Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bari 22sindeki open betaya girelim a.q
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 said: Starting on January 22nd there will be a Darkfall trial with the distribution of the release candidate client allowing thousands of players to sample the game for free, help us stress test our servers and test the final features of the game. Ayın 22'sinde clienti downloada açıyolar, ve stress test başlıyomuş :O Şubatın ortalarında pre-order açılacak ve şubat 25'inde oyun launch olcakmış... Buraya kadar haberler iyi de bu stress test ne kadar açık kalacak :S 1 hafta yeter size diyip kapatmasınlar :P Open beta herkese açık olacakmış gibi gözüktü bana... Ama çok fazla insan var bunu kaldıramayız ayarlamaya çalışcaz gibi bir durumdan bahsetmiş burada, biraz kafa karıştırıyo :)
alsvartr Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 iyi bi aciklama yaptilar biraz olsada merakimiz dindi.open beta acilsin inceleyelim ona gore preorderla aliriz.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sabonis said: open beta diil canım işte... ben valla 5 ayrı bilgisayardan dxdiag alarak ve foruma üye olarak beta'ya başvuruyorum şu anda :D sen ne kadar ukala bir adamsin breh zindik. Dedikleri sey komedi, open trial olacakmis. Ama sinirli slot olacakmis cunku bu kadar ilgi beklememisler. Oyun launch olurken bile sinirli sayida registrationa izin vereceklermis, ve bunun icin de preorder acacaklarmis subat ortasinda ve preorder edenlerin yeri full launchta garanti olacakmis. Poff, kisaca dedikleri sey su. "trial / open beta var ama sayilarimiz sinirli. Girebilmek yine mucize olacak cunku 200,000 basvuru var, ama oyunu denemeden bize paralari bayilirsaniz oyunun ciktigi gun girebilirsiniz. Boylece biz de papsiklerle kacarsak kimse bizi durduramaz" sdfg.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Niye pre-order öncelik sahibi oluyo onu kavrayamadım. Bu az çok; "Sonradan order yapanlar ezik kalacak, pre-orderlar rlz!" demek gibi bişiy olmuş :/
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yunanlilar bizi gecti yaw sayili trialmis peh geri kalanlar 22 ocakta para odeyipmi gircek ? oyuna girebilirsem gordugum ilk gm ye kafa goz dalacamlan
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 secilenlerden biri benim, size mail gelmedi mi henuz?
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 "ARKADAŞLAR DARKFALL ONLİNE'A VERDİĞİNİZ PARALAR İSRAİL'E VE YUNANİSTAN'A GİDİYOR, LÜTFEN DUYARLI OLALIM OYUNA GELMEYELİM." mesajları dolaşmaya başlamadan bu oyuna inancım asla tam olmayacak.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Tasos said: The date of the Darkfall European commercial release has been pushed back to February 25th, 2009. A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release. We’ll go to a staged release only in the case we have more demand than we can handle properly, and until we can upgrade our capacity. The pre-orders are necessary so that we can have some measure of the demand. haha super ya. Resmen pre-order paralara cokmek istiyoruz demis. ustune bi de demandi olcmek icin falan demis. :D bu adamlar Turk gibi, bildigin cakal hepsi sdfg her an Tasos'u bali adalarina ozel ucakla giderken gorebiliriz.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yok yav yunanlilar o kadar kucuk dusurmiyelim en azindan israil e yardim icin baris gucu gonderelim demediler tam tersine israil e giden silah sevkiyatina izin vermediler sirf 2008 sonu yaptiklarindan dolayi vereyim pre order yunanlilara
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 MMO'ların release'lerini takip etmek oyunu oynamaktan daha keyifli bi hal aldı :)
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yarı open beta'ya giremezsem pre-order yapmam o belli de. resmen ibnece pazarlama stratejisi uyguluyolar. bakın alın yoksa giremezsiniz çok talep var diyolar. çakallar...
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 duygusal çöküntü yaşıyorum şuan, hello kitty online oynicam sanırım.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Azmodai said: sen sus ukala herif sdfg. 5 accountumdan 5'ine de invititation gelse bile sana vermem bak :D
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende evdeki 2 bilgisayardan yaptım dedim cafe cafe gezip yapsammı diyede vazgeçtim :D
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 22 ocakta betaya fazladan acc alabilen kişiler paylaşırsa seviniriz. :) Şunu açıklamak için son haftayı beklediler ya ona kızıyorum. bir şeylerin yolunda gitmediği çok belli delikanlı gibi açıkla sorunları. Millette boşuna forumlarda çıldırmasın. Pre-order yapmayacaz diyorlardı şimdi 180derece dönmüşler. Bir de oyuncu sayısından dolayı bir çok server açmak zorunda kalabilirler. Böle bir durumda guild cana hatta komple bütün ahali aynı server a girmeyi başrabilir miyiz? :P
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 En iyimser senaryo: gerçekten bekledikleirnin üstünde bir talep var oyuna ve bunu karşılayabilecek server kapasiteleri yok.Bu yüzden Preorder açıp aldıkalrı parayı serverlara yatıracaklar böylece release'de daha az sorunlu bir oyun oynayacak herkes En kötümser senaryo:: Dark and Light 2 gibi geldi bana.
Öne çıkan mesajlar