vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bella datlim, bakma sen bu erkeklere. he diyip geccen her zaman, sacmaliyolar siskoluk hususunda her zaman. iki yanak, bir et gördü diye. 47 küsür kiloyum ama gökalp de bana hep sisko der 5 senedir misal sdfjfd.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bella said: dünya redhead olsun kalbimi okudun
-all Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bella ile napaeyi fake sanıyordum, ikisi de kız çıktı.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Şişko ne ya, öküz müsün. Dombili falan deseydin bari.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 herkes christian bale herkes brad pitt anasını satayım kız beğendiremiyoruz.
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: yok lan almasada olur. leşcinsel bu arada bella senin de madalyan yok benim de. naber?
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: herkes christian bale herkes brad pitt anasını satayım kız beğendiremiyoruz. ahahha herkes cons değil demen lazımdı bence. sonuçta krisçın < orçun gerçeği var
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben önünde eğilirim o adamın. eğildikten sonrada kendimi tutarım birşeyler yapmamak için.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bale diye soyadı olan adam mı olur lan
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 benim paticikte beğenmediğim sadece 2 kız var. diğer kızlarımız çok cici. yavşamamak için bu kadar gay yazdım
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Christian Bale olmakla ne alakası var olm? Kız dombiliyse ben Christian Bale olsam ne farkeder, kapıcı Hasan Efendi olsam ne farkeder? Hasan Efendi'yi büyük harfle yazdım, alınmasın babası kapıcı olan varsa.
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: Christian Bale olmakla ne alakası var olm? Kız dombiliyse ben Christian Bale olsam ne farkeder, kapıcı Hasan Efendi olsam ne farkeder? Hasan Efendi'yi büyük harfle yazdım, alınmasın babası kapıcı olan varsa. Arkadaşın doğru dediğini düşünüyorum ben şahsen.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "gönül bu otada koınar bokada konar" olaynımj tartışıyonuz anlamadımda
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 cık krisçiyın bale olmadan kimseye şişman diyemezsiniz hadi şimdi çıkın dışarı
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sen adam olmadan kimseye dışarı çıkmasını söyleyemezsin Ardeth. Önce adam ol. OOOOOOO TANSİYON YÜKSELİYOR
Öne çıkan mesajlar