Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

ya ahaha. Adamlar 22 si super trial, harika beta falan diye estirdi, saat 20:07 ve halen tek bir satir official yazi yok. Mukemmelsiniz aventurine.

Eskiden derdim yunan turkun hristiyanidir, cok benzeriz diye ama vazgectim, Turk firmasi olsa sunun 30 kati daha iyi musteri iliskisi gorurduk. En kotu serveri acardi halka, koyardi 30k sinir, millet sirada beklesin sabaha kadar, nolacak.

poff ne surundurdu bu oyun ya, eger cikarsa mukemmel olmasi sart olacak, yoksa agir kufur yer benden.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
ya ahaha. Adamlar 22 si super trial, harika beta falan diye estirdi, saat 20:07 ve halen tek bir satir official yazi yok. Mukemmelsiniz aventurine.

Eskiden derdim yunan turkun hristiyanidir, cok benzeriz diye ama vazgectim, Turk firmasi olsa sunun 30 kati daha iyi musteri iliskisi gorurduk. En kotu serveri acardi halka, koyardi 30k sinir, millet sirada beklesin sabaha kadar, nolacak.

poff ne surundurdu bu oyun ya, eger cikarsa mukemmel olmasi sart olacak, yoksa agir kufur yer benden.

ben yiyo bile küfür. yok arkadaş. ben bütün beklentilerimi 9/10'dan 4/10'a düşürdüm. kodumunun salakları. 2-3 ayda bu kadar güven kaybedebilir bi firma. aferin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nerdeyse hiçbişi bilmiorum warhammer online hakkında çıkmadan önce bi baktıydım az bişi sonra yalan oldu dedi birileri bakmaıdm bi daha geçen sam in guild threadini felan gördüm la dedim DFO yalan olursa oynasammı ne çok sıkıldım bişi oynamıyorum bayadır :) Varmı oynayan aranızda yeni başlasak bişiler yapılabilirmi yoksa hiç kasma abi yetişemezsin vs gibi bi durummu :) bide tabi oyun zevklimi duyduğuma göre görev felan yapıyormuşsun pvp de adam gibi kapışmalar vs oluyomu işte yardımcı olacak biri varsa sevinirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:
Ben nerdeyse hiçbişi bilmiorum warhammer online hakkında çıkmadan önce bi baktıydım az bişi sonra yalan oldu dedi birileri bakmaıdm bi daha geçen sam in guild threadini felan gördüm la dedim DFO yalan olursa oynasammı ne çok sıkıldım bişi oynamıyorum bayadır :) Varmı oynayan aranızda yeni başlasak bişiler yapılabilirmi yoksa hiç kasma abi yetişemezsin vs gibi bi durummu :) bide tabi oyun zevklimi duyduğuma göre görev felan yapıyormuşsun pvp de adam gibi kapışmalar vs oluyomu işte yardımcı olacak biri varsa sevinirim :D

Ben War accountumu kapadığım sıralarda sıkıcıydı oyun.Scenerio(BG) farmdan ibaretti.Şimdi değişti mi bilmiyorum ama oyunun mekanikleri falan fişman o oynadığım ksıa dönemde anlayabildiğim kadarıyla eğlenceli e düzgün.Ben de tekrar Aoc ve War arasında kaldım sıkıntıdan Aoc'a geçtim şimdilik iyi de gidiyor.Kötü bir oyun değil ama War eğer bu can sıkıcı hadise de düzeldiyse ben bile bi süre sonra acc'umu açmayı düşünebilirim.Warhamemr bölümünde sor bence bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
This is an update about what is happening today:

We have sent out the first wave of invites to clans and individual testers. We will send more waves of invites within a few hours. Invited players will be able to download the Darkfall installer.

We are applying the latest patch, and players will be able to start patching soon, and entering the game.

We are spacing out the invites in order to facilitate the download of the client. We will continue sending out more invites every day until we reach our capacity.

Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.

We apologize for the problems with the forums and the website today, we have been experiencing denial of service attacks, and we are working to resolve them.

.

tık

Görmediniz mi bunu ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...