Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara yoklaması 19-23 mayis tarihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun ciddi bi kazaaydı heralde[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
zaten herşeye bi bahanen var azmo[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Mesaj tarihi:
hadi bakalım ankaralı paticikler ben de size börek açiim elcaazlarımla. soora ankaralı paticikleri trojan ablaları aç bıraktı demesinler...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
bu topic böyle kalmasın bi karara bağlayın da sonra yine fos çıkmasın[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
haftasonuna denk getirin birde bakmışsınız kafama esmiş ve istten bir iki kişi alıp gelmişim yanınıza ;)

*! Burnunda memleketi tütmektedir*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 04 Mayıs 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben 7 sinde geliyorum kardeşim alla alla

günü birlik münü birlik ama olsun

azmo bize halı saha maçı ayarla![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
aaa babacum kesinleşti mi? hadi bakalım :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
alcam biletimi ama günü birlik takılacam anca böle bi ce-eee diyecem dönecem[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
ehehe tam dönerken birini ebele de kaç, içinde kalsın adamın :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
olablüüü

*!ebe!*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
Burdaaaa..

Piknik ne alaka ya?

Siz şimdi kesin AOÇ'de araba içinde karılarla fingirdeşen heriflerin takıldığı yerlere götürürsünüz :D bari iyi bi yer seçinde çalılık çimenlik yayılalım dop oynayalım "veleybol" oynayalım bele bele ebe oynayalım govalamacalık,sahlambaçcılık evcilik hatta ben evleniyorum bile oynarız
:D[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
en son mangal yapcaz fln denmişti o sogukta mangal olmadı tabi, bonecrusherda ciğ ciğ kofte yemişti işte rezil herif! ama hava güzel mangal fln olur aslında, yine mi paintball fln yapsak?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
o zaman koraxcım biz seni direk lunaparka götürelim :D olmadı seni oraya bırakır akşam da gelip alırıs.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Mangal veya paintball ayarlayın bir haftasonuna bende bonepart silth vs. vs. yi alıp geleyim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 04 Mayıs 2004 10:48 tarihinde demiş ki:
Mangal veya paintball ayarlayın bir haftasonuna bende bonepart silth vs. vs. yi alıp geleyim.

hatta trenle gelicekler, ama gece trenini kaçıracaklarda gelmicekler, :) geçen sefer böyle olmuştu galiba
paintball ayarlansa süper olur, hemen uçarak gelirim ben[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
  • Yeni Oluştur...