Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya diyorum ya cıkarmıştım onceden aslında cıkarırım sorundeil de beleş varken... :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 beleş varken? beleş yok kardeşim. harca bibuçuk saatini...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ühüe küstüm size annieeee![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 olm maynak mısın? ben nerden biliim senin nası bi fighter oynamak istediğini? partide ne tip karakterler var? heyvan gibi STR'li dmg manyaa, Raging Fighter mı oynican? Dexterous swashbuckler/rogue tarzı bişey mi yapcan? Legolas gibin ok mu atcan? spring attackla vurup kaçan weapon master mı oynican? iaijutsuya mı gitcen? paladin ya da chavalier falan mı olcan? eldrtich knighta mı gitcen? DM hangi kitaplara, classlara, featlere izin veriyo? magical var mı? kaçıncı levellar arasında? nası hazırlayalım ki sana bu durumda bi karakter?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Abarttı.. :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 salla grudge yaptım ben sen diyene kadar... dwarf warrior, dmg manyaa...direk close combat a girecek bi tip[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 e bi yaz da görelim ne başarmışsın bi buçuk saatte.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya bu eskisi (buldum). bende hem turkcesi var phb nin hemde ingilizcesi o yuzden karışık yazmışım turkce ingilizce... şu greater cleave i erkene almam lazım o nası olcak onu bilmiyorum.. ha bide bu fighter daki 2 levelda bir gelen featin bonus olarak dusunuldugu seklinde yazılmıştır, yani aşaa yukarı her levela bi feat yazmışım :-P herseyi giyip kullanabilme zaten var.. 1=> power attack cleave 2=>Weapon focuz 3=>Dodge 4=>Silah uzm. 6=>WEapon spezialition imp unarmed comb 8=>ımp critical 9=>greater weapon focus 10=> greeater cleave biraz mantar bişi olmuş bu da bişekilde duzeltme yaparmısınız bari bunda? mesela ben direk magical silaha (great axe) calısacam silah uzm u falan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 walla pek de bişey yapmamışsın gibi gördüm ben... düz PHB fighter'ı işte... ben buraya power lunge neyin yazardım da DM izin vermez heralde...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 evet, de o sırada ne bilim boyle oldu ben greater cleave i başlara almak istiyorum ama featlerin hepsi yararlı, ha bide grudge tüm featler 3.5 phb den , ne eksik ne fazla olcak varsa yaz abi, bide bişi sorcam düşünüş şeklim dogrumu fighterın bonbus feati için , yoksa orda bonus diyerek 3levelda bir yerine 2 levelda bire mi indirmesi olmuş?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 doğru düşünüyosun. da sadece phb ile hazırlıyosan fighterı, söylenebilecek pek bişey yok zaten. bütün featleri al işte :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 puhaa :P peki başka neler kullanılıyoki featler icin dnd dışında? ayrıca dnd nin rulebookları mı var? ayrıca grudge ya greater cleave daha onceye alınamıyo mu bi baksana?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 4. levelda alabiliyosun great cleave'i. de gereksiz oluyo çoğunlukla. campaign boyunca 2 bilemedin 3 kere işine yarar... bi de baya bi başka kaynak var featler için. Complete warrior fighter için en iyi kaynak. bi bak eğer mümkünse...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hmm. nede cok feat varmis lam. Beyler sole diyim... Bukadar fazla secenek var ama biliyorumki bir cogu birbiryle uyusmayabilir.. bir ornek veriyim ona gore skill ve Featleri yaziniz. (amma uzatim ha) Karakterimiz barbar gibi. Lakin bunlar kutsanmis diyim siz ole anliyin. Yani (oha) Barbar/Paladin durumu var ortada... Biliyorum sacma lakin simdi olayi aciklamaya kalksam baya uzar gider. Bole bir karaktere verilcek skiller neler olabilir.[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 önce biraz akıl fikir skilli edin:) barbar paladin... hakkaten entersan. merak ettim yaw bu adamın hikayesi nedir? imzada 3.5 phb var lazımsa çekin 2 mb bişey zaten great cleave DMsine göre değişiyor işe yararlılığı, zira bıkıp usanmadan bir yığın goblin/orc vs kestiren dmler var(sonuç olarak bir tane heyvan gibi yaratıktan daha zorlu olabiliyor. D&Dde genelde dex fdighterlar çok hoş olamıyo, adam bildiğin ayı oluyo, gidip fullplate giyiyo.max dex bonus +1 ve 0 arasında değiştiği için(half plate ve splint mailda 0) dex bonus çok para etmiyor. 3rd edde herhangi bir hız faktörü olmadığı için dex fighter olduğunda ne daha hızlı olabiliyosun(gerçi adam full platete biraz yavaşlar ama) ne de daha hızlı vurabiliyosun. Ayı oynamak daha iyi oluyo(kuralca). ve de bir silah üzerinde yoğunlaşmak hoş deil, diyelim ki long sword manyaa oldun, kılıç kaybolunca/düşünce/kırılınca vs. sap gibi kalıyosun ortada. ve dmlerin genelde adamı hapse/zindana atmak gibi güzel huyları oluyo. her türlü şeye hazır olan adam bence daha tercih edilebilir. son olarak, feat seçerken phbyi kullanmak güzel oluyo, diğer kitaplarda saçma sapan şeyler olabiliyo, adamlar güzel olanları zaten 3.5a almışlar. Ve ambidexterity artık yok(3.5ta), two weapon fighting alan onu da almış oluyor(iki kılıç kullanan adam zaten ambidexterioustur gibi bir mantık yürütülmüş galiba)[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yahu ben zamanında grudge a ne yalvarmıştım 2 feat öner diye bana binbir türlü ızdırap çektirmişti :-P İşin doğrusu ben tembellik edip kitapları okumamıştım ya orası ayrı :) Valla benim böle 300-500 dmg koyacam kral oalcam diyen bir kaç manyak arkadaşım, bir kaç çeşit fighter yapıp kapıştırmışlardı. Mesela bir tanesi human dirrzzt özentisi fighter dı biri de şovalyeydi. Drizzt özentisi eleman alıyodu eline çift schimtarı kasap misali dalıyordu bir de geri felan çekiliyordu takla makla atıyordu bişeyler yapıordu. Zaten keen schimitar kullanıyor eleman paso critical koyuyordu. Tam pilisk savaşıyordu ama hep kazanıyordu. (belki de ii zar atıyordu :) ) Şövalye olan ise insiyatifi aldığında tek vuruşta çok sağlam bir dmg koyuyor. Bir de dwarven defender geyiği var oda AC sini acaip abartabiliyor. Hele ona vurmaya çalışan kişi benim gibi zar atıyorsa (20 lik zarda ortalamam 6 dır) bayağı zevkli olabilir :) Tabi bunca fighter karakterlerden bahsediyoruz ama 3.5 da enervation ve ray of enfeeblement gibi save attırmayan dehşetengiz büyüler var. Bunları atmak içinde çok yüksek sevye olamya gerek yok. Atıyorsun fighter ın olayı bitiyor. Olmadı dominate atarsın. Kısaca fighter işi yaş.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 complete warrioru cekebilecegim linki verebilrmisiniz varsa? kazaadan su anda jackass i cekiyorum..?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 monkun pipisi daha büyük.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bende bi karakter yazıcam ama super usenıyorum su sıra genel olarak benim fighter mantıgım Conan ustune kuruludur.Mantıgım ne kadar Drizzt desede attack per turn e kesınlıkle karsıyım.Turn bası 2 yeter ne o ole 5 falan oha cüş derler sokakta.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 mantığı drizzt diyen bir insan değilim. olmamak istiyorum. tercih etmiyorum.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Borbag hafif (baya) yabancisiyim su D&D un. yani aldigim kitaplar fln hep bahane ;D. Neyse Barbar paladin bir benzetmeydi. Ben ikisini birlestirin dememistim :D TImmaammmiiii ??? (heheh) Kendi anlatim bozukluguma veriyim en iyisi. Neyse olurda bir yarari olursa diye karakteri koyuyorum buraya Bir bakin ve bisiler diyin konu hakkinda..Sinifin Ismi VodalonGoruntusu(a.k.a varsa resmi):Ozellikleri Bu sinif sadece Dimator irki tarafindan olunan bir siniftir, Cennet kapisinin Bekcileridirler, Agir Zirh sinifina bile bir ,iki kez kez daha agir bir zirh giyerler. Bu zirhlari inanisa gore Cennet te yapilir ve Melekler tarafindan getirilir, Kimse gercegi bilmez cunku Dimator irki kendi kultur ve geleneklerini kimseye acmazlar Giydikleri bu zirh Iskar dunyasinda yapilan hic bir silah tarafindan yok edilemezler. Bu zirh in ozellikle omuz korumaliklari yanlara dogru cok genis sekilde uzar. Zirh gerektiginde metal gibi gozuken yalanci kanat cikarabilir ve Zirhin sahibini kisa bir sureligine havada tutabilir,.Ama bir Artidition kadar iyi ucamazlar. Vodalonlar Dimator irkinin Erkekleri arasinda secilir,Dimator irki genelde cok guclu oldugundan bu zirhi kaldirabilir .Vodalon olan Dimator lar Buyuye karsi tam bir koruma alirlar..Bu sinif in genel amaci koruma olsada kalkan kullanmazlar, Genelde 2 elle tutulabilecek genislikte silah kullanirlar. Mizrak,Kilic ve cekic Genel silahlaridir.(ama ok gibi silahlarda kullandiklari olur.) Bu silahlar kendi Zirhlarinda bulunan kristallerden cikar.Bu kristaller birnevi sirt cantasi gibidir.icine bircok sey konulabilir,lakin + dan bir yuk yaratmazlar. Ve kani karismis Dimatorlar bile Vodalon olmayabilirler Cennetin kapisina giden yol Kuzey kutbu olarak bilinen Kuzeydeki dagdan gecer,Bu dagda kapinin etrafini dolduracak sekilde bir cok kaleleri vardir.Ve bu kalelerden cikmazlar,(gerekmedikce) Vodalon olan bir Dimator bir daha hic dis dunyaya cikarilmaz, Bu yuzden dimatorlar genel insan lisanini kullanmazlar.Gereksinimleri Dimator olmak/Hayat gorsununu iyi olmasiBulunduklari yer(eger ozellikle bir yerde bulunuyorlarsa) Kuzey kutubu ve Miar adasiAna sinif/Irksal sinif IrksalGenel hikayesi Simdilik hazir degil Alin bakalim Kutuphanemden cekipcikardim.. Bu umarim size kucuk bir fikir verir. (grudge in bu 3.gorusu herhalde bu sinifi) DimatorIrkin ismi:DimatorSekli(varsa resmi): YkardaNerede bulunabilir Kuzey Ruud ve Miar adasiKim tarafindan yaratilmislardir veya nasil yaratilmislardir:3 tanrihayat gorusleri(a.k.a caotic/notr/good):GoodDiger irklar/Yaratiklar : InsanOykusu Bu irkta tamamen iyidir . Insanlarindan 80 veya 90 yasina kadar yasarlar. Kuzey volkaninin eteklerinde ki “ Kale Sehir “ de Asker olabilecek kadar buyumus erkekleri yasar. Irkin geri kalani Hukumdarlari ve onun Altin Vodalon lari ile kuzey dogudaki Miar adasinda yasarlar.Kuzey dagindaki Askerler Cennetin kapisina Bekcilik ederler, Bu irkin erkekleri genelde cok guclu olurlar gencliklerinde bir Koy devinin gucune esit gucte olurlar. Cennetin kapisina bekcilik ettileri icin asla baska irklarla etkilesime girmezler,(cok onemli olmadikca) Kendi kulturleri ve kendi egitim sistemleri vardir,Gecmisten gelen ve bilinmeyen ama cok yikici olan Vodalon adinda bir sinif olurlar, Hic bir surettle Buyu kullanmazlar . Zaten buyu kullananlarda Kirmilhanlilardir, Her 90 yilda bir 5 tane AkCubbe mevkisine gelmis Buyucu gonderilir ve genelde de bu gonderilen AkCubbelerden lerden sadece 2 si genelde AkCubbe olarak kalir, Digerleri ise kendilerinden evvel orda olan buyuculer gibi. BuzBuyucusu olurlar., Dimator irki zamaninda bir ic catismayla 2 ye ayrilmis ve 20 yil kadarda Isyancilar Cennet kapisinin oldugu kalelerde hukum surmuslerdir, Bunlar tam Nomas in Elcilerine cennet kapisina girisi satacakken bir saldiriyla Dimator un Vodalon lari kaleleri ele gecirir. Ve Isyan karlari daglara surerler, O isyankarlardan kurtulanlari da Buz colunu asip duzlukte Barbar.kavimleri olustururlar, Bu irk genelde Vodalon icin tek irktir.Lakin secebilecekleri tek class vodalon degildir[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx[Bu mesaj The_Guardian tarafından 07 Mayıs 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 07 Mayıs 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 abi dicek bişi yok bu ölmüyo zaten. -/- damage resistance...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 guardian ne sıkmış öyle vay vay vay.. ırk kesin +10 CR felandır.. o klass ise +3 CR felan veriyor sanırsam.. bayaa güçlü bişiye benziyor.. 3e kuralının eksikleri var baya... mesela weapon speed factor çok büyük eksiklik. bir de kensai yok.. BG2'de kensai süper bişiydi.. adam tek bir saldırıda 50 damage felan koyuyor, ki turnde 3-4 atack yapıyordu haste olan bootlar giydirdiğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bone olum iste o zaman tam Elminister geyige doner. "ohh ohh" die gobek atarken kiciyla cakistirdigi belleri kirar gecer herif.. Lol[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 kensai istiyorum ben.. 3.5e'deki weapon master olan kensai değil de, ad&d 2e'deki kensai arıyorum hatta o kensainin 3.5e'ye çevrilmiş hali varsa süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar