fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ne treni yav, şayet 4 kişi olursak arabayla geliriz. Eğer daha kalabalık olursak 2 araba olmaya bakarız olmadı o zaman trenle geliriz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 fedaykincim size bi town portal açıveriim hazır manam varken, masrafa girmeyin ;-) yeter ki gelin siz, itiniz olur...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 piknik benimde tercihimdir[signature][hline]raki asmis biseydir
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yeter paintball olmasın. miğdem bulandı artık. bir kere de düzgün buluşalım yahu :)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bone paintballdan mi miden bulandı yoksa o sırada yediğin şeylerden mi? :) ii piknik yapalım, çiçek ve böcüklerle, rahat edebilirseniz!aoç'a yada şu askeriyenin yeri varya şehir dışında birinin tanıdığı varsa ona gidelim[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 piknik evet hatta piknigi bilkent sitesinin ordaki alanda oneriyorum ki hic yorulmadan evimden cikip direk gideyim :) paintball neyim başka zaman olsun[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Trojanmistress, 04 Mayıs 2004 10:27 tarihinde demiş ki: o zaman koraxcım biz seni direk lunaparka götürelim :D olmadı seni oraya bırakır akşam da gelip alırıs. Ahah :D Şaka biyana bence uyar ama harbi AOÇ olmasın ya.Oranın b.ku çıkmış artık.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bu arada alakası yok konuyla ama eğer ki gelirlerse rammstein konserinin o beenmediiniz AOÇ'de yapılacaanı bilio musunuz?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Eh nerede olduğunada bağlı. Orda ayyaşların içinde piknik yapmak çok hoşuna gidiyosa eyvallah ne diyim..
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 baska yerde yapariz illa aoc diye bisey yok[signature][hline]raki asmis biseydir
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ortaya yemi attı kaçtı demeyin okuldan daha yeni gelebildim kafamda bozuk şu yeni tasarıyla ilişkin bide başka mevzularda var neyse. Aoç olursa atlarım arabaya gelirim iki adımlık yol hehe. Paintball demeyin bunu wandererla sözleştim piknik yapcaz böle rakımızla karpuzumuzla mangalımızla fln tarihleri ayarlayalım 19 ve o hafta bana uyar hafta sonuda uyar ama onun dışında full sınavlarım var[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben gelirim de tarih ve saate bağlı benim işim. Yer zaman belli olsun kesin bişi diyim.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 *!el kaldırır...*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aaa ama, ama o zaman ben gelemem ki :( netice itibariyle ben taaa büyükesatta oturan bi bayanım :( nası gelebilir nası gidebilirim, ühhhüüüüüüüüeeeeeee :( yalnızıııım dostlarım,yalnızım yalnıııızzzzzzzz :([signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 wandererla angelfire çilingir sofrasında sözleşmiş walla.. en uygunu bilkentteki piknik alanı kimse bişi demez ayyaşlarda dadanmaz, gelin bilkente benimde 2 adımlık yol eheheh[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: OutTrader, 04 Mayıs 2004 11:42 tarihinde demiş ki: bone paintballdan mi miden bulandı yoksa o sırada yediğin şeylerden mi? :) ısınmamış köfteden bişi olmaz :) sıkıldım ya millet sadece paintball olunca geliyor, yoksa kimsenin ilgilendiği yok..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ayrıca ne etçeniz len pikniği. üstünüze yağmur yağarsa bi de piknik miknik rezil-i rüsvan olur.. en iyisi cafeye gidelim. piknik yapmış gibin eğleniriz, yağmuru izleriz, şiir neyin yazarız..
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende bu hafta ayda ondan sonraki haftasonu olursa gelebilirim[signature][hline]aka-Rirusan @ patiuo aka-[gladiator]Beyonce @ patiuo
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 of boccob hatırlatma onu ya vallaha 3 gün ayağa kalkamadım doru düzgün :) hehe aslında bilkent olabilir ben bi kaç kişilik servis ayarlayabilirim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hepinizi 18 mayısta Gazi Anadolu Lisesi şenliklerine Davet etmek isterdim ama Kontenjan Sınırlı :( Sahneyi ben alıyorumda ondan :D neyse ya bence bu bilkent olabilir,cafede olur biyere karar verin oylayın falanda topaklanalım ya.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Angelfire, 05 Mayıs 2004 10:39 tarihinde demiş ki: ben bi kaç kişilik servis ayarlayabilirim Olur işte bence bilkent mantıklı.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
arc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 up up ![signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hade söyleyin ne yapalım bi yerde oturup buluşadabiliriz emme havalar sıcak olcak gibi böle esen püfür püfür bi yer olsun dirim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bilkente gelebilirsiniz, mangal buluruz mangalımızı yaparız, gayet rahat gölgelik bi yer biliyoruz oturacak yerlerde var bi suru piknik masası fln. hem yakınlarda ankuva real gibi yerler var mesela bişi almak istedik gideriz alırız. ulaşımda kolay güvenparktan her yarım saatte bir otobus kalkıo ilk durak, olmadı sıhhiyede kopruden dolmusa binersiniz, 900 bin. gün saat kararlaştırmasını yapalım, ama bu hafta fln olsun, bundan sonraki hafta finallerim var nah gelirim.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar