Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baharda Çalışmayı Sevmiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bahçe planı çaktı arkadaşlar :(
gittim aşağıya, çok sıcaktı. üstelik yanıma aldığım rapor da şu anda ilgilendiğim konuyla alakasız çıktı.
üstelik 10 dakikaya kadar toplantıya girecekmişim.
ollllmadı.
Mesaj tarihi:
Konu nereye gelmiş bakmadım ben ilk msja hitaben yazıyorum:

Baharda bende çalışmayı sevmiyorum millet fingirdeşiyor kuşlar böcekler bile fingirdeşiyor ben kitaplarla fingirdeşiyorum
adalet varı gerçektende???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
ızmırde hava cok sıcak terlıyorsun az bırazdaha vakıt gecsın atıcam kendımı dısarı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
baharda çalışma süperdir...

böle bi kaldırıyorum halterleri daayt diye indiyorum iff diye
bakınız birazdan da kalkacağım bilgisayarımın başından ders çalışmaya başlayacağım (kucağımda makro iktisat var)

sözün özü;
gidin deşarj olup gelin bi yürüyün bi hoplayıp zıplayın sona işinizin başına geçin miss misssss
[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
  • Yeni Oluştur...