Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gazze'deki katliam sebebiyle kutlamalar iptal edilmiş. Tüm kalbimle tebrik ediyorum bu kararı alanları. az önce ntv son dakika haberi geçti. yakında sitelere düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Magandalar başka yerlere akar artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Biz 250.000 şehit verdiğimizde kim kutlama iptal etmiş acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yılbaşı gavur işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben de magandalar akmasın diye iptal oldu sandım ama farketmez. İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Geçen senede böyle birşey olmuştu galiba.Ama kime ne abi gitmek isteyen yine gider taksime.O fortların kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gazzeyle alakası yok bence sadece öyle gösteriliyo bizde bişiler peşindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 toggie said: Ben de magandalar akmasın diye iptal oldu sandım ama farketmez. İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Iptal nedeni farkli oldugu icin magandalarin akip akmamasi pek de ilgilendirmiyor beni. Israil bahane alkollu toplu eglenceleri iptal etmek sahane. Seytan isi bu eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Buyse said: Gazze'deki katliam sebebiyle kutlamalar iptal edilmiş. Tüm kalbimle tebrik ediyorum bu kararı alanları. ben etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 toggie said: Ben de magandalar akmasın diye iptal oldu sandım ama farketmez. İyi olmuş. eet bu sene turist memesi elleyemeyecek abaza türklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bence de iyi olmuş. Adam gibi eğlenmeyi öğrenene kadar kutlama falan olmasın bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Kurbanda kesmeyek adam gibi kesmesini öğrenene kadar... Yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 |Joker| said: Kurbanda kesmeyek adam gibi kesmesini öğrenene kadar... Yer mi? da yı da ayrı yazsan +1,000,000 yazardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Valla olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 peki seneye iptal için yeni bir bahanemiz olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 |Joker| said: Kurbanda kesmeyek adam gibi kesmesini öğrenene kadar... Yer mi? Ben söyliym. Yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gençler üzülcek http://forum.paticik.com/read.php?62,3776475 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 odiflame said: peki seneye iptal için yeni bir bahanemiz olacak mı? türkiye de bahane bulmaktan kolay ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok guzel hareket bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 alperozg said: odiflame said: peki seneye iptal için yeni bir bahanemiz olacak mı? türkiye de bahane bulmaktan kolay ne var Lich King'i kestiler! Ulusal yas ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 en kötü ihtimalle patlatırlar bi pasajı yine, bahane için yapmadıkları şey değil bazılarının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bi yerde birileri öldü diye kutlama iptal etmek ne saçma birşeydir ya. Hadi bizim vatandaşımız olsa tamam da "Müslüman kardeşlerimiz" mantığıyla "gavur işi" kutlamayı engellemek için bir bahane olarak görüyorum. Saygılar.. PS: Yada bomba ihbarı falan aldılar PKK ile ilgili bahane olarak bunu kullandılar yemedi devam etmek kutlamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 valla sırf filistinliler için yapmışlarsa eyvallah kabul edebilirim fakat hernedense bana sebep bu değilmiş gibi geliyor. gerçi en azından bu sene 1 hafta boyunca, taksimdeki magandaları izlemiycez haberlerde, oda bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 basın duruma kızgın bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar