kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 1.60 1.70 arası oırda onu yazmamdaki amaçgötünüzden anlamyın alfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kız dediğin 1.70den aşağı olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: kermit said: Asteroth said: Abiim o zaman sen dombili seviyosundur, eyvallah. Dombililerin dombili olduğu gerçeğini değiştirmiyo ki bu. dombili değil 1.65 1.70 boylu kızlarda ideal 60 en fazla 40 medir olm ? "Etli butlu" dediğin 60 kilo mu lan? 40 kilodan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dombililer de 34 bedenim diye iddia etmiyor zaten. SISKOSUN denmesi farkli, cüsseni kabul etmek farkli. ben kalkip adamin tekine, cok cirkinsin dersem ne olur? ''kendine bak lan lavuk'' denmez mi? ne bicim insan lan bu? saygisiz bu denmez mi? size düsmüyor, popstar jürisi degilsiniz alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yer elması konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 vanille cok kızmıs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ardeth said: kız dediğin 1.70den aşağı olmayacak alalh içni boyun kaç merak ettim yaşlın kaç sicnap gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Werewolf said: vaniLLe said: BENI KARISTIRMAYIN LAN! konumuz sisko. mesaj kendi içinde çelişmiş ''NIIILL KILO VERMEM LAZIM YARDIM ET'' diyen kimdi lan acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 1.80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ahahahaha "Boyun kaç sincap?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 +-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi şu habire laf çakanları cidden çok merak ediyorum eminim tüm nicklerin arkasında bir bale bir bach falan yatıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 her türk 1.80 zaten. ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 erkek adam bale yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 iyi de sorun insanlarin christian bale olmamalari deil ki. kimse kiza ´hic de adriana lima gibi deilsin iykh´ dememis. sisko denmis. sisko. sorunun ´sanki siz sisko deilsiniz hih´gibi bisi olmasi lazim ki degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 vaniLLe said: Werewolf said: vaniLLe said: BENI KARISTIRMAYIN LAN! konumuz sisko. mesaj kendi içinde çelişmiş ''NIIILL KILO VERMEM LAZIM YARDIM ET'' diyen kimdi lan acaba... benim şişkoluğum seninkini geçirmiyo ALLAHIN TIFILI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kız dediğin çıkartıp vuracak masaya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çok çirkinsen gördüğün her kıza adriana lima demek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 cokiyi said: iyi de sorun insanlarin christian bale olmamalari deil ki. kimse kiza ´hic de adriana lima gibi deilsin iykh´ dememis. sisko denmis. sisko. sensin lan şişko sen hiç şişko görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 cok iyi benim vucut olculerim. uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sana inanmak için hiç bir sebebimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bence burdan ban çıkar böyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olan bana olcak lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sen başlatın ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bok atma konusuna döndü. sdfk barbu said: vanille cok kızmıs :( kizarim =P hepiniz bir olup sacma sapan bi argümanla bi hatunun üzerine gidiyorsunuz. olay hatun olmasi degil, baska bi insan olsa yine kizarim. gördügünüz hatun balik etli, bi deri bi kemik degil diye direkt sisko damgasini yapistirmak ''eeeh eyter lan'' dedirtiyo. ne yani lan, sirf 34 beden manken gibi insanlar mi foto koyabiliyo buraya gönül rahatligiyla? öyle olmayanlar direkt ezilcek mi? HAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar