Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çok şirin falan da. ben karşıyım sibirya kurtlarının soğuk yerler haricinde bakılmasına. pişiyo hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sly-One said: çok şirin falan da. ben karşıyım sibirya kurtlarının soğuk yerler haricinde bakılmasına. pişiyo hayvanlar. Antalya'da var abi artık genetik olarak uyum sağlamıştır hayvanlar kaçıncı kuşaktır kimbilir. Tabi bende soğuk ve karlı ortamlarda olmasını isterim ama dediğim gibi genetik olarak uyum sağlamışlardır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 saf sibirya kurdunu başka sibirya kurtlarıyla çiftleştirmeye devam edip genetik mutasyon mu bekliyoruz 2 nesil sıcak yerde yaşadı diye? iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: yaw kaç gündür aklımdan çıkmıyor melinda..satmayı düşünürmüsün?? :( ahlaksız bir teklif yapmıyorum umarım Kusura bakma da dalga mı geçion? Sen kızın olsa satar mısın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 |Joker| said: Antalya'da var abi artık genetik olarak uyum sağlamıştır hayvanlar kaçıncı kuşaktır kimbilir. Tabi bende soğuk ve karlı ortamlarda olmasını isterim ama dediğim gibi genetik olarak uyum sağlamışlardır kanımca. Ehehe abi o antalyadakilerin dili 7/24 dışarıda geziyor gariplerim.Nerde genetik uyum yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yazın da kafasından aşağı bir kova su her gün , bir ton buz. Buzcu bulduk eve yakın bir yerde , benim kadar buz geliyor bırakıyor adam eve :D Daha yaz gelmedi gerçi , hergün bir saat taranması var tabi bir de . Umarım bu da arkadaşın köpeği gibi yazın gidp güneşin altına yatmaz sapıklık yapıp... Büyüdü ayrıca Linda , kocaman oldu. Yeni resimler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Lol , yine yannış acc ile yazmışım =) bi üst postu ben yazdım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bak bu 2 oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sevgiliye guvenmeyelim accleri kapatalım.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gelsin artık yeni resimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 İstanbula dönelim geliyo yeni resimler =) Kocaman oldu eşek yavrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 o nası bakmak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 CAUTION! ATTENTION WHORE!! Daha iyi resimler bulmaya çalıştım ama gün geçtikçe büyüyor hayvan son hali sadece bunlar var =) Deviriyor beni maymuncuk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Allah uzun ömürler versin.Çok tatlı maşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar