Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aoc 30 gb falan tutuodu 18 gb normal yani
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 18 gb nedir öyle 4 günde anca cekeriz 1024'le. Birde full hızla indirip indiremiyeceğimizde belli değil.
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bu 18.4gb kaba tabiriyle setup'ı mı ? yoksa yüklendikten sonraki hali mi? Bi de hala böyle adam akıllı bi haber yok sanırım leak falan yani hep, sizce 22 sinde çıkar mı yoksa ertelenir mi ? Tırsmaya başladım ben :P
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aoc ta grafik var grafik cizimfalan hep cok yer tutar bu arada haritayla ne alakasi var cuce sonucta belli kode lar textureyle birlesip cikmiyomu map ? 18.5gb cok 1mbit le 5 gunde anca indiririz diyer yandan hep ayni hizda inmez cok kisi indircek bare closebate clilent falan torrent e falan dusede 10 gun onceden baslasak ama olmamali o kadar yaw
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o boyut setup değil yüklenmiş hali. Ayrıca map en büyük yer kaplayan kısımdan biridir oyunlarda okadar basit işlem değil o :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 18.5 gb olarak ele alsak çıktıktan bi 1 2 saat içinde heralde rapid e felan düşer desek 100 KB ile indiriceğinizi varsaysak bi 52 saatte felan indirirsiniz :)
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ya elbette map sonucta vectorel bir veri, cılgınca yer kaplamıycaktır, ama su var. SSlerden gorundugu kadarıyla birbirinden farklı cesit cesit bir suru mekan var. Haliyle texture olarak ciddi bir yuku var oyunun.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Valla oyunu nasıl yazıyorlar bilmiyorum ama ufak çapta opengl kodlarım bile yer kapladığına göre(ciddi değil ancak çalışmanın ufaklığına göre fazla) bu kadar büyük ve geniş çapda bir mapin kaplıyacağı alan fazladır gibime geliyor
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ::o :(partlarla ugrasamam birsey icin para vermeyede degmez direkte indiremem mecbur torrentle beklicem bir hafta... oyunu indirmeden trial acc alamyin haa tmm lan gec maps konusunu sanki 18.5gb nin 18.4 unu map tutuyor :)
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 D@rkwish said: http://darkfallleaks.blogspot.com/ buradan leakleri okuyabilirsiniz bu hafta bi 1000 kişi daha eklenicek betaya yalan o. Ne goonlarin arasinda, ne de hyperionda taze invite alan var.
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Şu oyun ertelenmesin de, gerisi mühim değil. Tam finallerin bitmesine denk geliyor ertelenir falan üzülürüm valla.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Valla dediklerine göre 1k kişi eklenicekmiş geniş çağta pvp testleri için de bu ne zaman olur yada doğrumudur bilemem :) Cengiz emredirsin kapatırız map konusunu "bab".
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 cengiz b@p'i kizdirmayin sonra teror estiriyor forumda sdfg. Valla insallah recruit ederler dark. Heycanla beklemedeyim.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 beta inviteların gitmeye başladığı ilk 2 gün uyumadan makina başında mail refreshledim ya onu düşündükçe deliriyorum :D
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Daha yeni signup yaptım betaya ben de. Release'e kadar beta invite almam söz konusu değil heralde? Sıra olayı.. her ne kadar sistemim imba olsa da ahah
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yalnız bi forumları okiyim dedim, hep haber var mı die bakiodum son haftalardır. Nasıl troll nasıl troll. herkes böle "Bence BG ve Wow gibi Arena sistemi olsun, bazı itemlar lootlanmasın" tarzı topicler açmış.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 beyler oyundan haber var, iyiymis, yerlesmis yerine sapasaglam, yarin ise basliyomus, herkese selami var, hadi hayirlisi.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aa canımz ya sen de selam söle ^_^_^_^_^
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aquila said: beyler oyundan haber var, iyiymis, yerlesmis yerine sapasaglam, yarin ise basliyomus, herkese selami var, hadi hayirlisi. bizde ona selam soyluyoruz ama buralarda gormiyim ha ... bu arada b@p ne azmo cozemedim kufurmudur ? ip ucu ver...
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 leak Yeni leak var. Subjektif rate'ler. Fena değil gibi görünüyor.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: Music 6/10 - because there is only one song that I have heard, but it is ok. 6 adil bir puan mi şimdi.
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Valla bilemicem de. Beni grafik ses zart zurttan çok gameplay ilgilendiriyor. Adam onlara gayet yüksek vermiş. Subjektif falan ama olsun, tutunacak bir dal ahah edit: düşündüm de, objektif rate nasıl oluyor ki? adam oraya bağıra bağıra subjektif yazmış, ne amaçla acaba..
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 said: First Person works great. A good reason to use it in general is so you can run up and loot faster, or interact with NPCs faster. hmm leziz..elder scrolls, arx fatalis ;)
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sankim oyun 22 ocağa yetişmeyecekmiş gibi duruyor. ortada hala hiç bir şey yok. Sistem gereksinimlerini bile açıklamadılar.
Öne çıkan mesajlar