Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Meslek


Liverah

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim..Bi kaç konuda daha danışcam size yazdıklarınızı bi kenara not aldım değerlendircem onları ama bazı kişiler üstüne basa basa şu meslekleri seç dediler bana sizce nasıl..;

Engineering ve Mining= Bu skiller pvp de çok iyi oluomuş ve para da kazandırıyormuş...Sizce nasıl?

Herbalism ve Alchemy=Bu 2 liyi de çok seç dediler..Bu da şey içinmiş Rogue kendine büyü ile heal basamadığı için İksire de pek para vermemek için bunları kasmamı söylediler..Sizce bu nasıl?

Siz bu ikililerden hangisini seçerdiniz?Şimdiden teşekkür ederim tekrardan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rogue icin iyi bir ikilimi diye sorcagina esas sen ne tip birsey istiyorsun onu soyleyeceksin.

hem para kazanip hem isine yariycak item uretmek zor is.
bu yuzden ya para kazanmayi ya da item uretmeyi amacliycaksin.

para kazanmak istiyorsan:
-bol bol humanoid oldurceksin, loot cikan cloth'lari AH'de saticaksin. tailoring ve first aid'ciler kapis kapis aliyor.
-skinning ogrenip bol bol hayvan kesiceksin, skin ile elde edecegin derileri auction house'da saticaksin.
-fishing ogrenip balik tutup auction house'da satacaksin.
-skinning'in yaninda ikinci primary skill ogreneceksin. bu yine bir ham madde toplama skilli olmasi lazim. tercihen mining secilebilir.

kendine item uretmek istiyorsan,
engineering iyi bir secim gibi duruyor. bunun nedeni, blacksmithingle urettigin itemlarin bir cogu, plate mail, shield gibi bir rogue'un isine yaramiyor itemlar olusu. diger bir nedeni de, engineering bomba, mount, tufek, gozluk... gibi bir rogue'un isine yarayabilecek itemlar sunmasi. engineerin alacagin icin de, yaninda mining olmasi, bosuna coppera vs'e para vermemeni saglayacaktir.

primary professionlar ikiye ayriliyor. ham madde toplama ve item uretme professionlari. ham madde toplama professionlari iyi para getiriyor. ancak item uretme professionlarindan para almak icin o skilli maximum seviyeye kadar kasip, insanlarin ilgisini cekebilecek itemlar uretmek gerekiyor.
ayrica item uretmeni sagliyan professionlar, ilk baslarda sana cok az para kazandiricak. 100 tane lvl 2 item'i uretip auction house'da satman pek mumkun degil. kac kisinin isine yarar ki oyle bir item... ama lvl 80'e geldiginde bazi itemlar kapis kapis gidecektir. tabii o zamana kadar yaptigin itemlari en fazla normal vendorlarda satabilirsin. bu vendordaki fiyatlar cok kotu, yok parasina vermis oluyorsun.
bu yuzden, boyle professionlar kasarken, muhakak en az ham madde isteyen itemlari kasacaksin. ornegin bir item 10 copper istiyor, diger item ise 5 copper, 5 cloth, 5 pearl vs... istiyor. mining skilliyle copper toplaman daha kolay, ama pearl felan icin muhakkak auction houseda para bayman gerekiyor. bu yuzden profession kasma guidelari da hep senin yan skillerinle toplayabilecegin ham maddeleri isteyen itemlari uretmeni tavsiye ediyor. (proffessioni kasmak icin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...