Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 2 hafta oluyor faturalıya geçeli. güncel kullanıma baktım netten. 80 lira diyor. ben çok mesaj çekerim. günde 50,100 ü de bulmuştur arada bu 2 hafta içinde. arama ise değil 80 lira, 8 liralık bile yapmamışımdır. günde 5 mesajdan sonrası bedava oluyor madem, nasıl benim 80 lira geldi? herangi bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 faturalılarda da oluyo mu 5 msj sonrası bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 işlem merkezindeki adam öyle dedi. normalde kontörlüyken, 3 mesajdan sonrası beleş oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 İlk fatura olduğu için vergisi felan vardır belki. Fatura gelene kadar bekle sonra itiraz edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 O mesajların sonunda indirimler vergiler vs. dahil değildir yazması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 özel tüketim versisi hariçmiş. şu anki gözüken tutarın üstüne %25 eklenecekmiş. bu arada 5 mesajdan sonrası beleş olayı faturalıydaymış sadece. yanış bilgiler veriyolar hep. of çok tuttu ya. 80 lirayı bölsen 22 kuruşa, totalde 300 küsür mesaj ediyor. ama ben 600-700 mesaj atmışımdır şu sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 turkcell bişiler yapıo da ben çözemedim :).şöyle misler gibi 40-50 ytl fatura gelse sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Abi Turkcell'in de üstüne çok gitmeyin geçen elemanın biri tv de telefon faturalarına eklenen vergileri saydı da içim acıdı. Hoş olan hep tüketiciye oluyo ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 babama bu ay gelen faturayı söyliyim. gold üye kendisi ve hafta sonu yaptığı konuşmalar bedava+her yöne 300 dk lık bedavası var. fatura geldi toplam kullanım aramalardan 0 ytl mesajlardan 3.5 ytl. gelen fatura 92 ytl. sırf aylık 50 ytl hiç bişey olmadan para alıyorlar+ onun üzerinden %18 KDV+ bunun üzerine bilmem kaç ÖTV koyuolar. ve faturayı öyle gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 DeadSkinMask said: babama bu ay gelen faturayı söyliyim. gold üye kendisi ve hafta sonu yaptığı konuşmalar bedava+her yöne 300 dk lık bedavası var. fatura geldi toplam kullanım aramalardan 0 ytl mesajlardan 3.5 ytl. gelen fatura 92 ytl. sırf aylık 50 ytl hiç bişey olmadan para alıyorlar+ onun üzerinden %18 KDV+ bunun üzerine bilmem kaç ÖTV koyuolar. ve faturayı öyle gönderiyorlar. Kampanyanın bi parçasıdır o, öbür türlü benim babam ayda 28-30 milyon ödemezdi. Abi bildiğim kadarıyla kontörlü hatlarda mesaj çekmek daha ucuz oluyor(kampanyalar vs vs..). Madem çok mesaj çekiyorsun, neden faturalıya geçtin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 O değil de, bizi vakti zamanında çok kazıklamışlar ya ben onu fark ettim. 39 Kontöre avea içi 5000 mesaj veriyor, üstüne kontör yükledim diye her yere dakkası 1 kontör mü ne, bi de yok patlicanmış yok şuymuş 180dk da bedava... hey yavrum hey, 100 kontörle az mı 50 mesaj attım ben zamanında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 turkcell arada açıyor telefonu.. diyor işte "faturalarınızı inceledik (bilmemkaç ay önce) çok yüksek gelmiş.. (yok faturadan indirim ya da sizden 20ytl düşürdük olm! gibi güzel haber yok) şu tarifeyi kullanmanız daha uygun" işte konuşuyoruz, biraz zorluyorum, bakıyorum adamlar fatura ile benim arka cebi zorluyorlarmış meğer. diyorum bu benim işime gelmez ablacım.. ama işte öle de böle de.. mms de şu kadar bilmem ne var da hayatımda mms denilen gereksizliğe ihtiyaç duymamışım, 3-5kere arkadaşlar resim yollamış hepsi bu... kısaca arkadaşlar sadece geçirsinler diye takla atıyorlar galba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o tarife olayı dünyanın en büyük yalanı. şirket hatları turkcell hep, 2 ayda bir tarife değiştiriyoruz hep aynı geliyor faturalar. hatta bir keresinde ortalamanın baya bi üstünde geldiydi de kavga ettiydik. her seferinde de gelen temsilsinin lafı aynı: "görüşmelerinizi analiz etmemiz gerek, demek ki size uygun bir tarife seçilmemiş." yalnız herifler işi biliyor, bir kere görüştüğüm temsilciyi bir kere daha görmedim. her gelen kendinden öncekine boku atıp yırtıyor aklı sıra. en son hepsini iptal ettirdim hatların. çağırdım arkadaşları, bak sana şu kadar gelirken fatura, sen "yok ben bu kadar konuşmadım mümkün değil bu kadar olamaz" diyordun di mi, diye sordum. cevap belli zaten. iyi dedim, her ay hepinize bu kadar para veriyorum faturanızı kendiniz ödeyin. ne turkcell'den ne çalışanlardan itiraz geldi. böyle de bir işletmeciyim işte hehe bildiğim tek birşey var, adamlar alacakları parayı alıyorlar. işin matematik kısmına girmenin anlamı yok, başa çıkılmaz onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar