ra
Mesaj tarihi:
ukalalık kötü birşeydir.
hele bir forumda sergilenebilecek daha kötü bir davranıştır (daha ne yapabilirsin ki?)

ama bameso özür diledikten sonra pek bir önemi olmasa gerek.
;)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
  • Yeni Oluştur...