eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ginaly said: o bıyıklı amca baya bombaydı geçen sene. röportaj falan verdi gazetecilere. bilinçli yapmadım diyodu. sdfsdkjf bilinçmi kalmış adamda.. baksana kaybetmiş kendini.. başka diyarlara uçmuş :D sdlkfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 otobüs kaldıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 otobüs kaldırmaya gerek yok otobüste action daha yoğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 iyide bizi ya sokmazlarsa taksime ya turistleride sokmazlarsa ya turistleri sokarlarda bizi sokmazlarsa ya bizi sokup turistleri sokmazlarsa geçen sene hiçkmseyi sokmadılar ya yine hiçkimseyi sokmazlarsa sonra taksim elmadag harbiye arası turist aramayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aquila said: beyler parti iptal, birisi butun turistlere taksimde noldugunu soylemis. bence bu sene times square'e gidelim. yalnız orda turist siz olacaksınız, kollayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aquila said: beyler parti iptal, birisi butun turistlere taksimde noldugunu soylemis. bence bu sene times square'e gidelim. hadi bakam, kacta bulusuyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 burger kadınlar tuvaletinde pusuya yatmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 soulberry said: ben bekarete veda partimi taksim meydanda vericem. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ilk hediyeni ben verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 taksime bu yılbaşı damsız almıolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kutlamalar iptalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dasaaa said: SodomVsGomore said: Yav olmaz böyle organizasyon kardeşim biraz medeni olun ya. Küçük bi minibüs kiralayalım tuttuğumuz turisti içine atar orda taciz ederiz taksim meydanda yapınca çoluk çocuk görüyo ayıp denen bişey var ya sodom gomore li düşünür mü bunları yahu! yakıştıramadım sana. alkollüydüm ne dediğimi bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 resident evil geldi aklıma fotodan,zombiler etrafını sarıyo ahuasgsdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Taksim yılbaşı para grafiği [img=http://img523.imageshack.us/img523/2193/50450xnullcs7.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar