wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 rol mü? her gün beslemesini bi kenara bıraktım, tavuk verirken yanına pilav bile koyuyo ne anlatıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 zannımca kedi baya uyuz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o kedi senden daha insancil fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 wildpervert said: rol mü? her gün beslemesini bi kenara bıraktım, tavuk verirken yanına pilav bile koyuyo ne anlatıyosun sen ahaha annelik icgüdüleri. cacik neyin de ver askus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 anam babam ölsün de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 allah belanı versin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kediye iyi bakmasıyla bütün fotolarda gözleri kedide olması arasında fark var. kediyi seviyorum diye bağıran foto zinciri, halbuki 1-2 de deklanşöre baksa adam gibi foto olur. kedimle ben olacağına kedi hastasıyım konsepti olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 senin banın ne zaman açıldı lan bu arada can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 vaniLLe said: wildpervert said: rol mü? her gün beslemesini bi kenara bıraktım, tavuk verirken yanına pilav bile koyuyo ne anlatıyosun sen ahaha annelik icgüdüleri. cacik neyin de ver askus. bana kalsa ayran falan vericem cidden de, dis guclerin baskisi var uzerimde. ama tam yavru kedi salagi hayvan, dusuyo kalkiyo, camin onunda duruyo boyle, asma yapraklarindaki isiklarla oynuyo falan. butun gun izlesen sikilmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sly-One said: kediye iyi bakmasıyla bütün fotolarda gözleri kedide olması arasında fark var. kediyi seviyorum diye bağıran foto zinciri, halbuki 1-2 de deklanşöre baksa adam gibi foto olur. kedimle ben olacağına kedi hastasıyım konsepti olmuş yani. kedi hastasi degilim can, kedinin hastasiyim hayvan eski kedimin aynisi, pembe burun sari beyaz tuyler falan ozellikle kasilmis pozlar degiller plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yannız benim kedinin bi bacağı aynı o renk. 100. yılda bulduysan babası olabilir. anası da siyah tekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 olm fatih o kum havuzunun içine kim sıçtı hala şüpheli bakıyorum ben o olaya o kedi o kadar sıçmaz lan sen sıçtın dimi söyle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben sıçtım evet. 2 adım ilerde tualet var ben gitim kuma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 olm ishaldi ama ya tutamadıysan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 gokalp bu troll tavirlarin nedeni nedir abi? surda albume kiz fotosu koyduk, konuyu boka bagladin. baltalamasana replerimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hiç o yönden bakmamıştım olaya kusura bakma. aklıma ne geldiyse yazayım dedim trollemedim ben. doğaçlama muhabbet ediyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kedi kumundaki boku ben burdan hayal ettim sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 konu kedi olunca fatihin kedisi hafize geldi ordan çıktı hep. senin kedinin rengi güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben yapmadım ama yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bi sonraki fotoda toplariz repi artikin, caniniz saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 valla istemeyerek oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kedi de kız da yalan. Fotolardaki işığın kattığı ahenk güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çirkin ve şişman kızlar resim koymasın. sonra birbirlerine destek oluyorlar ne yapcagımızı şaşırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar