hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya eskiden bi oyun vardi bugun arkadaşla konuşurken hatirlatti bana , siz bi doktordunuz büronuz falan vardi rontgenlrei inceleyip teşhisler koyuyodunuz , hatta ameliyatı bile yapiodunuz ( örn apandist ameliyatında ana damarlara pens koymaszanıs hasta oluyodu falan , anestezisiz neşterle kesersen hasta çırpınıyordu vs..) hatırlayan var mı????[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Die or live miyi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 theme hospital? bullfrog rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Oha o oyunu oynamalıyım![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yok be theme hospital değildi yaw .. bu daha çok simulasyon gibi idi hastanın iç organlarini falan görebiliodunuz , neşterle falan noktalı yerleri siz kesiodunuz ....(yada arkadaşimla ben , gaza gelip ilk ameliat simulasyonunu icat ettik ve bunu daha once oynadiğimizi sanmaktayız )[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 evet evet vardı öyle oyun.. hatırlıyorum vardı evet level'da yazıyordu evet evet.. ama adını hatırlamıyorum.. emergency 3 olabilir mi? hayır hayır olamaz.. hatırladım oyunu da adını hatırlayamadım ühüh.. hatta gerçek doktorlar için simulasyon felan deniyordu oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 not: oyun abandonware değil.. level forumlarına yazsana.. oyunu yazan kişi topiğine bakarsa söyleme ihtimali var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Oyunun adı Life And Death . Baya eski bi oyun zamanında az oynamamıştım. Linki veriyorum ama üyelik istiyo dl için. Life And Death Life And Death 2 [Bu mesaj n0x tarafından 08 Mayıs 2004 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Life & Death olması lazım hatta ilk macintosh da oynamıştım ama pc de de vardı hasta bi oyundur başarısız olursan sınıfa dönüyorsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 allah allah öptüm seni sayın yetkilim ... olm bak biz alışkın değiliz boyle ortama gelip şak diye tanıyı koyup , halkına hizmeti sunan yetkililere 2 gün sonra alırlar kelleni mazallah :P [hline] buyrunuz efem afiyetle yiyiniz :) bu birhttp://www.freeoldies.com/review.php3?game=Life+and+death bu da devamıhttp://www.freeoldies.com/download.php3?game=Life+and+death+2%3A+the+brain edit : NOX'un hakkını yemeyelim sayın yetkilim sizden önce davranmış amma velakin tabi yetkili bir ağızdan yapılan bir açıklama daha etkili , dimi efem :) [signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL [Bu mesaj hired_gun tarafından 08 Mayıs 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yukarda bahsettiğim oyun da open heart mı oluyor? güzel grafiklerle 2000-2002 gibi çıkartmışlardı oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ilginç de teşhis i falan nası koyuyosun nerden biliyon neyin nolduğunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Cthulhu_, 08 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki: ilginç de teşhis i falan nası koyuyosun nerden biliyon neyin nolduğunu?? Harbiden ya ahah sıkıyosun demekki kafadan tuttarsa diye yazık hastalara bee!![signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu oyunu hatırlıyorum harika oyundu yahu. Böbrek taşları dışında batırırdım hep yazıyı okumaktan sıkıntı basardı sallardım sonra bolca RIP skorum olurdu :) sınıftada dinlemezdim. Bir böbrekleri kurtarırıdm o kadar eheh[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oyun basit bi tıp eğitimi veriyor size, gidip doktorluk veya acil durumda amelyat yapmaya yetmez ama oyundaki hastaların yarısını (hehe) kurtarmaya yetiyordu bu arada ben bu oyunu renkli görmemiştim hiç , siyah beyaz daha iyi böyle nostaljik bi hava katıyor ayrıca uo da ölüm ekranı siyah beyaz olduğundan oyunun ismine daha yakışıyor ve hastan ölünce daha az üzülüyorsun veya amelyatta daha kolay kesip biçiyorsun (oha arcane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar