Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ne muhteşem adammış ya allah rahmet eylesin. "şarabın gazabından kork çünkü fena kırmızıdır kan tutar , tutan ölür sokaklar kuşatılmış karakollar taranır yağmurda bir militan ölür an gelir ömrünün hırsızıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kibritten Adamlar göğe baktığım zaman gözlerini değişik bir sarı renginde görüyorum eve koşup yatağıma girer, kafamı ıslatırım yüzünü yastığımın altında görüyorum ertesi gün uyandığım zaman, yorgun, halen esnerken yüzünü camımdan içeri bakarken görüyorum kibritten adamlar ve senin resmin kbiritten adamlar ve senin vahan gördüğüm tek şey onlar ve sen camlar senin yansımanı yankılar o yöne baktığımda bu büyülenme duracak mı? yüzün beni bir türlü yalnız bırakmıyor kibritten adamlar ve senin resmin kbiritten adamlar ve senin vahan gördüğüm tek şey onlar ve sen Gökyüzünün içindesin, gökyüzüylesin erkek adamı ağlatırsın, yalan söylersin Gökyüzünün içindesin, gökyüzüylesin erkek adamı ağlatırsın, yalan söylersin kibritten adamlar ve sen kbiritten adamlar ve senin resmin resmin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kafama sikar giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 http://www.yeniresimler.net/data/media/74/niyaziyilmazcolak_silah1.jpg Dayanamadim, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yaptığı şarkılar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 abi naptınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kendisi hakkında yorum yapmayacak olsam bile şarkılarına bayılırım. Bir Kum Gibi vardır şimdi üşendim yazmaya falan ama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 [edit: uyariyorum topici malum noktalara cekmeye calisanlari, burasi Muzik bolumu /hellhound] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 şiire gazele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 watch?v=THfMyRoKC_Q Bu şarkıyı dinleyip efkarlanmayan kişinin insaniyetinden şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Cons said: ne muhteşem adammış ok by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sexdrugsrocknroll said: yaptığı şarkılar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 hala ölmediğine inananlar da vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ztn elvis , kurt cobain bide ahmet kaya dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 nese banlamayak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Archangel_ said: hala ölmediğine inananlar da vardır kesin kalbimizde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ses tonu apayrı biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya ben bayılıyorum bu adama cidden. bence çok büyük bir filozoftu, ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriydi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bak aklıma geldi milliyetçi geçinip kavgada arkamda adam olsun yada kavga çıkar belki diye ülkü ocağına giden arkadaşlarım(!) bile dinlerdi.(her kesime hitap ediyor yani yanlış anlaşılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Cennetin Kapısısöz müzik: Ahmet Kaya Annem bu armayı benden al, Artık kullanamiyorum, çok karanlık oluyor, göremeyecek kadar... cennetin kapısına vururmuş gibi... Tak tak Cennetin kapısına vururken... Tık tık Cennetin kapısına vururken Tık tık Cennetin kapısına vururkeeeeen Tık tık Cennetin kapısına vurur ke ke ken ken ken ken Anneciğim silahlarımı yere bırak, O büyük kara bulutlar üzerimize geliyor Cennetin kapısını çaldığımı hissediyorum Tak tak cennetin kapısına vururkeeeeeeeeeeen evet, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 [edit: yapmayin diyorum /hh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 alakası yok, çok büyük adamdı... savaş karşıtı da bir sürü şarkısı vardı.. misal:Şekercisöz / müzik: Ahmet Kaya Evet.. Hı hı Çok baştan çıkarıcı Nakarat : Seni şekerci dükkanına götüreceğim Lolipopu yalamana izin vereceğim Devam et kızım, sakın durma Tadını alana kadar bırakma (heeyt) Seni şekerci dükkanına götüreceğim Bendekinin bir tadına bak Neyin varsa harcatacağım Tadını alana kadar bırakma (hohoyt) Bildiğin gibi yapabilirsin, nasıl istersen O şeyi bana yaklaştıracak mısın, yoksa ben mi yaklaşayım Sıcaklık artıyor, hadi bir sonraki aşamaya geçelim Dans pisti tıka basa dolu, su ısıtıcısı gibi sıcak Sana açıklayacağım, bebek bu basit Eğer seks manyağıysan, ben de olurum Otelde ya da kiralık arabanın arkasında Sahilde ya da parkta, nasıl hoşuna gidiyorsa Sihirli sopam var, aşk doktoruyum Arkadaşların seni nasıl azdırdığımla dalga geçiyorlar Nasıl yaptığını göstermek ister misin bebeğim, sorun değil Üste çık ve hoplamaya başla, süspansiyonlu araç gibi Bu b.kta çok deneyimliyim. Biraz terledikten sonra, sopayla oynayabilirsin En iyi şekilde açıklamaya çalışıyorum bebeğim Ağzında eriyorum bebeğim, ellerinde değil Nakarat Bebek, yaptıklarımız (yaptıklarımız) Ve nerede yaptığımız (nerede yaptığımız) Yaptığımız şeyler (yaptığımız şeyler) Sadece ikimizin arasında Yaklaş bana bebeğim, güzelce ve usulca Zirveye tırman, rodeo yaparmış gibi sür Daha önce hiç böyle bir ses duymamıştın Çünkü daha önce hiç bu şekilde yapmamıştım Kapıdan girer girmez fermuarımı indirdi Sanki kim daha önce soyunacak yarışı gibi Onları tangayla izlemenin bu kadar erotik olması ironik değil mi Gittikten sonra hep o kalçaları düşünüyorum Doğru zamanda doğru noktaya temas ediyorum Işıklar açık ya da kapalı, arkadan yapmayı seviyor Çok baştan çıkarıcı, nasıl nefes aldığını görmelisin Kalçaları ağır çekimde hareket ediyor yerde seks dansı yaparken O durmadığı müddetçe dostum, ben de durmayacağım Terden sırılsıklamız adamım olay hala devam ediyor şampanya kampanyam devam ediyor, şişe ardına şişe Ve şişedeki tüm kabarcıklar bitene kadar yudumlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar