Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube bazen çalışmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kıbrıstayken Youtube'a girebiliyorum. Herhangi bir engel yok sanırım burda. Ancak rasgele bir şekilde youtube'a girişim bozuluyor. Adresi yazınca boş boş bekliyor sonra da "ou tried to access the address http://www.youtube.com/, which is currently unavailable." diyor.
Yurtdışı çıkışları bozuk değil, her siteye girebiliyorum, WoW ve benzeri oyunları iyi pingle oynayabiliyorum felan...
Türkiye'deki blokla ilgili olduğunu da sanmıyorum, thepiratebay'de hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Bu arada youtube'a ktunnel'la girmek mümkün oluyor, ama ktunnel'sız girmek istiyorum ben.
Mesaj tarihi:
aynısı bana da oluyordu, sanırım sadece dns değiştirip giriyorsun, host dosyasına alttaki 2 satırı ekle düzelecektir. bende düzeldi sorunsuz ve hızlı açılıyor

208.117.236.69 youtube.com
208.117.236.69 www.youtube.com
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
aynısı bana da oluyordu, sanırım sadece dns değiştirip giriyorsun, host dosyasına alttaki 2 satırı ekle düzelecektir. bende düzeldi sorunsuz ve hızlı açılıyor

host dosyasi tam olarak nedir? nerdedir?
Mesaj tarihi:
Anorexic said:
nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar : )

Ankaradan hiç dertsiz tasasız, proxy yada ktunnel kullanmadan giriyorum :D hehehe bu da benim sırrım kalsın ama dimi :) (DNS)
Mesaj tarihi:
C:WINDOWSsystem32driversetc klasöründe hosts dosyası var onu notepad le veya herhangi bi editorle açıp

127.0.0.1 localhost

satırının altına

yazarsan sorunun çözülecektir
  • Yeni Oluştur...