Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mouse olarenk evet G9 kesinlikle. Ben bi de SteelSeries SS mousepad kullanıyorum ama 10 milyon falan demişsin, çok da önce demişsin, 57 dolara almıştım bunu. Eline para falan geçerse bir düşün, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Oha te geçen seneymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mouse çalışıyorsa o paraya (kaç para olduğuna bakmıyorum alacağınız mouse'nin) gidin bi wiimote alın, uzaktan gondikleyin bilgisayarı.. bi de tocuhscreen panel takın.. ALLLLAAAAAAĞĞĞĞHH!! havada uçtum şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende x7 aldım 2 gün önce fiyatı makul memnunumda g9 çok iyi tabi ama bütçe meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar