Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatura Dpt.

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler. Havaların soğumasıyla beraber doğalgaz faturaları hayvan gibi gelmeye başladı. Karşılaştırma yapabilmemiz için kış aylarında bi topiğe yazalım diyorum.

Bize 160 gelmiş ki çok çok az yaktık, tek çocuklu bi aileye (akrabamız) 290 lira gelmiş geçen. Zamlar etkisini çok fena gösterdi yani. Sizde durum nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
surekli sıcaklık degistirmek yerine (ornegin sabah 30 oglen 40 aksam 50 derece) sabit sıcaklıkda yakmak faturanın kabarmamasına neden oluyormus,tabiki kulaktan duyma bi sey arkadas demisti
yoğuşmalı değilse gayet, sabah kapatıp akşam açmak da bi çözüm. hatta saatli falan ise gelme saatinizden yarım saat önce açılsa olur. saatli priz falan da var.
kaçta geleceğim belli olmuyor derseniz onun da çözümü var, bi adet 3310, bi adet kullanmayan(ama aktif) sim kart, bi da 5v ile çalışan röle ile telefonla aktifleşen bi sistem kurulabilir. tabi benim bildiğim röleler voltaj kesilince akımı kesen türden, eğer öyle bi röle kullanacaksanız bi kaç NPN transistör ve direnç ile switch modunda çalışan bişeyler de kurulabilir.

ben sosyoloji okuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...