b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu şehirler falan nasıl oluyor baya baya büyük alanlar mı? mesela 1000 ev kurabilicek miyiz içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Görmedim tabide hocam naptın yav 1000 ev ne demek farkındamısın izledinmi sen videoyu gameplay? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bence toplasan bi 10-15 binalık yer vardır şehirlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abi naaptın şehir dioruz metropol deil =) o çağlarda ne öle 1000 ev. 15-20 iidir. =) zaten anladıım kadarıyla AOC gibi olacak öle bireysel ev olmıcak. işte blacksmith yok alchemy kulesi, trade hall vs gibi şeyler dikilcek. GÖnül isterdi customizable houselar olsun içine girelim dekore edelim kasamız olsun item koyalı mmilletin kafasını çatıda sergiliyelim vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Azmodai said: ben de leak aradigi halde guilde girmeyende art niyet ararim. HADI BAKALIM. oyunun var olup olmadığından emin olana kadar hiç bir guilde girmeyi düşünmüyorum, oyun bir çıksın ben başlıyım elbette beraber oynarız güzel güzel. 50 üstü skill dede şunu merak ettim, 50 üstü skill açıldığında yeni dungeonlar kamplarda dahamı etkili oluyoruz? mesela uo daki despise gibi, medium üstü skillerle içerde mob kesilebiliyordu. kısacası merak ettiğim, skill kasmak sadece insanlara daha çok vurmamı mı sağlıyor benim, yoksa oyunda bir işe yarıyormu, yeni arealara yada dungeonlara sevk ediyormu oyuncuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abı sonuctai belli bir seviyedeki yaratıkları dovebilmek icin belli seviyede skill gerekicektir, orda "skilliniz 50 oldu, artık ogre kesebilirsiniz" yazmasına gerek yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Oyunda skill tam olarak öyle çalışmıyor.Şimdi atıyorum büyücü olucan dimi mana missile büyüsü var ilk etapta 1 tane mavi bir balon(benzetmem müthiştir :P) gibi birşey atıyor ve ufak bir dmg veriyor ama büyüyü kullandıkça ayriyetten mana missle ın da skill kazanıyor gibi bir durum var ve çok fazla kullanırsan ileride bir noktada 3 tane balon atmaya başlıyor vs gibi yani bu UO deil öyle vortex atamazsan suraya gidemezsin vs gibi bir durum yok her skille her yerde islev görebilirsin pvp için illa xx skillerin şukadar olcak vs gibi bir durum yok ama üst seviyede daha farklı speller ve attacklar açılacağı için onların avantajı olacaktır elbette ama oyun da target yerine nişan sistemi olduğundan adam kabiliyetsizse yada sen kaçmakda yetenekliysen atıyorum 30 archery ile ne bilim bi 100 swordsman lı adamı kesebilrisin misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 simdi 50skill falan dediginiz sey oluyo demi 30-40 tane skill in lvl50den yuksek olmasi? oda zor is yav cok zor kasilir yani 40 tane skill i birer birir 50lvl yapmak 2k lvl kasmak demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hayır bi skillin 50skill puanını geçmesinden bahsediyoruz. 100 maksimumsa 50.0 skillin oluo kullandıkça vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bende onu dedim iste skill lvl i simdi klic bilmem ne savunmasi saglik sonra okcu bunlar gibi cok sayidi skill in lvl i 50 ustu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kızılderili atasozu: Siz beyazlar otururken ayağa kalkmayı, ayağa kalktığınızda yürümeyi, yürürkende tekrar oturmayı planlarsınız; oysa biz otururken sadece oturmayı, ayaktayken ayakta olmayı, yürürkende yürümeyi düsünürüz. .................................................................. server basina 10.000 lider adayi adrenalin olustursada cok az kisi bunu basarabilecek. Dolastiginiz topraklarin tadini cikarin. Soluk alin. zevk alin. ps : kisisel gorusler. herkes aksini/dengini dusunebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Benimde bir sorum var. oyunda kan gövdeyi götürecek ve corpse loot olacak deniyo. Peki uo daki gibi blessed deed tarzı bişey olmayacakmı? Satın alma şeklinde yada ne bilim son bosstan düşecek şeklinde ? Yani diyelim 15-20 kişi raid yaptın boss kestin 1 tane item düştü rare.Çıkışta gang yiyip kaybedicezmi ? Eğer öyleyse çok ağlarız zırlarız.Ve haliyle millet ölmesi zor classlara skillere yüklenecek.Bir mage nasıl olacak özellikle onu merak ediyorum.Regleri pahalı ve fizzle olma ihtimali yüksek deniyo.Ya dengesizlik olacak , yada 1. yada 2. büyüde kendine doğru koşarak gelen kılıçlı kalkanlı arkadaşı kesmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narcosis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aynen oyle. Item dusucek ve bizde buna karsi onlemlerimizi alıcaz. Nasıl uo da spawn fight oluyordu burdada ayni sekilde fightlar gorebilicez. bence bu oyunu guzel yapan bir ozellik. Benim merak ettigim bir konu var ve biri cevap werirse cok seviniirm. oynanabilirlik kolay mı? yani demek istedigim sadece buyu kullanimi falan deil. mesela interface nasıl? tooltip varmı? craft menuleri falan nasıl? yani oyunu hic bilmedigimiz icin oyunu cozmek saatlerimizi belki gunlerimizi alıcakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bazi yeni izlenimler varmis musluktan... yarin buraya yazacaktir kendisi :) ozetle, gittikce bir cok detay hosuna gitmis oynadikca, ama bazi seyler de buyuk hayal kirikligi yaratmis. Ornek: Player housing bu asamada yok, ve oyuna girecek gibi gorunmuyor. Oyunda pvp/pve ve dovus skilleri sistemi vs. oturmus ve zevkli olsa da craftingde bazi denge sorunlari var (craftingin cok pahali olmasi ve satilan itemin cok iyi maliyet getirmemesi gibi). Ev olayi beni ozellikle biraz hayal kirikligina ugratti, yillarca ev dikip vendoru stoklama hayali kurarken :( Guild citylerdeki binalar ama butun guild tarafindan kullaniliyormus ve bazi guzel binalar var (mine mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yanlız dikkatimi çeken birşey, player housingle ilgili her seferinde "bu aşamada" kelimesini kullanıyorsunuz. Yani bu ileride gelecek ama beta'ya koymamışlar 'mı demek, yoksa gelmesini ümid ettiğimiz için kendimizimi kandırıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şu an yok belki gelir ilerde die açık kapı bırakıyor. Sonuçta naapsın adam gelmicek kesin yok diemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 İleride gelicek demek. Gelmiyceksede ileride gelicek derler geçiştirirler cünkü uo'ı örnek göstererek yaptılar oyunu. Ama oyun tutarsa toparlayabilirlerse bazı şeyleri, düzgün şekilde gelmesi için ellerinden geleni yapıcaklardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 damdan düşer gibi olacak gameplay ss vs var mı :P ayrıca, wowu bu bünye yıllardır player house olmadan oynadı. yeterki epic bir atmosfer olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya evet guild mekanı olsun sonuçta instanced falan olmadıı için insanlar orda takılcaktır güvenli bi şekilde. Evin içinde de durmayıveririz . Guild şehrinin içinde birbirmize corp por atıp koşuştururz. Arada arkadaşı kesip duello ayağına şaka niyetine lootlayıp kaçarız falan sonra "al lan hadi" diip geri veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 satranç tahtasından yapılan piyanolar , forge'tan yapılan fıskiyeler , Staff'tan yapılan perde askılıkları ah ah birdaha gelmez böyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ev yokmu peki bar varmi yada disco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 300-500 ortamlari varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Musluk burada bizlerle paylaşmaya devam edersen birçok insanı mutlu ediceksin çok sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dev'ler birçok kez söyledi. Player housin olucak. Ama release de ama release den 1 ay sonra ama 1 sene. Hazır bile olsa koymayabilirler. Açıkçası ben koymazdım. Biraz oyunun gidişine bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 200 playerla stress test yapilan bir oyunda nasil housing olmasini bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar