Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kıbrıstayken Youtube'a girebiliyorum. Herhangi bir engel yok sanırım burda. Ancak rasgele bir şekilde youtube'a girişim bozuluyor. Adresi yazınca boş boş bekliyor sonra da "ou tried to access the address http://www.youtube.com/, which is currently unavailable." diyor. Yurtdışı çıkışları bozuk değil, her siteye girebiliyorum, WoW ve benzeri oyunları iyi pingle oynayabiliyorum felan... Türkiye'deki blokla ilgili olduğunu da sanmıyorum, thepiratebay'de hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu arada youtube'a ktunnel'la girmek mümkün oluyor, ama ktunnel'sız girmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aynısı bana da oluyordu, sanırım sadece dns değiştirip giriyorsun, host dosyasına alttaki 2 satırı ekle düzelecektir. bende düzeldi sorunsuz ve hızlı açılıyor 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 razzRaziel said: aynısı bana da oluyordu, sanırım sadece dns değiştirip giriyorsun, host dosyasına alttaki 2 satırı ekle düzelecektir. bende düzeldi sorunsuz ve hızlı açılıyor 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com host dosyasi tam olarak nedir? nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Anorexic said: nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar : ) Ankaradan hiç dertsiz tasasız, proxy yada ktunnel kullanmadan giriyorum :D hehehe bu da benim sırrım kalsın ama dimi :) (DNS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 C:WINDOWSsystem32driversetc klasöründe hosts dosyası var onu notepad le veya herhangi bi editorle açıp 127.0.0.1 localhost satırının altına 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com yazarsan sorunun çözülecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya da youtubejacker2 var. google'dan aratınca direk çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 youtubejacker2 vistada çalışıyormu? benim xp de çalışıyorda babamın laptopunda çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Şu hosts dosyasını yükledikten sonra hiç bir problem kalmaz. İçerisin de tüm youtube ipleri kayıtlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar