Afush Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şuna nedense çok güldüm.. bu bir film spoylırıdır.İzlemediysen bakma bence Rıdvan'ın "Bu gol olur." deyişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Afush said: Şuna nedense çok güldüm.. bu bir film spoylırıdır.İzlemediysen bakma bence Rıdvan'ın "Bu gol olur." deyişine. film'e hiç gülmiyen bi insan bile güler orda nedensesi mi var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben de gülemedim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 @mulgear6 msjmı farmlıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 senın adına üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 boyle seylere takilmamak lazim yahu, ben exorcism of emily rose izlerken bile güldüm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kas spazmıyla komedi filmine gidip mazo kimliginle on plana cıktın su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 benimde izlerken çişim geldi ama yine de öküz gibi güldüm altıma yapma pahasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 edik:arog güzel film ya devam'ı gelmesin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kim o abicim ediklemeden önceki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ben de gitmedim evde izlencek film diyolar sinemada izlenmezmiş çok güldüm hahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dory said: boyle seylere takilmamak lazim yahu, ben exorcism of emily rose izlerken bile güldüm mesela hö. evde izlerken belki ama sinemada izledim hiçte hoşlaşmadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar