Batido Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 1 lvl sonra yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Batido said: 1 lvl sonra yapabilirsin:S tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 minik bir soru daha razor,sharp,rough arrow var bowda sadece rough mu kullaniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bazıları ok şeklinde bazıları top şeklinde (icon olarak). o top gibi olanlar misket işte, kurşun. gun silahları için. bi de o bowların böyle yenileri geliyor, level atladıkça. dps leri artıyor üstünde yazar zaten, atıyorum x arrowu 1.2 dps ise level 15 de aldığın y arrowu 5.2 dps dir (tamamen sallamadır). gidip x i kullanma, y yi kullan dps artsın. MOAR PEWPEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ya onu bunu bırakında arkadaşlar Bu 3.08 den sonra ne yapacaz ? scopionda yalan oldu yeni bir pet bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mm olcaz petsiz takılcas.yada survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 en mantıklısı mm olmak heralde.Bişi sormak istiyorum hiç aranızda deep survival olan varmı nası dpsi?Bide 51. skilli explosive shot çok az vuruyor gibi gözüküyor.Kaç vuruyor 80 lvlda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 survival yada mm olsanda petsiz takılırsan 1k civarı dps kaybedersin. 3 spec te birbirine yakın dps yapıyor ptr da şu an. ben BM devam etmeyi planlıyorum, 51-17-3 tarzı bi şeylerle. MM den 3 puan kesip cobra strikes fulleyip deneme yapmak lazım açıkçası. Improved Tracking teki her talent kaba hesapla 25 dps civarı artırıyor. pet seçimine gelince, 51 puan BM talenti almayanlar için cat raptor yada wasp iyi gibi. exotic pet alabilenler için devilsaur ve spirit beast te var seçenekler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aluriel said: survival yada mm olsanda petsiz takılırsan 1k civarı dps kaybedersin. 3 spec te birbirine yakın dps yapıyor ptr da şu an. ben BM devam etmeyi planlıyorum, 51-17-3 tarzı bi şeylerle. MM den 3 puan kesip cobra strikes fulleyip deneme yapmak lazım açıkçası. Improved Tracking teki her talent kaba hesapla 25 dps civarı artırıyor. pet seçimine gelince, 51 puan BM talenti almayanlar için cat raptor yada wasp iyi gibi. exotic pet alabilenler için devilsaur ve spirit beast te var seçenekler arasında. bende aynen böyle düşünüyorum en azndan pve içn mantıklı olan bu.Cobra strikes düşünülebilr ama çok da bozmadan 50/16/6 şöyle bişi blki,hani bm genel hat itibariyle böyle ztn,exotic açılır açılmaz ,diğerlerine patch gelnce değiştire değiştire bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 PvE de LaL'lu Marksman buildi çok iş yapar diyorlar doğru mudur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hunter moduna girmiş bile Wispy -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bütün pet abilityleri 30 saniye cd ye giricekmıs heralde cok sacma deilmi? kediler 30 saniyede 1 mi claw vurucak veya bite vuracak ? 30 saniyede bir vurulan scorpid posion u ben neyleyim pvp de ? viper sting e gore bi cd koysalarmıs.pvpside yalan oldu hunterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bende 80 full epix dk yı bırakıp yeni bir hunter kasıcam :D level 20 oldum , 3 tane heirloom itemim var çok eğlenceli oluyo xD hep istemiştim 60-70-80 hunter ama bi türlü yapamadk :D kısmetse şimdi olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lal a 30 sn cd geliyor. mm için 11-53-7 tarzı bişeyler olabilir bence. brutality, anlattığınla gelen değişikliğin uzaktan yakından alakası yok. 30 sn den yüksek cdli pet özellikleri gcd gerektirmiyecek, budur gelen değişiklik. scorpid öldü zaten, RIP, scorpid poison stacklenmiyor artık. her 3 specin dpsi de eşit olacak diyor blizz. survival çok az farkla önde falan diyor ama görelim bakalım. explosive shotın live serverlarda olacağı halini ptrda deneme fırsatı bulamadım, benim denediğim zaman da hala çok fazla vuruyordu, açık ara öndeydi survival. katsayısı düşücek falan dediler ama son halini göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben birkaç gün şunu denicem 52/15/4 ,ne hallere düşürdün hunterları blizzard ^^ survivalıda merak etmiyor dglm,deneyen arkadaşlar olrsa yorumlasn plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 4-15-52 ve Wasp pet ile patchwerkte 5.1k dps yapabildim. enchant,gem ve glyphleri hala bm için ayarlanmış durumdaydı. eskiden bm ile yaptığım dpsin aynısı. bir değişiklik yok benim için şimdilik. BM ye 2 puan daha koyulup, 1 imp hawk ve 1 focused fire biraz daha dps artırımı mümkün gibi. replenish gidicek ama o zamanda. raid setupına göre denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 survival mı mm mi survival mı mm mi ^^ :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @aluriel hmm hiç hayatımda survival oynamadım acaba ne yapsam diye düşünüyorum peki yeni talentte mm'de nerdeyse hiçbir değişiklik yok.acaba survival kadar vurabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya levelling yaparken bi spec verri misiniz yane bm mi gitcez levelling siraisnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 lvl sırasında tüm buildler kulanılabilir ama bm daha mantıklı grup görevlerini falan tek başına yapma şansın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 levelingte bm iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bi link atabilir misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hani paladin kasıyodun, hani seni şikayet edicektim. Hunter'a mı geçtin şimdi? Seni izliyorum! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yok abi bişi kastığım benim. derdim başımdan aşkın zaten, berserking falan yaptırcam, gold kasıyorum. :P Hunter arkadaş başlıyor noob, ona talent ayarlıcaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya biri levelling icin bana bi spec yazabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar