dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 halden anlamazlar azizim. cok yakisikli cikmissin kermit emre, dunyalar guzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 dory bana yavşıyo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Okuldan bi fotoğrafçı arkadaşımın "abi bak ne yaptım" diye yolladığı bi poz. Orijinalini sormayın bile. Aslında ben böyle biri... neyse hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kermit said: dory bana yavşıyo !!! evet B)-8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 biraz cilt kremi kullanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ups =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mortis said: biraz cilt kremi kullanmayı dene. sdfdsafsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 taş gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 of dory orda ne yazıp da editledin çok merak ettim şimdi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 dory said: kermit said: dory bana yavşıyo !!! evet B)-8-) lan sen deyince olay çıkıyo ben deyince niye bi bok olmuyo haksızlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ben yazsam 50 kere ss alıp koymuştunuz şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kermitin oyu köylününkiyle bir değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o kadar kötümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evet açıklıyorum: editlenen mesajda dory gülüyordu. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 işte yavşıyo bana o yüzden gülüyo niye olay çıkmıyo olm bi kız erkeğe bana yavşıyo bu dediğinde olay çıkıyo ama ben diyom kız kabul ediyo kimse seslenmedi bile BASIN GİDİN LAN CANIM SIKILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kermit bana yavşıyo. (deneysel takıldım dsffdsaads) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kermitin sevdiceğine yavşıyorum ben de meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi istediğin mevzu olsun. sırf paşa gönlün rahat etsin diye bak. ŞŞŞ! Bİ DAKKA KİM KİME YAVŞIYO LAN NOOLUYO ORDA ÖYLE?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben bahçivan olmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 burtonesk said: kermitin sevdiceğine yavşıyorum ben de meheh o meseleye girme ! kökten kazıycam seni rahat yok bana senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 mevzuda parmağım olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ginaly benim nişanlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ginaly e yavşıyom bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Şimdi bi dakka, olayın gidişatını toparlamak istiyorum. yavşama sıralaması şu şekilde di mi? burtonesk ==> dory ==> kermit ==> mr_hand ve ginaly ben de yırtık dondan fırlarcasına gelen figüran. edit: güncel haberler malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kermit said: işte yavşıyo bana o yüzden gülüyo niye olay çıkmıyo olm bi kız erkeğe bana yavşıyo bu dediğinde olay çıkıyo ama ben diyom kız kabul ediyo kimse seslenmedi bile BASIN GİDİN LAN CANIM SIKILDI KİM YAVŞIYO SANA YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar