Apis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şimdi şöyle bir sorun var arkadaşlar. Malum www.thepiratebay.org mahkeme kararı ile ulaşıma yasak. BTJunkie, Mininova gibi sitelerden bir torrent bulduğumuzda bunların %80-90'ı thepiratebay kaynaklı dosyalar olduğu için torrent programları torrentleri çekemiyor; HTTP Error 404 diyor kaynak için. bu yüzden ktunnel gibi sayfalarla mesela thepiratebay'ı açıp görsekte browserda torrent programı maalesef göremiyor. Bu durum nasıl aşılabilinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 treewalk eğer xp kullanıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 OpenDNS kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Evet bende özel birşey yapmadan OpenDNS kullanıyorum sorun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hemen atlıyorum; OpenDNS kullanmaktayım ben lakin google görseller, youtbe ve bazen de blogger'daki resimleri göremiyorum. Neden olabilir bu acaba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 treewalk daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet OpenDNS torrent konusunda işe yaradı çok teşekkürler =) Bende de Youtube'a girilemiyor arkadaşta olduğu gibi, açamıyor sayfaları ama olsun. Sorunum çözüldü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 you tube için hosts dosyasını editle. giremediğin herşey için whois yardımıtl hosts dosyasını edetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar