Uzun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Jazz tarzi muzikler ariyorum.. Acikcasi hayatimda hic dinlemedigim bir muzik tarzi oldugu icin pek bir bilgim yok. Kendimi davul da gelistirmem icin olmazsa olmaz bir muzik tarzi oldugu icin dinlemem lazim. Akliniza gelen tum jazz guruplarini benimle paylasirsaniz sevinirim.. Simdiden tesekkurler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 madem özel bişi yok, aklımıza gelen gelmeyen hepsi: http://en.wikipedia.org/wiki/Jazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben insanlarin genelde begendiyi insanlari dinlemek istiyorum. O yuzden yazdim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Miles Davis diye başlayalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 george benson the crusaders Al Jarreau Blues Brothers var o da hoştur Lee Ritenour vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şöyle yardımcı olmaya çalışayım o zaman sana jazz çok geniş bir müzik türü, iki jazz şarkısı dinletirim sana, aynı müzik türü olmadıklarına yeminler edersin. ne tür seveceğin önemli. bunun için de, birkaç çeşit complation albüm edinmeni tavsiye ederim. genellikle aynı tarzları barındırırlar ama yine de farklı kişiler olacağından, birisi çok hoşuna gittiğinde ondan yola çıkarak, internet veya çevrede o kişiyi sevenlerin başka kimleri sevdiğini takip ederek ilerleyebilirsin. louis armstrong, charlie parker güzel başlangıçlar olabilir, kökten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 John Patitucci, Stanley Clarke, Marcus Miller, Jaco Pastorius, Victor Wooten. Hepisi basçı bunların ama. Return To Forever, Weather Report falan da dinleyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 jazza girerken fusion dinle aslinda hem dinlemesi kolay hem eğlenceli güzel falan.popa rocka falan çok yakınsıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 BEST OF JAZZ VAR İÇİNDE 100 TANE PARÇA VAR GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİLER GİBİSİNDEN BİŞEY BİDE SINIFLANDIRMIŞLAR ONU LATİN CAZ VOKAL CAZ BİLMEMNE CAZ GİBİ İŞTE BİRAZ PAHALI AMA EDİN edit: niye büyük bilmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Llama said: BEST OF JAZZ VAR İÇİNDE 100 TANE PARÇA VAR GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİLER GİBİSİNDEN BİŞEY BİDE SINIFLANDIRMIŞLAR ONU LATİN CAZ VOKAL CAZ BİLMEMNE CAZ GİBİ İŞTE BİRAZ PAHALI AMA EDİN edit: niye büyük bilmiyorum : ) izmirdeysen bundan bir takım sana benden hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mr. Scruff dinlemelisin nu jazz yapıyor fazla başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Glenn Miller Cok severim ben. http://www.youtube.com/watch?v=ZJE-onnw2gM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 funq said: izmirdeysen bundan bir takım sana benden hatta :P orjinalıne 60 ytl bayılıp aldım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bende de var da arkadaşa vereyim dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 D&R'larda felaket ucuz fiyatlara remaster boxsetler satiyorlar Nat King Cole, Lester Young, Charlie Parker falan, sax hastasi bunyelere tavsiye edilir, pederden araklayiverdim ben de, erenkoy d&r'da yiginla vardi bir aralar, toparlanabilir bir ara. Fusion kisinin kulagina bagli olarak yorabilir de, kokune kadar improvizasyon/teknik kasiliyorsa kafam sisti diyenler de oluyor, zevkine gore tamamen, iyidir ama. http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMusic.aspx?work_no=0000000250234 20 liraya dusmus ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bizim bahsettiğimiz de şu idir http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMusic.aspx?work_no=0000000207555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 funq said: bizim bahsettiğimiz de şu idir http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMusic.aspx?work_no=0000000207555 What the "idir" means Bob? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 şudur'un birleştirilmeden yazılmışı kuş sütüyle trolleyin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 funq said: bizim bahsettiğimiz de şu idir http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMusic.aspx?work_no=0000000207555 ohaa fiyata bak baya düşmüş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gülşenin bi şarkısı var dı saz mı caz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 1 saat ugrastim ve sonunda verilen tum isimlerin en az 1 albumunu indirdim. 2.5g tuttu. Soyle bir listem oldu. Daha baska isimlerr yada ozelliklede olamzsa olmaz albumler soylerseniz sevinirim. Yardim eden herkese cok tesekkur ederim . Best.Jazz.100.6CD Al_Jarreau-Love_Songs-2008-SnS Charlie Parker - Birth and Dizz George Benson - Weekend in LA Glenn Miller Orchestra - In the Digital Mood Gypsy Jazz - Exitos del Jazz CD 1-2-3-4 John Patitucci - Heart of the Bass Louis Armstrong - Giants of Music (2002) Marcus Miller - Marcus 2008 Miles Davis - Muted Miles [PRCD-30802] 2008 Mr. Scruff presents- Keep It Solid Steel (2004) Stanley Clarke The Jazz Crusaders The Pacific Jazz Quintet Studio Sessions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 diana krall olmazsa olmaz mesela, bayan sesi beğenirsen, nina simone, billie holiday oldukça iyilerdir. pek davul yok ama onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bi denesin şunları 3 4 ay içinde de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 epey uzun biseyler yazdım ama sayfa seciliyken backspace e basınca silindi. ozet gecicem. caz en eski populer muzik turlerinden biri oldugu icin epey degisim geciriyor. benny goodman louis armstrong gibi eski topraklar seyirciye yonelik havadar swingler yapar. benny goodman cok eski ve klarnetci oldugu icin ilgini cekmeyecek buyuk ihtimalle ama louis armstrong un canlı albumlerini best oflarını dinlemeden bırakma. bayan caz vokallerinden ella fitzgerald ve favorim billie holiday i dinleyebilirsin. nat king coleun caz standardı haline gelmis tek sıkımlık sarkıları beni pek sarmasa da standards recital albumunde modern yorumlarını dinlemeni oneririm. sonraki jenerasyon cazı ozgurlestiriyor diyebiliriz john coltrane charlie parker sonny stitt miles davis gibi muzisyenlerle. miles davis canlı calarken sarkıyı destekler, geri planda kalmayı tercih eder, kompozisyon adamıdır daha cok. birth of the cool ve miles davis and horns albumlerini oneririm. john coltrane ise diger enstrumanları neredeyse susturur ustun emprovizasyonuyla; buldugun butun canlı albumlerini edin, bi de in a sentimental mood u edin. o donemin telli kısmından wes montgomery ilgini ceker. iyice sindirdikten sonra bitches brew albumunu acık bi zihinle dinle, deneyseldir bir anda hosuna gitmeyebilir. sonra jazz rock ve fusion geliyor ki cok da hastası degilim, pat methenyyi tenzih ediyorum. cellar doorda miles davisi john mclaughlinle dinleyip bi de jeff beckin 70lerin sonundaki albumlerine bakabilirsin. marcus miller jaco pastorious soylemisler zaten. ama bana tek bi album soyle dersen, sketches of spain derim. ha bi de art tatumun hayvanlıgına sahit olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 torrente wojtek pilichowski yaz kısacık bişe var 10-20 şarkı bişe bu adam da bascı elalemle çalmış fln feat ler fln var ama çok özel 2-3 jazz şarkı var ve bateri ritimleri de güzel bir dinle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar