dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 araya baskasi girmiyodu lan o filmde ilyas oyuna geliyodu asya da tekmeyi basiyodu hakli tabe. ama dinlemiyodu adami felan zaten gururlu kiz. of=( sukruye noldu nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 asya aldatir gibi yapiyodu cunku kamyonunuda aliyolr ilyasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 taam kavusamiyolardi iste ne farkeder. sükrü yok. yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bi erkeğin kamyonunu almıycan ben onu bilirim ilyasa çok yanlış yapıyolar o filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 nil sende kotu sarisin kadin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BonePART said: asya aldatir gibi yapiyodu cunku kamyonunuda aliyolr ilyasin capsiz capsiz konusma simdi asya aldatmiyodu kadin hamileydi ayrica ilyas bi gece o sarisin yosmanin evine gidiyodu kadin da planlamis asyayi cagriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hadi lan ordan :/ BEN BAS ROL ISTIYOM ÖLE CAKMA ROLLERDE OYNAMAM. hem kötü kadin rolü bana yakismaz. ayrica ben sarisin degilim. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 alamancisin default sarisinsin goumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NcG1DgXq9dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Adimi agziniza almayin. Sent from my iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ıyyy ne kadar iticiiğğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cL6TKKowg38 bole dansetcem lan dugunumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 aquila said: Adimi agziniza almayin. Sent from my iphone. al iste erkek milleti. güzel laflarina kanmican. belmondo dedik, madalyalarina vurulduk meger benim sadik yarim vecihiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vecihii Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 geldim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ahahahahahaah ORCUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 balonuyla geldi hem de. bak demedi deme, olgun değil bu, nil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vecihii Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 her fake ide orçun sanmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 beyaz klavyeli pirensim, sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Vecihi ucagi hangara birak ben seni roketle gondericem simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya biraksana, kismetimle oynuyosun hayvan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vecihii Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 vaniLLe said: beyaz klavyeli pirensim, sen misin? beyaza boyarım klavyeyi sen iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 erkeke bak kiskandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 OHA SÜKRÜ BANLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 oha abi gucu kendisi icin kullandi sikayet edicem snei suku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 demiştim nil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar