Apis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şimdi şöyle bir sorun var arkadaşlar. Malum www.thepiratebay.org mahkeme kararı ile ulaşıma yasak. BTJunkie, Mininova gibi sitelerden bir torrent bulduğumuzda bunların %80-90'ı thepiratebay kaynaklı dosyalar olduğu için torrent programları torrentleri çekemiyor; HTTP Error 404 diyor kaynak için. bu yüzden ktunnel gibi sayfalarla mesela thepiratebay'ı açıp görsekte browserda torrent programı maalesef göremiyor. Bu durum nasıl aşılabilinir?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 OpenDNS kullan.
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Evet bende özel birşey yapmadan OpenDNS kullanıyorum sorun yok bende.
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hemen atlıyorum; OpenDNS kullanmaktayım ben lakin google görseller, youtbe ve bazen de blogger'daki resimleri göremiyorum. Neden olabilir bu acaba ^^
Apis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet OpenDNS torrent konusunda işe yaradı çok teşekkürler =) Bende de Youtube'a girilemiyor arkadaşta olduğu gibi, açamıyor sayfaları ama olsun. Sorunum çözüldü =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 you tube için hosts dosyasını editle. giremediğin herşey için whois yardımıtl hosts dosyasını edetle.
Öne çıkan mesajlar