Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
auto target olmaması güzel birşey. alışmakla ilgili olay. combatı en zekvli oyunlardan biri dungeons and dragons online'dır mesela. onda da fireball aim ile atılıyodu target değil. ama tabi onun sistemi de çok oturmuş bir sistem.
Mesaj tarihi:
izinli yayinlandigi soyleniyor.

foruma embed etmemek icin bu sekilde veriyorum linki:
www.youtube.com/watch?v=sRBX7WnHprc

yada

http://www.afraidyet.net/
bu link divx web player kurmanizi isteyecektir.
Mesaj tarihi:
Gençler,

Aylardır izliyorum ( yıllardır DF forumlarını ) sizin bu forumları. Oyuna gerçekten inanan dostlar var buralarda. Onların hevesini kırmak istemem. Ama olmaz kardeşim, olmaz işte. Bazı şeyler biz istesek te olmuyor. Bu oyun çıkmaz, çıkarsa yanlış/eksik çıkar. Bunu kabul etmek gerek. Bu oyun hazır değil. Nokta.

Çok bekledik, olmadı. Yapacak bişi yok.

Uzatmayalım, DF, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı, ve daha kötüsü yolda. Teknik detaylara girmeyeceğim ama olay kapanmıştır. Vapor diildir ama, mmo'da diildir DF, olamamıştır.

"çıkmayan oyunu nasıl değerlendirirsin" diyenler olabilir ama beta ortada. Ve maalesef test etme onuruna (heh) ben de erdim.

Ve deneyimlerimi bu güne kadar burada sizlerle paylaşamadığım/paylaşmadığım için özür dilerim (amacım etki altında kalmadan/sizden gelecek sorulara cevap arama mecburiyetinden uzak kalarak gerçek bir beta yapmaktı ).

Bu oyun hazır değil, evet çok çalışıyorlar ama bu oyun hazır değil. DF satışa hazır bir ürün değil !!!

Bir kalem geçin, DF'yi unutun, tatlı bir hayal varsayın. Mevcut hype çok can yakacak, sakın pre-order düşünmeyin ! Ama derim !

Fikrim budur...
Mesaj tarihi:
duvara attın mı mesela splash damage verir fireball ddo'da, aynısını darkfall'da da yapmışlar

oklar da aim ile ddo'da evet. thrown weaponlar da... dexterity de attığın okun mesela vurma ihtimalini arttırıyor veya düşürüyor vs. karakter customization muhteşemdir, heal eden wizard yaratırsın, hayvan gibi dövüşen bard yaratırsın vs vs. ama işte oyunun geri kalanı açıkçası çok zayıftı. dünya dediğin zaten kalimdor'un 5'te 1'i falandı muhtemelen. oynayan sayısı da çok azdı. pek tutmadı. aynı mantığı alıp, sağlam lore'u, designerları olan bi oyunun içine yerleştirseler çok büyük sükse yaparlar.

şu anda zaten earthrise, darkfall, mortal online gibi oyunların yapmaya çalıştıkları bu... inşallah birisi başarır da, hazır karakterlerle level kasmaya devam etmeyiz.
Mesaj tarihi:
valla autotargetsiz düzgün bir mmo yok. olacağını da sanmıyorum şimdiki altyapı ile. eğer herkesin evine fiber döşenir, ve dünyanın iki ucu arasındaki ping 50ms e düşerse, o zaman bilemem.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
valla autotargetsiz düzgün bir mmo yok. olacağını da sanmıyorum şimdiki altyapı ile. eğer herkesin evine fiber döşenir, ve dünyanın iki ucu arasındaki ping 50ms e düşerse, o zaman bilemem.

aim ile mmorpg olmaz, single-player rpg fo3'e bile fps olmuş diyen arkadaşlar buna mmorpg diyorsa eh yani.

server'ın karşı sokakta yaşayan adam gelip kafanıza meleede gömecek, lootunuza konacak önce, sonra savunacaksınız. (:P)
Mesaj tarihi:
darkfall'un serverlarına 110 ping mi neydi test etmiştim. ingiltereden 20 pingle oynuyorlar ama olsun yeterli 110 da gayet.

sizi bilmiyorum ama ben tab-1-2-3-4 basmaktan sıkıldım... değişiklik iyidir, aim ile oynanan mmorpg default olacak bundan bir kaç sene sonra zaten sonuçta. combatı aşırı zevkli oluyor.

amerika serverlarında çok yakın arkadaşlarım ddo oynuyodu işte. ben onlarla başlayamamıştım, kopup gitmişlerdi, üşendim onlar max level iken level'lamaya. bol bol izledim oynarlarken. amerika serverlarında 300 pingle falan gayet de rahattılar yani. pvp yapılan alana benim arkadaş indiğinde mesela, başkaları inmeye korkuyodu yukardan mal mal bakıyolardı falan :D herşey ping diil, eğer sistemi iyi oturtulursa bu tip oyunların combatta oyuncu yeteneği gerçekten ön plana çıkıyo.

edit: typo
Mesaj tarihi:
Clanımın beta forumlarını okudum biraz(hepsi değil tabiki) birçok insan aynı fikirde: Potansiyel yüksek ama birçok tweak e ihtiyacı var en önemliside siege sisteminin 2 saat içinde saldırılabilir olması şehir seçimini çok ciddi etkiliyor. Oyunun durumu iyi olmayabilir ve bence birçok wow vs gibi oyunlardan gelen insan bırakıcaktır oynamayı benim umudum clan ların memberlarını birşekilde bir süre oyunda tutabilmesi ve Developerlara bir şans tanınması oyunu "fix"lemek adına. Şahsen bizden 40 beta testerın 34 ü alıcak oyunu 5 i de ileride düzelirse geliriz diyor.
Mesaj tarihi:
tabiki player abilityde önemli, ama ping cok daha önemli bööle bi oyunda. heleki ttnetle bööle bi oyunu akıl sağlımızı kaybetmeden oynamamız mümkün degil
edit: bence aocden beter patlıcak, o hiç olmassa baya bi para kazandırdı yapımcıyada, donanım firmalarınada:X
ama bu oyun kafadan patlak çıktı...
Mesaj tarihi:
olmucak. belki 1-2 ay sonra açarlar. şimdi serverları yeterli diilmiş beyefendiler ondan açamıyorlarmış... paragözler

ayda 1 zar zor anons yapan adamlar şimdi 1-2 günde yeni site ve pre-order sayfası ile gelirlerse iyice gıcık olucam.

hakkaten sırf şu adamlara gıcıklığımdan earthrise'ı iyice radara aldım, onun hakkında yazılar okuyorum paso
Mesaj tarihi:
https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php

buradan sağdan register ediorsunuz bir account(forum acc olmuor)

sonra activation mail geliyor aktif ediyorsunuz acc u o zaten auto gönderiyo sizi billing profile a orda kredi kartı bilginizi girip save ediceksiniz. Sonra o auto göndermesi lazım göndermezse https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Products buradan preorder ediceksiniz bitince succesfuly yazısı çıkar ama server yogunlugundan son CCV onay işleminden sonra site göçerse mailinize bakın eğer confirmation geldiyse sorun olmaz(bende böyle oldu)
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:
bu oyunda trial olmicakmi hic ???

Olucaktır ama ne zaman bilemem. Fakat preorder aşamasında şu an trial olmaz büyük ihtimal oyun çıktıktan sonra 1-2 hafta sonra açılır trial ilk etapta kullanıcı sayısı ve server durumlarını ayarlamaları gerekicek büyük ihtimal.
  • Yeni Oluştur...