Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 arkadaş wowwikide autoattack için 918 falan diyor melee classlar için şaka gibi geldi bana 918 cap mi olur?işin aslı bumu ya da aslını bilen söylesin lütfen.enhance shaman için dual wield talentı ile birlikte hit cap kaçtır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla bende merak icerisindeyim her site herkes ayrı bir sey söylüyor bu konuda sürekli araştırıyorum ıı ıhh bulamadım 220 den 900 küsürlere kadar herkes bişeyler atıyor iyi bilen biri cevaplarsa bende memnun olurum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yanılmıyorsam 688 talentı hsaba katarsak. fakat spell hit cape ulaştıktan sonra değeri epey düşüyor hitin. spell hit de 426 (misery/imp FF varsa 350 civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 be imba sitesi %9 a valid mele hit diyor. 300+ oluyor yaklaşık. 390 more HR till hard cap diyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 %9 skill vurusları icin autoattackler icin yani beyaz vuruslar icin %28(tam emin diilim) gibi bir rakam gerekiodu. Enhancement shaman cok fazla beyaz vurduu icin %28 i tutturmak lazım die dusunuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 öyle de mail itemları çok fazla hit vermiyor ki. ful hit kasınca da gemlerle diğer statlar çok düşük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Yeni mail itemlar baya hit veriyor eskisine oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 zaten blizin patladıgı noktalardan biride o, hem shamanı hit rating e zorluolar, talentlerden gelenleri kaldırarak, hemde itemlara hit koymuolar. element shamandada aynen hit rate problemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şu an baya bi spell dmg yaptığımız için spell hit cape ulaştıktan sonrası çok gerekli değil, onun yerine crit ap veya penetration stackleyebilirsiniz, spell hit capde 14% yani 363 rating(3% hit buff varken raidde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 28x32.79=918.72 Dw white attack hit cap 9x32.79=295.11 1H/2H white attack hit cap 9x32.79=295.11 Special attack hit cap (Tum classlar icin ayni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://www.wowhead.com/?item=40256 aldım bu gece inanılmaz rahatlattı hiti. 467 hit oldu. bu arada %40 armor reduce veriyor procu pvp için güzele benziyor. trinketin gazıyla 5100 dps yaptım 4 horseman ilk boss ta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 O trinket tek başına hit sorununu çözsün diye yapılmış zaten, roguela ilk 25m yaptığımda düşmüştü, bütün hit'i o toparlıyor. Gemleri onun üstüne kurdum nerdeyse lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 itemlar gözükmüyor mu ne? kaldırıldı galba. test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Cape ulasmak icin gereken hit yuzdesi su anda olmasi gerekenden 1 puan dusuk. 2H ve ozel saldirilar icin % 9 degil % 8 gerekiyor. Dual wield icin de % 27 gerekiyor. Bunun bug mi oldugu yoksa bilerek mi yapildigi belli degil; Blizzard bir aciklama yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lahavlevelakuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Buyse said: http://www.wowhead.com/?item=40256 aldım bu gece inanılmaz rahatlattı hiti. 467 hit oldu. bu arada %40 armor reduce veriyor procu pvp için güzele benziyor. trinketin gazıyla 5100 dps yaptım 4 horseman ilk boss ta :p Shamanla 5100 dps yaptıgın talentını ve statlarını verme sansın varmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 @darti http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Güntülü abi link uyduruk çıkıyor güntülü onun tamamı öyle yazıp bakabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Gear guzel olmus tebrikler. Elemantel Focus a da 1 talent verıp Clearcasting alsan ıyı olmazmıydı. Birde bu Enchanting Totem e vermedıgın zaman buff kısmında DK nın Horn Winterla stacklandıgı gozukuyo ama etkısı olmuo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 teşekkürler :) aslında başta ben de öyle yapıyordum. shocklar falan 40 manaya düşüyor güzel oluyor ama raid de bi retri pala oldu mu mana regen sorunu olmuyor pek. bi de 2dk cd lı shamanistic rage 3 4 sn de fulluyor manayı. t7 bonus bişeye yarasın bari diye static shock verdim mecbur. en uyduruk set bonusu enh shamanda açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 @Buyse Eğer 2xT7 bosusundan yararlanacaksan, raide bir blood DK yada marksmen hunter isteyim sen Unleashed rage almayacaksın ordan gelen puanlarla hem imp shield hem statk shock alacaksınki işe yarasın. Yoksa 2xT7 bonusu açık ara en kötü bonus oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Buyse said: teşekkürler :) aslında başta ben de öyle yapıyordum. shocklar falan 40 manaya düşüyor güzel oluyor ama raid de bi retri pala oldu mu mana regen sorunu olmuyor pek. bi de 2dk cd lı shamanistic rage 3 4 sn de fulluyor manayı. t7 bonus bişeye yarasın bari diye static shock verdim mecbur. en uyduruk set bonusu enh shamanda açık ara. static shock - lightning shield glyph(%20 dmg) - set bonus(%10)-bide elemental shields(%15 di sanırım buda) glyph of stormstrike kullanıyorum bide ss üstündeyken mobun proclarsa static shock 1700 falan vuruyor shield orb ki %6 gibi de değil hani çok fazla procluyo.dps e gayet etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 @freemoon evet aynen öyle abi. yoksa cidden çok kullanışsız bişey. bi de glyph demiş arkadaş da hangi glyphi bozayım wf attack powerı %40 artıran glyph storm strike glyph earth shock dan gelen gcd'ı 1 sn düşüren glpyh kullanıyorum valla uyduruk bi proc için değiştirmem bunları. ama partide dk olursa o 5 talenti dagıtabilirsem anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Buyse said: @freemoon earth shock dan gelen gcd'ı 1 sn düşüren . Bunun tam ısmı nedir.Ben goremedım sanırım henuz bende de acılmadı. Edit:Buldum Earth Shock mus ismi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Elitist Jerks said: Changes to the unified hit rating mechanic and an increased use of spell damage abilities due to Maelstrom Weapon have greatly increased the need for Hit Rating for Enhancement Shaman. While there is still no need to reach the DW hit cap for melee attacks, the spell hit cap has become very important. Recommendation is to gem/enchant to hit the Spell Hit cap, keeping in mind that you can get 3% spell hit from raid buffs (Shadow Priest - Misery), and you can also consume a Hit Rating food buff. Draenei of course have another 1% hit that they do not need to gear for due to their aura. Spells have a miss rate of 17% (16% for Draenei) against level 83 (Boss) targets, but this is lowered to 14% (13%) after raid buffs. Spell hit correspond to hit ratings as follows:: 17% - 446 16% - 420 14% - 367 13% - 341 A common misconception is that you "have to hit before you can crit." This is a fallacy and illustrates a misunderstanding of the attack table. (Note that this is in reference to white damage which uses a single roll system.) A second misconception is that a miss is a "missed opportunity for a WF proc" and that more Hit Rating will generate more WF procs. This misconception is generated from the flawed assumption that all swings are possible WF procs. However only swings that are outside of the WF cooldown are eligible to proc WF. A good portion of your autoattack hits will never be capable of producing WF procs. A 5 minute fight with no flurry would see 115 white swings with a 2.6 speed weapon. A Shaman might look at that and think that 0.36 * 115 = 41 possible WF procs, but that is incorrect since each successful proc locks out 1-2 hits that follow, shrinking the pool of actual eligible hits. It is actually quite difficult to calculate the number of attacks that you *should* have producing WF in a given amount of time, and that is why we rely on simulators to generate the EP value of Hit Rating. Elitist Jerks de hit rating açısından böyle bir yorum var. Faydası dokunabilir. Benim sorum bundan ziyade relicler ilgili. raidlerde max dps icin onerebileceğiniz relic hangisi? maxdps.com a göre [Stonebreaker's Totem] elitist jerks'e göre ise Deadly > Hateful > Dueling > Savage > Splintering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Buyse said: teşekkürler :) aslında başta ben de öyle yapıyordum. shocklar falan 40 manaya düşüyor güzel oluyor ama raid de bi retri pala oldu mu mana regen sorunu olmuyor pek. bi de 2dk cd lı shamanistic rage 3 4 sn de fulluyor manayı. t7 bonus bişeye yarasın bari diye static shock verdim mecbur. en uyduruk set bonusu enh shamanda açık ara. shadow prinin kine bak bide istersen set bonus olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar