kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bella said: vay be nankörlük diz boyu. elini vicdanına koy kermit efendi,nil olmasa o repleri rüyanızda görürdünüz efenim. yıldız olmak böyle bişi işte babamı bile tanımam bu saatten sonra
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olm şöhret basamaklarını hızla tırmandın ama çat diye inersin, medyaya demeç verip durma yeter. cool ol biraz. hit aldıysan aldın tamam, öğren bişiler benden artık yeter. şükrü kolay gelsin.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tamam arkadaşlar şaka yaptım sadece
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 meme uclarına da bebe yağıyla masaj yaptırmış diye duydum
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kafamı çok başarısız sokmuşum ama olsun.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fistan said: şükrü kolay gelsin. eyv
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mortis said: kafamı çok başarısız sokmuşum ama olsun. Adamdan resmen yeteneksizlik akıyo. Resim çekmeyi geçtim çekilmeyi bile becerememişsin malmortis
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olsun iyi hatıra fotografı olmus :) elleri niye çıkardınız lemur gibi ya, ehe.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kız becerememiş hiç, yanlardan tutmuş fila.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hahha aabi o kadar saçma dizayn edilmiş ki arkasını görseniz böle dimdik ayakta duramiosun önüne bi platform gibi bişey koymuşalr ona doğru böle dizini koyup falna duruosun o yüzdne dengede durmak için tutunduk. baya kötü yani öle dümdüz arkasında duramiosun o yüzden zaten kafamı da doğru düzgün yerleştiremedim
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şu koreli çocuk namwoo , starcraft meistermiş haha.
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 little japanese girls puking each others mouths tutamadım kendimi bi an of.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bana nie bağışlıo size bağışlasın hıh!
Öne çıkan mesajlar