Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Discerning Eye of the Beast Binds to account Trinket Requires level 1 to 80 (80) Equip: Increases spell power by 75. Equip: Restores 2% of your maximum mana whenever you kill a target that yields experience or honor. Bu %2 mana restoresi, Naxx da millet thrashleri kestikten sonra bana dönecek mi?. Yoksa ille de dps mi vermek gerek thrashlere? Bu tarz mavi bir trinket daha vardı mana restoresi veren. Ama hatırladığım kadarıyla instancelarda healerlara mana vermiyodu. Edik: O mavi trinket Power Infused Mushroom idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 e süpermiş o tirinket de dps için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 trash de manayı napcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Level 80 olunca pve de kullanamazsın diyorki target experince veya honor verirse.. pvp de kullanırsın o da sen killing blow yaparsan yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ordaki exp. verirse olayı bence, mob sana en az yeşilse demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet öyle demek.mobun xp verir düzeyde olması lazım,gerçekten xp vermesı degıl,ama kullanıssız bi trınket.spirit veren çok güzel trinketler var su bile içirmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 cidden trashte manayı ne yapacaksın ki? 3-5 parti de bir zaten mb verilir , gerekirse sen söylerisn mb alırsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Thrash deki moblarda örneğin naxx da xp verecek düzeydeler biliyosunuz. Ancak bu trinket thrash moblar kesildiğinde healerlara mana vermiyor diye biliyorum. Eğer veriyorsa hemen alıcam. Diğer yandan bu trinketi asıl alma amacım zaten verdiği sp. Eğer thrashlerden de mana gelecekse cillop olur. Hatta aynı trinketten iki tane alıp %4 mana restore edilirki o daha bi cillop olur. Birde biz hiçbi naxx raidinde bossa gelene kadar mb yapmıyoruz... (Spam COH FTW. (untill patch)) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Killing blow aldığın sürece mana restore ederde hidden cd varmı? varsa ne kadar healar için kullanışsız ötesi yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ozii_x said: Level 80 olunca pve de kullanamazsın diyorki target experince veya honor verirse.. pvp de kullanırsın o da sen killing blow yaparsan yoksa... Sanki bu doğru gibi. Lvl 80 de raid memberlar xp verecek düzeyde bi mobu kesse bile bu trinket healera mana vermiyor. Ama trinketi bir dps member kullanıyorsa ozaman mana alıyor. Burda amaç xp vermesi değil, xp verebilecek düzeyde olması. Aksi halde sadece honor kelimesi geçerdi lvl 80 düzeyindeki bi itemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ad3m said: Killing blow aldığın sürece mana restore ederde hidden cd varmı? varsa ne kadar healar için kullanışsız ötesi yani =P Bak mesela buna Power Infused Mushroom Binds when picked up Trinket Equip: Restores 200 mana when you kill a target that gives experience or honor. This effect cannot occur more than once every 10 seconds. Bunda cd var ama diğer trinkette yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yukarıdaki mesajımda yazdığı gibi dps le alakası yok kb aldığın zaman çalışır da buna kasacak bir healer tiplemesi düşünemiyorum tabi asdasdsa PS : Araştırdım internal cd yok yani aoe farm için mükemmel olabilecek bir kapasitesi var 2x takılırsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Killing blowda mana aldığın kesin de ben pvp yapan bi healer değilim. Benim sorduğum raid içerisinde bu trinket, hiç dps yapmayan healerlara mana verir mi? Arka arkaya aoe halde 5 mob kesildiğinde (Lvl 80 elite) %10 mana bana geri dönecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hayır, killing blow lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 2 tane taksak ondan calisirmi acaba %4 mana yada hp her mobda cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Miraul said: 2 tane taksak ondan calisirmi acaba %4 mana yada hp her mobda cillop Evet 2 tane çalışıyo. Ama sadece killing blow da mana verse öyle derdi. Lvl 80 iteme niye xp verirsede mana verir desinlerki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lvl 80 olsanda o itemin mantiken sana mob gri olmadigi surece %2 mana yada hp vermesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Evet mantıklı olanı bu. Ama çok iyi hatırlıyorum benzeri olan Power Infused Mushroom trinketi, instancelarda bana mana vermiyordu mobları kesen ben olmadığım için. Veya benim aklımda yanlış kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 beyler kaçırdığınız nokta item "sadece" lvl 80 itemı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lvl 76 mob dada heal aliorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Evet millet, olay o itemı alıp alt kasacaksanız ona göndermeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Millet problemimiz düşük levellardaki kullanımı değil. Yada şöyle soralım. Düşük levelda instancelara girdiğinizde siz hiçbirşey yapmayın, diğer oyuncular bir mobu öldürdüklerinde siz yine heal/mana alıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 son vurusu senin yapman lazim yohksa gelmio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eh boci hayır dedik ya killing blow almadan vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Boci said: Millet problemimiz düşük levellardaki kullanımı değil. Yada şöyle soralım. Düşük levelda instancelara girdiğinizde siz hiçbirşey yapmayın, diğer oyuncular bir mobu öldürdüklerinde siz yine heal/mana alıyor musunuz? niye alalım abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar