calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hastasıyımdır. bu yakında merhaba albümü çıkan serhad raşa nın da ses acaip benziyo (ama diğer kopyaları gibi değil), albümünü aldım direkt. süper şarkıları var. iki tanesini koyayım buraya siz de dinleyin kararını verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet, serhad reşanın da çok üstün parçaları vardır cidden ve tarzı, sözleri sesi herşeyi andırıyor:Zampara Süperstar Neredensin, nasıl gidiyor? Seni tanıyorum İpucu vermelisin, ne yapıyorsun? Buradaki tüm piliçlerle yeniymiş gibi oynayabilirsin Fakat senin ne olduğunu, ne olduğunu biliyorum, bebeğim Sana bakıyorum Sadece yükselmekten fazlasını alıyorum Bebeğim, sen Tüm kuklalara ipleriyle sahipsin İyi biri gibi davranıyor, fakat onları görüyormuşum gibi çağırıyorum Senin ne olduğunu, ne olduğunu biliyorum, bebeğim Zampara, zampara, zamparasın oh, zamparasın, Oh zamparasın bebeğim Sen-sen-sen Sen-sen-sen Zamparasın, zamparasın, zamparasın Hareket etmeye kalkma Senin ne olduğunu biliyorum Hareket etmeye kalkma Senin ne olduğunu biliyorum Zampara, zampara, zamparasın oh, zamparasın, Oh zamparasın bebeğim Sen-sen-sen Sen-sen-sen Zamparasın, zamparasın, zamparasın O, Babalık! Sen kasıntıların şampiyonuna sahipsin Senin için çok kötü Doğru arkadaşı bulamadın Sanırım çok fazlasına sahip olduğunda, zorlaşıyor Kolay olabilirdi, fakat bu senin kim olduğun, bebeğim Lolipop Bana bir budala gibi hata yapma Düşünmek için Benim bir kurban olduğumu, başkası değil Söyle, nasıl istersen öyle oyna Fakat senin için düşmemin imkanı yok, asla sen değil, bebeğim Zampara, zampara, zamparasın oh, zamparasın, Oh zamparasın bebeğim Sen-sen-sen Sen-sen-sen Zamparasın, zamparasın, zamparasın Hareket etmeye kalkma Senin ne olduğunu biliyorum Hareket etmeye kalkma Senin ne olduğunu biliyorum Zampara, zampara, zamparasın oh, zamparasın, Oh zamparasın bebeğim Sen-sen-sen Sen-sen-sen Zamparasın, zamparasın, zamparasın Belki de ikimiz de farklı dünyalarda yaşadık Herşey iyi olabilirdi, ve belki senin kızın olabilirdim Fakat olamam, çünkü değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tamam Utopiacığım. Bu son katkım olacak thread'e ama çünkü eğer Ahmet Kayanın (allah rahmet eğlesin) tüm şarkı sözlerini yazacak olsam burada sabaha kadar bitmez.Mezarlık Kapıları Imam, Imam, bu bir komplo mu? Olmayan bir günah için çarmıha gerildim Benden öte bir görüntü Hayata dair planlarımızda olanlar Şimdi çok gerçek dışı görünüyor. Bu dünyayı hissedemeyen bir adamım Kendi sefaletine terk edilmiş... Imam bana döndü, Gözünde yaş olmaksızın. Onun için yeni bir şey değildi Nedenini sormadım. Hatırlayacağım Ruhlarımızın sürdürmeye Yemin ettiği aşkı. Şimdi yağan yağmuru izliyorum, Tüm görebildiğim Senin. (Yüzün) Sanıyorum Gençliğimi alıp Ellere verdin. Yeni bulunmuş bir eğlencenin Doğuşu gibi, Bu aşk hiddet ile bitecekti. Ve o öldüğünde, Ağlayamadım İçimdeki gururdan. Beni eksik koydu, Şimdi anılar ortaya dökülüyor. Sözüme inan. Kapımı açacağım. Ve mezarlık kapılarından Geçeceğim. Bazen yalnız kaldığımda, Sesli düşünüyorum. Yukarıdan, uzaklardan Beni izleyip izlemediğini. Hayatımı tersine çevirmeliyim, Geçmişte yaşayamam. Ve sonunda bana ait olan Ruhumu özgür bırakmalıyım. Tüm o karmaşık Yıllar boyunca Yalnız olduğumu düşünmüştüm. Etrafıma bakmayı düşünmedim Veya bu dünyayı kendimin yapmayı. Ve o öldüğünde Ağlamalı ve acıdan payımı almalıydım. Beni eksik koydu Geride kalan hatıralar arasında bir başıma. Her nasıl isek Ruhumu kurtarma şansı bu Ve artık endişelerim beyhude Sözüme inan Kapımı açacağım Ve mezarlık kapılarından Geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahmet kaya is not death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet, kendisi olum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ölüm meleği gibi bişi manasında mı yani? said: evet, kendisi olum degil. ahaha gelmiş zaten de olumlu değil gibi olmuş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Söylediği hemen her şarkıdaki yorumu ile dinlerken, iliklerinize kadar perçinleyebilecek kadar aşmış bir ozandı. "Cinayeti kör bir kayıkçı gördü. Ben gördüm kulaklarım gördü..." Atilla İlhan'ın efsane şiirini yine aynı nitelikte yorumlamıştır ve her dinlediğimde ilk kez dinliyormuş gibi tüylerim diken diken olur. Hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar, mutluluğu için dövüştüğüm insanlar, yedi bölge, dört deniz, yedi iklim, altmış yedi şehir, okullar, mahalleler, köprüler, tren yolları... deniz kıyıları, balıkçı motorları, takalar, asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar, ve işçiler ve köylüler... hoşçakal ülkem hoşçakal anne, hoşçakal baba, kardeşim, hoşçakal sevgilim, hoşçakal dünya, hoşçakalın dünyanın bütün halkları, sınırlı olmayan mekâna, sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben; en sevda halimle, en yaşayan halimle, gidiyorum dostlarım, hoşçakalın, hoşçakalın... beni yaşamımla sorgula iki gözüm, beni yüreğimle, beni özümle, bilimle anla beni, felsefeyle anla beni, tarihle anla beni, ve öyle yargıla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yok bence büyük çaplı msn-i haber topici bu. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tamamen spontane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahmet kaya çok spontane yaşıo, ölüo dirilio falan olum. o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 abi ona bilim adamlarida bi aciklama getiremedi, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o hepten başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sevmiyorum.Siyasi görüşünden dolayı değil müziğimi sözlerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bende siyasi görüşünden dolayı şarkılarını sevmiyorum. bölücülüğe pek te siyasi görüş denmez de neyse hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriydi gerçekten muzik turunu hic sevmememe ragmen ahmet kaya en sevdigim sanatcilardan biridir: muzik, sozler, ses, duygu her seyiyle mukemmel sarkilari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 geçiyor önümden sirinler içinde ah eller üstünde çiçekler içinde dudağında yarım bir sevdanın hüznü aslan gibi göğsü türküler içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Czentovic said: ahmet kaya is not death aquila said: evet, kendisi olum degil. +1 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 en sevdiğim sarkısı Metris'in Önünde Durdum said: Metris'in önünde durdum Hasretim yerlere vurdum Ben dağlarda uçan kuştum Kanatlarımdan vuruldum Yıllar var ki yorgunum ben Gökyüzüne vurgunum ben Mahpuslarda durgunum ben Metrisin önü kahveler Kahvede can annem dostlar bekler Dağlar köyler türkü söyler Dağlar köyler yolum gözler Geze geze yoruldum ben Gökyüzüne vuruldum ben Mahpuslarda duruldum ben Her ne kadar pkk lı,bölücü bir insan olsada sevmiyorum diyemiyorum kendisini. En azından içi dışı bir olan biri. Başka şarkıcı,ünlüler gibi değil. Ben neysem oyum diyor . Bunun için de hapislerede girdi. Şarkılarına da yaşamını koyuyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bana birşeyler anlat, canım çok sıkılıyor Bana birşeyler anlat anlat, içim içimden geçiyor Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy Hadi birşeyler söyle, çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun, duyuyorum gülüm Gideceğim son olsun Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım İçimde soluyorsun, iki can var içimde Korkular salıyorsun üstüme korkular heran başka biçimde Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy vayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: geçiyor önümden sirinler içinde ah eller üstünde çiçekler içinde dudağında yarım bir sevdanın hüznü aslan gibi göğsü türküler içinde dinle sevgili ulkemdeki yorumu orjinalindan daha güzel imho. diyarbakirliymis, kod adi bahtiyar, sucu saz calmakmis ogrendigim kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aynen öyle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=zh_4k0W2s0I watch?v=zh_4k0W2s0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 anladık adamın müziğini seviyorsunuz iyi güzelde bari gelip adamı savunmayın burda bari!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sana mı soruyoruz önce ne yazıp yazmayacağımızı ? Ne zamandır adminsinde haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar