Keops Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Dotaworld Sunucusu Dotaworld 1. Profesyonel 5v5 Dota Turnuvasını gururla sunar: Bu Profesyonel 5v5 Dota Turnuvasına katılacak ekipler hazırlık maçından sonra değerlendirilip katılmaya hak kazanacaklar. Dotaworld 1. Profesyonel 5v5 Dota Turnuvasında bir çok etkinlik olacak profesyonellik adına. Örnek olarak Turnuvada yapılan maçlarda her olaya(deny,kill,teamkill,vb.) puan verilecektir. Bu puanlar doğrultusunda turnuvanın en değerli takımına, turnuvayı kazanan takıma ve turnuvanın en değerli oyuncusuna turnuva sponsoru hediyeler sunacaktır. Sponsor arama ve yeni güzellikler katma açısından çalışmalarımız Dotaworld Yönetimi olarak sürmektedir. Turnuva 1 Şubatta başlayacaktır. 23 Ocağa kadar tüm destekler sağlanıp, 24 Ocakta bu örtülü kalan kısımları da açıklayacağız. Detaylar / Kurallar : Turnuva Detayları : - Turnuva sonunda kazandığı maç sayısı ile sıralandığı bir lig düzeyinde olacaktır. - Takımlar 4er gruplar halinde olacak: A Grubu B Grubu 1. Takım 1. Takım 2. Takım 2. Takım 3. Takım 3. Takım 4. Takım 4. Takım 3 hafta sonunda: A Grubu B Grubu 1. Takım 3. Takım 2. Takım 4. Takım 1. Takım 3. Takım 2. Takım 4. Takım Grup sayısı kadar değişim böyle sürecek. Bittiği zaman tüm takımlar kazandığı maç sayısına göre sıralanacaklar. İlk 4 ekip kazanan-kaybedenin olduğu elemeli turnuva olacak. 1. Takım vs 4. Takım 2. Takım vs 3. Takım Turnuva kuralları: - Karşılaşacak olan iki ekip belirlenen saatte, belirledikleri kanalda, belirlenen hakem ile hazır olmalıdırlar. Hakem belirlenen kanalda, belirlenen saatte beklemeye başlar, bir takım hazır olduktan sonra 30 dakika içinde karşı takımın hazır olması gerekmektedir. Aksi takdirde bekleyen takımın kabul etmesiyle hükmen yenilmiş sayılacaklardır. - Ekipler belirtilen kadro dışında oyuncu oynatamazlar. - Maçı kazanma; anabinanın(World Tree/Throne) yıkılmasıyla yada karşı takımın pes etme durumu ile gerçekleşir. - Oynanacak harita stable map: 6.57b - Oyun içinde bir takım en fazla : 2 Eul 2 Guinso 1 Eul 1 Guinso 1 Arcane Ring 2 Necronomicon Book 1 Refresher Orb 2 Mekansm yapabilir. Aksi takdirde kural ihlalinden oyunu kaybederler. - Oyun modu -cmoi 'dir. - Oyunlarda hakem mecburi olmakla birlikte hakemler atanacaktır her maça. - BD yasağı yoktur. Tek yasak ışınlanan heroların furion gibi ışınlanabilen heroların veya travel ile ışınlanan heronun yaptıkları. Örneğin: Furion 3. kuleye ışınlanıyor ve koridorun creepleri yok, kuleye saldırması yasaktır. Furion ışınlanır; ignus fatuus çıkarır ve travel ile ışınlanıp, kuleye saldırması yasaktır. - Regen veren itemler uzun süreli olmamak üzere paylaşılabilir. - Maç esnasında oyun durdurulmasına izin verilmemektedir. Kaptanlar haricinde genelden yazmak yasaktır. - Heroların büyüleri ile creep bloklamak yasaktır. Heroların hareketleriyle engellemek yasak değildir. (Heroların büyüleri ile çıkarılan summonlar da dahildir.) - Bilinen bir oyun hatasının kullanılması yasaktır. (Örneğin; vengenin ultisi(swap)'ı karşı takım oyuncuların çıkamayacağı yerlere kullanılması) - Hakemin verdiği karar o an değiştirilemez ve uygulanır. Hakem bir uyarıyı iki kez yapmaz ve oyunu kurallar doğrultusunda bozma yetkisine sahiptir. - Hile programları kullanmak yasaktır. Oyundan düşme durumları: - A ve B takımın karşılaştığı bir maçta; ~Dakika 10 ve önceki zaman aralığında oyundan düşen oyuncu olursa, rmk yapılır. ~Dakika 10 ve sonrası zaman aralığında A takımından bir oyuncu düşerse, skor tablosunda: × A takımı önde ise kararı A takımı verir(rmk veya devam veya load) × A takımı ile B takımı eşit ise (load) × B takımı önde ise B takımı karar verir(rmk veya devam veya load) Sunucu Sitesi:http://dotaworld.net/ Sunucu Versiyonu:1.22, Dotaworld Setup:http://rapidshare.com/files/174440302/Dotaworld_installer_122.exe Dotaworld Reg(Server bağlantı dosyası):www.dotaworld.net/dotaworld.rar Dotaworld Üyelik Sistemi:http://dotaworld.net/forum/index.php?topic=1935.0 Sunucuda Şu Anda Bulunan Online Oyuncular:http://dotaworld.net/status/status.php Sunucu PG(Play Game) Ladder Sıralaması: http://dotaworld.net/ladders/stats.php?game=W3XP&type=solo Ayrıntılı bilgi: http://dotaworld.net/forum/index.php?topic=1984.0 Saygılarımızla; Dotaworld Yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Öğrendim ben! beni alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Benim seçmelere girmeme bile gerek yok B) Çok iyiyimdir creep kaçırmam deny yaparım katılalım ulan hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bizim hazır bi takımımız var, katılmak isteriz. sadece 4 takım mı katılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o deil de dota mı atsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 4 oyun attm bana yeter bu kadar en son SK oynadım zaten ne sıkıcı bi herodur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ~Dakika 10 ve önceki zaman aralığında oyundan düşen oyuncu olursa, rmk yapılır. bu kural olmamis gibi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 evet FB yi veren yaslar reseti =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keops Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 THARKAS said: ~Dakika 10 ve önceki zaman aralığında oyundan düşen oyuncu olursa, rmk yapılır. bu kural olmamis gibi:( Turnuva kuralları hakkında istek,öneri ve şikayetlerinizi [email protected] adresine mail veya msn ile görüşebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bence kurallarda olmamis cok sey var, bd'nin siniri oyun dinamikleri icinde birakilmis ama oyun dinamikleri icinde musade edilen baska seyler engellenmis. misal furion'un travel skill'inin etkisi direkt sifirlanmis. furion'un travel'inin olayi haritada herhangi bir yere instant gidebilmektir. bu ozellik de towerlar free for attack olunca ise yarar. ayrica oyun dinamigi ard arda mekansm basmaya musade etmez fakat 5 guinso'ya eder. mantik cok basittir, 5 meka yapan takimi kesemezsin, o yuzden abuse'a girer, fakat 5 guinso kasmis takima karsi bkb kasip cok guzel aglatabilirsin, bosuna o kadar para harcadiklariyla kalirlar, abuse'a girmez. kaldi ki, bir takim 5 guinso yaptiysa birak da kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ordakiler cogu official dota turnuvasinin kurarllari mum. 5 guinso yapan takima on bkb de yapsan fayda etmez yenerler seni. necromicon icinde gecerli ayni sey eul icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Evet guinso refresh meka falan öle sınırlı hep turnuvalarda. Ama şu bd olayı garip geldi. Bd komple yasak, creeplerle geldikten sonra creepler ölse bile tower a vurmaya devam edebilirsin şeklinde değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bazılarinda oyle dost arasindada oyle ama cogu turnuvada bd serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kazanmak isteyen varsa beni de takımına yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ne yani, benim turnuvalardan filan bihaber oldugum mu ortaya cikti? rezil olduk desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 "2 Eul 2 Guinso 1 Eul 1 Guinso" Kısmını anlayamadım ben bi tek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Silmarwen said: "2 Eul 2 Guinso 1 Eul 1 Guinso" Kısmını anlayamadım ben bi tek :D Bi takımda ya 2 eul ya 2 guinso yada 1 guinso 1 eul olabilir en fazla. Örneğin 1 guinso 2 eul yasak. Yada daha fazlası yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mum_Chamber said: ne yani, benim turnuvalardan filan bihaber oldugum mu ortaya cikti? rezil olduk desene.. hırslandın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o zaman dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 takım için adam aranıyorsa gelirim/tung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bLaQ said: kazanmak isteyen varsa beni de takımına yazsın ehehe drowa domi mi kasıyorsun hala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kasılmazmı arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 cold arrow, searing arrow gibi büyüleri olan herolara orb kasmayı uygun bulmuyorum =P, hadi skadi kasılır zira ranged skadi orb diil, bone'a da süper gidiyor da domi ya da deso falan lüzumsuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tek kisi katilabiliyo muyuz? takima gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 2si ayrı taktikler zaten aura ve stat gidip dominatorla düşük levelda çok yüksek dmg vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar