Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lawl. Ne adamsin cengiz. Madem ingilizcen yok, maden anlamiyorsun olup bitenleri, neden gelip kiymaet senaryolari kuruyorsun burda :) neyse, heycanina veriyorum, bir gun gecer elbet.
Mesaj tarihi:
bu sartlar altinda, en basitinden, ekonomik olarak bile avrupanin ucra bir kosesinde ki ufacik bir firmanin, el kadar developeri ile bu talebi karsilamasi mumkun degil. bu oyunun, disaridan, buyuk developerlar ya da distributorlerden mucizevi bir sekilde yardim gelmedigi surece, bu sene icinde cikmasini beklemeyin.

adamlarin ilk release edecegi oyun, daha onceden geliri olabilecek herhangi bir yatirimi yok ve sanmiyorum ki suanda calisanlarina bile para yetistirebiliyor olsunlar ki, helpdesk, server bakimi, networking/load ve it departmani kurabilsinler bu kadar kisa surede.

ki sadece ekonomik olarak konusuyorum.

ustelik kotu PR'lari da cabasi.

umarim subat 25'de oyun sorunsuz bir bicimde cikar ve bu laflarin hepsini yutarim.

(sorunsuz, hatirlarsiniz ki 'Age of Conan' da TAM zamaninda release olmustu.)
Mesaj tarihi:
Dom, soylediklerin dogru ve mantikli... bekleyip gorecegiz ama. Betada olanlar israrla oyunun imbastic oldugunu aciklamakta, ama dediklerinden dolayi ben de pek emin degilim islerin yuruyeceginden.

1 ay kaldi surada, gorecegiz bakalim. Belki bugunden sonra birimize beta key cikar da goruruz oyun nedir ne degildir.
Mesaj tarihi:
bu açılmama olayı dandik bir servera sahip oldukları için arada sırada oluyormuş. öle yazmışlardı geçen açılmadığında.

update olduğu yönünde hiç bir beklentiye girmem valla... güven vermiyor adamlar hiç bi şekilde :)

inşallah olur ayrı
Mesaj tarihi:
O kadar çok kişi asılmış ki siteye, site kaldıramıyo. Az önce ana sayfanın başındaki Home, Features yazısını görebildim :)-D
Yeni site koyduklarından açılmıyor değil yani sanki :(
  • Yeni Oluştur...