Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bahçe planı çaktı arkadaşlar :( gittim aşağıya, çok sıcaktı. üstelik yanıma aldığım rapor da şu anda ilgilendiğim konuyla alakasız çıktı. üstelik 10 dakikaya kadar toplantıya girecekmişim. ollllmadı.
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bu yaştan sonra tekrar uniye başlayamam walla :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fedonun ve absonun bedduaları tuttu sen öle sölermisin planlarını herkese ehue[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 14'ü kaç ile çarpmam gerektiğni anlamadım!!!:lol:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konu nereye gelmiş bakmadım ben ilk msja hitaben yazıyorum: Baharda bende çalışmayı sevmiyorum millet fingirdeşiyor kuşlar böcekler bile fingirdeşiyor ben kitaplarla fingirdeşiyorum adalet varı gerçektende???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben olmuşum iş... ... böhü![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Griz sen Bahar olmuşun... Ben olmuşum M... adını bile yazamıyorum... Sanırım deliricem[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ızmırde hava cok sıcak terlıyorsun az bırazdaha vakıt gecsın atıcam kendımı dısarı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 baharda çalışma süperdir... böle bi kaldırıyorum halterleri daayt diye indiyorum iff diye bakınız birazdan da kalkacağım bilgisayarımın başından ders çalışmaya başlayacağım (kucağımda makro iktisat var) sözün özü; gidin deşarj olup gelin bi yürüyün bi hoplayıp zıplayın sona işinizin başına geçin miss misssss[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Öne çıkan mesajlar