Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 geçmiş olsun kardeşim ......[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 saol canım[signature][hline]Dragger.Org
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hımm zevkli olur valla, buluşalım eğleniriz.[signature][hline]I Only Die For This Woman
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 geçmiş olsun ciddi bi kazaaydı heralde[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Sağol kardes ciddiydi[signature][hline]Dragger.Org
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 o günler finalim yoksa gelirim ben. piknik yapalım.
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 4 - 5 milyara anca motor alırsın piyasası 11.5 12 arası :) lol [Bu mesaj Ragnar tarafından 03 Mayıs 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BladeSinger Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 finallere kafam girmiyor olursa banada uygundur ama raider gelirse hayatta gelmem onuda diyim :P
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 zaten herşeye bi bahanen var azmo[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hadi bakalım ankaralı paticikler ben de size börek açiim elcaazlarımla. soora ankaralı paticikleri trojan ablaları aç bıraktı demesinler...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
arc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bu topic böyle kalmasın bi karara bağlayın da sonra yine fos çıkmasın[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 haftasonuna denk getirin birde bakmışsınız kafama esmiş ve istten bir iki kişi alıp gelmişim yanınıza ;) *! Burnunda memleketi tütmektedir*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 04 Mayıs 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben 7 sinde geliyorum kardeşim alla alla günü birlik münü birlik ama olsun azmo bize halı saha maçı ayarla![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aaa babacum kesinleşti mi? hadi bakalım :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 alcam biletimi ama günü birlik takılacam anca böle bi ce-eee diyecem dönecem[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ehehe tam dönerken birini ebele de kaç, içinde kalsın adamın :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 olablüüü *!ebe!*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Burdaaaa.. Piknik ne alaka ya? Siz şimdi kesin AOÇ'de araba içinde karılarla fingirdeşen heriflerin takıldığı yerlere götürürsünüz :D bari iyi bi yer seçinde çalılık çimenlik yayılalım dop oynayalım "veleybol" oynayalım bele bele ebe oynayalım govalamacalık,sahlambaçcılık evcilik hatta ben evleniyorum bile oynarız :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Valla geçen seferde 10000000 tane senaryo üretildi buluşma zamanı bi allahın kulunu göremedim[signature][hline]Dragger.Org
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 en son mangal yapcaz fln denmişti o sogukta mangal olmadı tabi, bonecrusherda ciğ ciğ kofte yemişti işte rezil herif! ama hava güzel mangal fln olur aslında, yine mi paintball fln yapsak?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 o zaman koraxcım biz seni direk lunaparka götürelim :D olmadı seni oraya bırakır akşam da gelip alırıs.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mangal veya paintball ayarlayın bir haftasonuna bende bonepart silth vs. vs. yi alıp geleyim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: fedaykin, 04 Mayıs 2004 10:48 tarihinde demiş ki: Mangal veya paintball ayarlayın bir haftasonuna bende bonepart silth vs. vs. yi alıp geleyim. hatta trenle gelicekler, ama gece trenini kaçıracaklarda gelmicekler, :) geçen sefer böyle olmuştu galiba paintball ayarlansa süper olur, hemen uçarak gelirim ben[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar