Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

pve de wow'dan da iyide oynuyan yok ki. Birde senaryosu cok bayık bildiğimiz kitaptan gidiyor işte exp'ların sonunda ne olacağı belli. Ayrıca itemlar armorlar cok basit. Yani bir pvm oyununda en azından item belli etmeli kendini ki farklı birşeyler kastiğin belli olsun. Wow'un insanları çeken bir diğer yanı buydu. Janjanlı itemlar

(Ama sonucta bu lotr online yani hiç birşeyi değiştiremezler dünyasından. ne uçan carpet koyabilirler, ne alevler saçan armorlar :) )
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar 10 yıldır bitiremedikleri ve binbir tür eksikle piyasaya sürcekleri oyunu, wowla bir tutuyolar 12-13euro para istiyolar aylık! biraz mantıklı olmaları gerekiyo, wow kim sen kimsin kardeşim!? blizzardın bakım-serverlar-teknik ekip-developing falan biton masrafı var, dolayısıyla 13 euro normal bi fiyat oluyo. kaldıki oyunda bi efsane ve sürekli gelişiyo... gel gelelim warhammer, aoc, lotro ve bilumum cok daha dandik mmo dahi ayda 12-13euro istiyo:D sonrada neden satamıyoz neden serverlar sinek avlıyo diye kafa patlatıyolar salak salak. yahu insan biraz mantıklı düşünür, wow 13euro ise sen 7 euro fiyat cekecen hiç olmassa belli bi kitlen olacak oyuna bağlı kalacak. adamlar soyulcak kaz gibi görüyolar mmo oyuncularını, ama birer birer şirketleri patlayınca görecez onları:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan666, wowu tabiki hepimiz orjinal aldık ve her türlü ciddi mmoyuda orjinal almak zorundayız. çünkü aktivasyon etmeden online oynayamassın, bu yüzden wowa 100tl verdim demeni tam anlayamadım yani hepimiz verdik o paraları. ben şahsen geçmişte wowa olsun lotroya conana veya guild warsa bu meblaları bayıldım ve dönüp baktığım zaman paket ücreti olsun aylık fee olsun tek hakedenin wow olduğunu düşünüyorum... guild wars demişken o da bence gayet mantıklı bi olay, aylık fee yok ve diğer mmolardan da hiç bi eksiği yok gwnin. demekki istenince aylık fee olmadanda olabiliyo. açıkcası wow dışında aylık fee hakeden oyun olduğunu düşünmüyorum ben, mmo piyasasında 13euroyu sabit fiyat yapmaya çalışıyolar en dandik oyunlarda bile. cok büyük salaklık bence bu, herkes haddini bilmeli bikere. sen kimsinki darkfall olarak wowla yarışacak fiyat çekiyosun!? olacak olan belli bence aoc, war, lotro gibi buda patlıycak 2-3 ay geçmeden görecez sonucu(td)
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi oyun olursa olsun patlamasının sebebi fiyatı olmaz emin olabilirsin.Blizzard okadar zekice bir oyun ve "dünya" yarattıki gerçekten developerlarından tut pazarlamacılarına kadar tüm çalışanlarını tebrik ederim ama benim gözümde oyun her ne kadar güzel olsada geliştiricileri çok gereksiz insanlar belkide dünyanın en güzel oyunlarından birine dönüştürebilirler oyunu ama paranın gözü kör olsun yapmazlar bunu
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabiki salt aylık fee, oyunun patlama sebebi olamaz. ama o da önemli bi ayrıntı, en azından satılan paket sayısını artırcak ve oyunun daha cok insana ulaşmasını sağlıcak bişey. yoksa istediği kadar güzel oyun olsun, player sayısı az olursa gene oynanmaz hale gelecektir. sonuçta dünyanın en iyi single-player oyunu olmaktan öteye gidemez boş serverlarla:D
ortada wow gibi efsane bir mal var ve bununda piyasa fiyatı 13euro... ee ozman diğerleride onun çapında bişiler ortaya koymalıki, paket fiyatınıda aylık 13euroyuda haketsinler ve communtiyleri devam edebilsin dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow said:
cengizhan666, wowu tabiki hepimiz orjinal aldık ve her türlü ciddi mmoyuda orjinal almak zorundayız. çünkü aktivasyon etmeden online oynayamassın, bu yüzden wowa 100tl verdim demeni tam anlayamadım yani hepimiz verdik o paraları. ben şahsen geçmişte wowa olsun lotroya conana veya guild warsa bu meblaları bayıldım ve dönüp baktığım zaman paket ücreti olsun aylık fee olsun tek hakedenin wow olduğunu düşünüyorum... guild wars demişken o da bence gayet mantıklı bi olay, aylık fee yok ve diğer mmolardan da hiç bi eksiği yok gwnin. demekki istenince aylık fee olmadanda olabiliyo. açıkcası wow dışında aylık fee hakeden oyun olduğunu düşünmüyorum ben, mmo piyasasında 13euroyu sabit fiyat yapmaya çalışıyolar en dandik oyunlarda bile. cok büyük salaklık bence bu, herkes haddini bilmeli bikere. sen kimsinki darkfall olarak wowla yarışacak fiyat çekiyosun!? olacak olan belli bence aoc, war, lotro gibi buda patlıycak 2-3 ay geçmeden görecez sonucu(td)

guild wars'ın diğer mmo'lardan hiçbir eksiği yoktu bölümüne hiç katılmıyorum. Guild Wars çok zevkliydi, başarılıydı, ancak oyun MMO'dan çok Level kasmalı ortaçağ temalı counter-strike havası vardı. PVE bikere nerdeyse 0'dı, haritadaki alanlar sınırlandırılmıştı, yani bir mmo'da dağ taş tepe dinlemeden heryeri gezebilirdik, Guild Wars'ta yolun dışına çıkamıyoruz buda aşırı derecede single player Third Person Shooter oynuyorum hissi veriyordu. Ama PvP'sini hiçbirşeye değişmem tam bir taktik patlaması.
Sosyal ağlarda paylaş

shadow benim bildigim cogu mmo oyunu orginal almak gerekmiyo orgina lsatilmiyor internetten indiriyon ilk ay 20 bazisinda 40 veriyon sonraki aylar 14 lorto trial oynamistim war ve aoc oynamadim bastan fail olcagini gordugumden onlari bilemem
bence sacma birsey once orginal satmalari interentten ilk ay cok alsinlar... bide cd sini aramak icin dolanmiyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu betaleaks de yeni videolar var genk falan yapmışalr adama loot bekliolar bşaında ölünce lootluolar falan adam kaçio on saat gayet zevkli bence ya oynanır abi kalabalık olsun zevk alırsın sonuçta pvpsi adama getirince vuruo olabilr ama herif 3 tane adamı kovalatio on saat video da , kaçio edio vuruo , insanlar direk hareketli olacak aksiyon olacak kombat bi de oklar büyüler vs. Yani kisme böle dipedipe durup birbirine vurmıcak canın mı azaldı koştur kaç etrafa potion iç bilmemen staminan dolsun vs.

fena deil gibi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...