Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

abi naaptın şehir dioruz metropol deil =) o çağlarda ne öle 1000 ev. 15-20 iidir. =) zaten anladıım kadarıyla AOC gibi olacak öle bireysel ev olmıcak. işte blacksmith yok alchemy kulesi, trade hall vs gibi şeyler dikilcek. GÖnül isterdi customizable houselar olsun içine girelim dekore edelim kasamız olsun item koyalı mmilletin kafasını çatıda sergiliyelim vs =)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ben de leak aradigi halde guilde girmeyende art niyet ararim. HADI BAKALIM.

oyunun var olup olmadığından emin olana kadar hiç bir guilde girmeyi düşünmüyorum, oyun bir çıksın ben başlıyım elbette beraber oynarız güzel güzel.

50 üstü skill dede şunu merak ettim, 50 üstü skill açıldığında yeni dungeonlar kamplarda dahamı etkili oluyoruz? mesela uo daki despise gibi, medium üstü skillerle içerde mob kesilebiliyordu. kısacası merak ettiğim, skill kasmak sadece insanlara daha çok vurmamı mı sağlıyor benim, yoksa oyunda bir işe yarıyormu, yeni arealara yada dungeonlara sevk ediyormu oyuncuyu?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda skill tam olarak öyle çalışmıyor.Şimdi atıyorum büyücü olucan dimi mana missile büyüsü var ilk etapta 1 tane mavi bir balon(benzetmem müthiştir :P) gibi birşey atıyor ve ufak bir dmg veriyor ama büyüyü kullandıkça ayriyetten mana missle ın da skill kazanıyor gibi bir durum var ve çok fazla kullanırsan ileride bir noktada 3 tane balon atmaya başlıyor vs gibi yani bu UO deil öyle vortex atamazsan suraya gidemezsin vs gibi bir durum yok her skille her yerde islev görebilirsin pvp için illa xx skillerin şukadar olcak vs gibi bir durum yok ama üst seviyede daha farklı speller ve attacklar açılacağı için onların avantajı olacaktır elbette ama oyun da target yerine nişan sistemi olduğundan adam kabiliyetsizse yada sen kaçmakda yetenekliysen atıyorum 30 archery ile ne bilim bi 100 swordsman lı adamı kesebilrisin misal
Sosyal ağlarda paylaş

Kızılderili atasozu:
Siz beyazlar otururken ayağa kalkmayı, ayağa kalktığınızda yürümeyi, yürürkende tekrar oturmayı planlarsınız; oysa biz otururken sadece oturmayı, ayaktayken ayakta olmayı, yürürkende yürümeyi düsünürüz.
..................................................................
server basina 10.000 lider adayi adrenalin olustursada cok az kisi bunu basarabilecek. Dolastiginiz topraklarin tadini cikarin. Soluk alin. zevk alin.

ps : kisisel gorusler. herkes aksini/dengini dusunebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde bir sorum var. oyunda kan gövdeyi götürecek ve corpse loot olacak deniyo. Peki uo daki gibi blessed deed tarzı bişey olmayacakmı? Satın alma şeklinde yada ne bilim son bosstan düşecek şeklinde ? Yani diyelim 15-20 kişi raid yaptın boss kestin 1 tane item düştü rare.Çıkışta gang yiyip kaybedicezmi ?
Eğer öyleyse çok ağlarız zırlarız.Ve haliyle millet ölmesi zor classlara skillere yüklenecek.Bir mage nasıl olacak özellikle onu merak ediyorum.Regleri pahalı ve fizzle olma ihtimali yüksek deniyo.Ya dengesizlik olacak , yada 1. yada 2. büyüde kendine doğru koşarak gelen kılıçlı kalkanlı arkadaşı kesmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen oyle. Item dusucek ve bizde buna karsi onlemlerimizi alıcaz. Nasıl uo da spawn fight oluyordu burdada ayni sekilde fightlar gorebilicez. bence bu oyunu guzel yapan bir ozellik. Benim merak ettigim bir konu var ve biri cevap werirse cok seviniirm.

oynanabilirlik kolay mı? yani demek istedigim sadece buyu kullanimi falan deil. mesela interface nasıl? tooltip varmı? craft menuleri falan nasıl? yani oyunu hic bilmedigimiz icin oyunu cozmek saatlerimizi belki gunlerimizi alıcakmı?
Sosyal ağlarda paylaş

bazi yeni izlenimler varmis musluktan... yarin buraya yazacaktir kendisi :)

ozetle, gittikce bir cok detay hosuna gitmis oynadikca, ama bazi seyler de buyuk hayal kirikligi yaratmis.

Ornek: Player housing bu asamada yok, ve oyuna girecek gibi gorunmuyor. Oyunda pvp/pve ve dovus skilleri sistemi vs. oturmus ve zevkli olsa da craftingde bazi denge sorunlari var (craftingin cok pahali olmasi ve satilan itemin cok iyi maliyet getirmemesi gibi).

Ev olayi beni ozellikle biraz hayal kirikligina ugratti, yillarca ev dikip vendoru stoklama hayali kurarken :( Guild citylerdeki binalar ama butun guild tarafindan kullaniliyormus ve bazi guzel binalar var (mine mesela)
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet guild mekanı olsun sonuçta instanced falan olmadıı için insanlar orda takılcaktır güvenli bi şekilde. Evin içinde de durmayıveririz . Guild şehrinin içinde birbirmize corp por atıp koşuştururz. Arada arkadaşı kesip duello ayağına şaka niyetine lootlayıp kaçarız falan sonra "al lan hadi" diip geri veririz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...