ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bir kaç gün önce evimizdeki yüksek nüfusa katıldı Melinda =) 2 aylık dişi bir Sibirya Kurdu kendisi. Husky yani =) Evin diğer üyeleri de var tabi =) Bu bir diğer kızımız olan pört =) Bir de İblis var tabi =) Şimdilik bu kadarız . Henüz aşıları bitmediğinden Melinda evden çıkamıyor. Çıkabildiği zaman dışarıda da çeşitli fotolar çekeriz. Ki zaten iki üç ayda deli gibi boy atacak diye bekliyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hastayım şu sibirya kurtlarının gözlerine ya,maşallah.Diğer üyelerde güzelmiş. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bence melinda çok korkunç bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Çok sinirliyim rör rör diye bakıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yeni üye cok pis bakmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hoşgeldin değerli pati kardeşim. Paticik Forumları geniş kitlesi ve saygın yönetimiyle aşağıda sayacağım bölümlerden oluşmakta. 1-2 dakikanı ayırıp gezmen senin yararına olacaktır. - Paticik.com:Bu bölümde Paticik.com hakkında duyurular, öneriler, eleştiriler, yorumlar, sistemler, kapanma tarihleri bulunuyor. Admin Kadrosu ve İletişim bir kenarda bulunsun, ilerde lazım olacaktır. - Yeni Gelenler: Bu bölümde, paticik.com'a yeni olan üyelerin karşılanması var. Yeni Gelenler Forum Kuralları - by Dynaokuman gereken bazı kurallardan.(O yüzden bu topic yeni gelenler bölümünde mesela) Onlara yardımcı olacak bilgiler, onlara sıcak hoşgeldinler var. Yani yeni gelenler ilk konularını oraya açabilirler. Onları sıcak bir karşılama bekliyor. Her ne kadar post kasılma bölümü olarak görünsede yeni gelenlere iyi davranmak herkesin görevidir.Görevi kötüye kullananlar cezalandırılır. - Çizgi Dünyası: Bu bölüm, her türlü çizgi film, dizi, romanı içine alıyor. Yani herhangi bir anime ile veya çizgi film ile tartışmalarınızı burada yapabilirsiniz. Sakın kendinizi Bart veye Hommer zannetmeyin. - Karalama Defteri: Şair veya yazar adayı üyeler buralara şiir veya yazı denemelerini yolluyor, birbirleriyle paylaşıyor, üstüne üstlük yeni çıkan ve ya çoktan çıkmış kitaplar hakkında konuşuluyor, tartışmalar yapılıyor. Sizde içinizden gelen şiir,düz yazıları yazabilirsiniz. Şiir ve Hikaye yarışmaları yapılmakta. Kazananlar "taytıl" vaadiyle kandırılmaktadır. - Vizyon: Bu bölüm, sinema ve televizyon ile ilgili herşeyi barındıran bir bölüm. Filmler hakkında yorumlar, reklamlar hakkında yorumlar, diziler hakkında tartışmalar vesaire... Yalnızca Kurtlar Vadisi'nden ibaret gibi görünsede her film çekilmeden önce bizde tartışılır - Müzik: Müzik hakkında her şey. Albümler tartışılıyor, şarkılar, gruplar, sanatçılar, konserler. Ne isterseniz. - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın - Konu Dışı: Geride kalan hiç bir bölümün konusuna dahil olamayacak konular hakkında.Dikkat ediniz. Araştırınız eğer harbi konu dışıysa açınız...! - İnternet: Bulduğunuz ilginç websiteleri, web design vesaire hakkında konuşabileceğiniz bölüm. - Donanım & Yazılım: Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkında konuşabileceğiniz bölüm... - Masaüstü: Masaüstü oyunlarının tamamını kapsayan bölüm. - Spor: Basketbol,Futbol harici bütün konuları tartışabilirsiniz. En güzel egzersiz tavsiyeleri bizde -Futbol Burada Futbol hakkında herşeyi belli kurallar çerçevesinde tartışabilirsiniz. -Basketbol Burada ise Nba ve diğer ligleri tartışabilirsiniz. Yani basketbol hakkında herşey burda -Kişisel Bölümünde anılarını,sorunlarını,itiraflarını paylaşabilirsin. -Eğitim Bölümünde okullar hakkında bilgi sınav sorunları..vs.vs gibi bilgilere ulaşabilirsin. -Gezdim Tozdum Bölümümüzde Gidilesi Görülesi yerler hakkında bilgi edinirsin. Bildiğin güzel yerleri paylaşabilirsin. Tutorials [Öğretiler] Bölümünde resimli yapımlar öğrenir ve paylaşırsın. İmza sildirme tutorial'i by Saeros'u Okumanız önerilir (: - Patinaj: Araba ile ilgili herşeyin tartışıldığı bölüm. Modifikasyon, yarışlar, araba tavsiyeleri, hangi araba kaç beygir falan. (: Dyna'nın mekanı. Aman deyim uzak durun. Gizli yönetici o. [ Eheh zamanında demiştim, gerçekten öyleymiş ] - Tarih: Genel olarak tarih. Cafein ve Victor yönetiminde giden bir gemi. - Görsel Sanatlar: Burada da ressam patiler, çalışmalarını birbirleriyle paylaşıyorlar, ressamlar, resimler, fotoğraflar hakkında yorumlar tartışmalar. - Bilgisayar Oyunları [PC]: PC Oyunlarını kapsayan bölüm. Her türlü bilgisayar oyunu. Şu çıktı mı, a süper oyun, şurda takıldım gibi konuları barındırır. - Magic the Gathering: Magic the Gathering'in tartışıldığı bölüm. - Konsol: Her türlü konsolun ve bunların oyunlarının tartışıldığı bölüm. (PS-2, XBox, Nintendo vesaire) - UO Emülatörleri: UO Sphere ve RunUO gibi emülatörlerin scriptlerinin paylaşıldığı, soruların sorulup cevaplandığı bölüm. - FPS Oyunlar: FPS tarzı tüm oyunları içine alan bölüm. (counter strike, half-life vesaire) - Starcraft: Starcraft oyunu hakkında herşey... Yaşatmaya çalışıyoruz (: Bundan sonra yazacaklarımın hepsi MMORPG'lerin adları. Bu bölümler de o MMORPG'lere adanmış bölümler. Açıklamaya ihtiyaç duymuyorum. - Guild Wars - World Of WarCraft - Star Wars: Galaxies - Dark Age of Camelot - City of Heroes - Lineage II - Ragnarok - Ultima Online - OSI - Eve Online - Anarchy Online - Knight Online - Matrix Online - Pazar Alanları: 2. El bir şey satmak veya almak istiyorsanız, burada konu açabilirsiniz. - Garbage: Biz, forumlarımızda görmek istemediğimiz ve "çöp" olarak nitelendirdiğimiz konuları bu bölüme atıyoruz ki ibreti alem olsun. Umarım siz de bu tarz konular açmaktan uzak olursunuz. -Arşiv: Naftalin kokulu arşiv bölümlerimiz. Forumda en çok tekrarlanan yanlışlar nelerdir? Doğrusu nedir? 1) Arama yapmadan konu açmak. 2) Bir üstteki mesajdan alıntı yapmak. 3) BÜYÜK HARFLERLE konu açmak. 4) Konuyu yanlış bölüme açmak. 5) İmla ve dilbilgisi kurallarını hiçe saymak. 6) Ciddi konuları sulandırmak. 7) L33t L@nGu@G3 kullanmak. (HaXXoR SuXXOr vesaire...) Lütfen bu hataları tekrarlamayalım. İyi eğlenceler dilerim… Hoş vakit geçirmeniz dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hmm son msj ilginç kaçmış :) melinda cidden çok hoş, gözleri de husky ler için bile güzel maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lol ,ona da bir acc açarız artık patide :D öyle valla maskesi ayrı güzel gözleri ayrı güzel ayrıca çok ballı şerefsiz geldiği gün evde doğalgaz kesildi donuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 olsun, cebiniz ferahlar en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Doğalgazdan giden doktora gidicek bu şekilde gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 adamınbiri hiç üşenmiyosun dimi... azmine hayranım belirteyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 c/p yapıyor ne azmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yok yok oturdum yazdım ben a-aaa ne c/p si töbe töbeee=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Melinda'yı çok beğendim süper bakıyo :D karizma hatun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kaşları çatmış bakıor walla melinda.. büyüyünce sayko olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Melinda kız nicki. hoşgeldin! oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adamınbiri said: - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın neden beni görünce kaçılması gerek anlayamadım :) bu arada çok sevimli ve tatlı bir köpek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 valla ben c/p yaptım orjinalini kim hazırladıysa ona sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yaw kaç gündür aklımdan çıkmıyor melinda..satmayı düşünürmüsün?? :( ahlaksız bir teklif yapmıyorum umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yawrusunu isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ana ev olmuş heyvenat bahçesi kız. (yeah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 BİRŞEYİ KARARA BAĞLAYALIM ilk yavru benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Lopeth said: BİRŞEYİ KARARA BAĞLAYALIM ilk yavru benim ilk ben söledim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 numara söylemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar