eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 topic nie kilitlendi? yapmayın böle ya!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 LACİVEEEERT[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 60 tane topic açmak yasak fenerli olmask yasak sarı lacivert çekmek yasak hmmm en büyük beşiktaş dememek yasak böhüü bugünleri de mi görecektik
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 KISKANANLAR ÇATLASIN...KISKANANLAR ÇATLASIN!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 GAYET DÜZGÜN ŞEKİLDE SEVNİORUZ KİMSENİN BİŞEY DEMEYE HAKKI YOK[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 LACİVERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bjk hiç yediremedi ama[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Pascal ağzıma gelen her şeyi sölemek isterim sana ama bunları bile dinlemeyecek kadar saygısızsın.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 KISKANMAYAN BURAYA GİRİP SEVİNMEMİZE LAF ETMEZ SEVİNMEMİZİ ENGELLEMEYE ÇALIŞMAZ[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 raid yapman gerekn: tüm fblileri tbr ederim demektir bu zor mu? yanlış mı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 LACİVERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 olm holy kızma be! bu forumda feneri kutlayann ilk kişi benim canım: said: Pascal, 25 Nisan 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Efenim damadınız olaraktan ilk tebrik eden olmanın hayali heyecanı içindeyim. Fenerbahçeyi 15. Şampiyonluğundan ve göğüsüne taktığı 3. yıldızından ötürü tebrik ederim. yaa[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SİYAAAAAAAAAH[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: eagle_dnz, 09 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki: KISKANANLAR ÇATLASIN...KISKANANLAR ÇATLASIN!!! iyi de bu gs'lilerin lafıdır her zaman. çünkü hep gs kıskanılmıştır avrupadaki başarılarıyla =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sarının yanına lacivert koyduk. Yıllardır hep senin esirin olduk. Yağmurlarda çamurlarda yanında olduk. FENERBAHÇE SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!![signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Öne çıkan mesajlar