Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

ilk olarak bir üstteki mesajı alıntı yapma huyunuzdan bi vazgeçin de.
sonrasında oyuna gelirsek 14 gün kaldı.bende bayadır takip ediyorum (3.5 yıl) 2 hafta daha da beklerim sorun değil ama bu kadar da olmasın. ne noobcomic de bişey çıktı, ne italyan sitesinde, ne kendileri bişey söledi. 3-5 tane leak var onlarda çok değişik bişey söylemiyor. bu saatten sonra open beta yapsalar max 1 hafta oynayabiliriz (o server çöke anında dl lar yüzünden)

22 ocağa oyunu yetiştirmeleri benim gözümde mucize olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi biraz iyimser yaklaşıp bi varsayımda bulunucam.
Şimdi bu adamlar 300 yıldır bu oyunu yapıyor, mali açıdan sıkıntı tabi, küçük firma vs vs.. Şimdi adam oyun zaten 1-2 ay öncesinden hazır demişti,test ediyolar.

Şimdi bu adamların bu zamana kadarki yaptığı harcamayı karşılaması lazım en azından. Bence bu sessizliğin bi espirisi var kendilerince, yani her yere reklam verip de ( verebilselerdi ) atıyorum release günü 10 kişi yerine 100 kişi başlasa ve herhangi bi sebepten dolayı, ilk izlenim kötü olursa 10 kişinin etkilenmesi mali olarak bu adamlar için daha avantajlı.

Yani mesela AoC'da millet ayılıp bayıldı, çıkınca işte tonla bug vs çoğu kişi bıraktı, şimdi toparladılar sanırım fixlerle fakat en son serverları birleştiriyorlar diye duymuştum.

Yani belki biraz saçma olucak bu varsayımım ama, böyle olmasını umuyorum. Hele ki iptal gibi bişey söz konusu olursa, forumlarda bi adam arabayla yapımcı firmanın binasına girerim diye tehdit ediyodu en son :D
Sosyal ağlarda paylaş

iptal edilmesinin ihtimal kapsamında olacağını düşünmüyorum. en azından şöyleki; ne olursa olsun biz bu oyunu oynayacağız arkadaşlar. firma battı çıkarcak paraları yok, ozaman oyunun motorunu kodlarını cartını curtunu satarlar bi firmaya en kötüsünden, o firma çıkarır. hatta böyle olursa bi avantajı bile olur, muhakkak zengin bir firma alacaktır, böylece oyun daha da gelişecektir:) yani biz bu oyunu oynayacağız öyle ya da böyle. dünyada kimse %90'ını tamamladığı bi projeyi çöpe atmamıştır.

EDİT:

http://darkfall-mmorpg.blogspot.com/

şöyle bişey buldum ama okumaya vaktim yok saat 7 oluyor yarın okuycam burayada not almış olayım. daha önce kondumu link bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
ertelense iyi, bence iptal edildi.

yok edilmedi, dun yunan tvlerde gosteri yapmis baslarindaki adam. kanala cikip oyunu tanitmis falan oynamislar hatta galiba betadan canli yayin turu bisi yapmislar, bayagi birbirileriyle konusan diyaloga giren insanlar falan varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

darkfall fan'ı falan değilim. ertelense bile ilk skill based hangi oyun çıkarsa onu oynamaya başlıcam. tabi ilk çıkan inşallah darkfall olur ayrı ama 2 haftadır dediğim gibi benim çok ümidim yok 22 ocak'tan...

30 kişilik takım bile olsalar paraları bitmiş bile olsa web sitesi nasıl hala böle amatör ötesi bi halde olur anlamak mümkün değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
aquila said:
ertelense iyi, bence iptal edildi.

yok edilmedi, dun yunan tvlerde gosteri yapmis baslarindaki adam. kanala cikip oyunu tanitmis falan oynamislar hatta galiba betadan canli yayin turu bisi yapmislar, bayagi birbirileriyle konusan diyaloga giren insanlar falan varmis.

Yalanmış o da. Umutlarım iyice tükeniyor gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sallamış yokmuş öyle bişey. Tv kanalını arayıp sordular forumda topic kilitlenmiş zaten. Topiği açan şaka şaka dedi en sonunda zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http://opencoffee.gr/2009/01/02/oc-ath-xviii-call/

informal coffee meeting tonight at Technopolis/Gazi, where amongst other things Tasos Flambouras will discuss about Darkfall.

I will try to attend this.

Forumfalldan bu quote.. bu gece meeting varmış. Hadi hayırlısı :P

bu da link: tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
This I just axed from chat at Open Coffee TV http://opencoffee.gr/live/

For anyone actually interested in what Tasos said at the event, he said that they are planning for open beta to start a week before release on the 15th , and the open beta client will be on a bittorent linked from the forums when he makes an announcement in a few days so we have time to download it

Dunno if it is true though

adding this:
Tasos also said that there will be a full status update for the community about the progress that has been made so far in beta, and he hopes that we will support the decisions about the game Aventurine have made to make the 22nd possible

yay

edit : offical bi açıklama değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

kahve içerken oyunu erken yayınlıcaz demiş. Buda beni şunları yazmaya mecbur etti :D.

Du bakim, hemşerim memleket nire? yunanca konuşuyosun ama bizim insanımız gibi dötünen uyduruyorsun. Sitene haber koymayıp, kahvehanelerde öyle yaparım, böyle yaparım, Huuuooppp, hışşşşşşt, AVCILAR kahvesi değil orası.
Sosyal ağlarda paylaş

15inde open beta olacagi ve oyunun kesin olarak 22sinde cikacagini soylemis Tasos bugun televizyonda, gercekmis olay hatta youtube videosu varmis ama yunanca.
Sosyal ağlarda paylaş

acaba neleri kesecekler ocak 22 ye yetiştirmek için. Kafalarına dank etti galiba diğer hiç bir oyunun 100% conent piyasaya çıkmadığı.

Neyse bu hesaba göre bir kaç gün içinde open beta torrent e düşecek. haydi hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

15 inde betami o zaman cok kısa soylenti tabi ama cok kisa oldugundan skill mikill kasamyiz
pati pvp tornuvasi duzenliyelim bence :) oyun cikana kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...