GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Göğüs kafesimde kas spazmı var güldüğüm anda vücudum büyük bir acı ile doluyo ve film boyunca oturdum gülmedim-gülemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kıyamam:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bi tek sen değilsin herkez öyle diyor en fazla 2 kere güldüm diyen lar var onlar şanslı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kendini tutmak kısır yapıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Duygusal filmlere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bütün salonda sadece 3-4 kere gülebildi koskoca filmde. Oda argo sahnelerinde. Artık zeka ürünü espri aramaktansa recep travmasından sonra sadece öğüren ve küfreden insanlara güler olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Geçmiş olsun,kötü bişey gülememek.Apandist ameliyatı oldum ertesi hafta taburcu verdiler gittik eve. 3 gün geçti aradan,can sıkıntısına CMYLMZ ın "Bir tat Bir Doku" gösterilerini izliyim dedim,dikişler patlıyıcaktı yarıda bıraktım,kendimi tutsamda olmuyo yani.3 ay sonra tamamını izledim ama.I Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bence gayet güzel bir film çok güldüm cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 "faceoff tekniği ile yüzünü kopyaladım..." diye başlıyan kısıma güldüm,kimse gülmedi.Benden başka kimse ya faceoffu izlememiş yada espiriyi anlamadı.Arog bence baya güzeldi bide millet utanmadan Recep ivedikle falan karşılaştırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ikisi ayrı dalda fakat recep ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben de hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 he izlemedigim için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bi ara izliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 arog u izlemedin ve gülmedin? sorun sende hocam gayet komikti hiç kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Güncellemeyi denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 adam gibi güldüğüm sahne kalecinin ellerine topun gelişi ve ellerinin yamulmasıdı.orda da harold&kumar filminde bodrumdaki cyclops aklıma geldi o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben de hiç gülmedim çünkü daha gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben cok guldum, ama daha filmi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben cok duygulandım, filme gitmedigim icin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yarısında çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 agladım sad ama gidemediğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sizin gülme bozukluğunuzdan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o kadar gülmemenizin sebebi ilkine göre o kadar küfür geçmemesidir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar