Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bonep kıskanma lan :) rakılı foto koydun daha ne istiyosun işte. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ahaha walla epi topu 4 duble icmisim bide bira cila 10 hatta 15 numara oldum war ya yannda kavun beyaz peynir roka sogus deniz levregi gobek salata 10 numaraydi masa bana kalsa bi kavun peynir fitimde balik masasi olunca kalabaliklasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yok aga yane bendede cok beyaz warda herkes souyo olur yane beyaz kizlar olgun erkekleri seviyo dicen bak bi richard gere george clooneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dasaaa said: vaniLLe said: anam saclarda beyazlik niye oluyo ya genc yasta? pigment eksikliginden degildir heralde, merak ettim. bende de var bi sürü beyaz yanlarda gerçi hoş duruyor bence :) ohs evet dfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 richard gere iyi de clooneyi istemem. abdullah gülü görüyorum her baktigimda:/ AMA MESELA KIM VAR HMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 haha abicim abdullah gul ya ajaha hemserim kayserilim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sey war sey morgan freeman besiktas amigosu gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 beyazlı saç karizmatik bir olgu arkadaşlar. bu arada o rakı bardağının içine konulduğu buz şeysinin hastasıyım. neden bilmiyorum süper bir icat olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ehlikeyf iste adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 beyazlaması ii saçların saçlar beyazlıyosa kel kalmazsın benimde tek tük çıkıyo aralardan beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adı da güzel bak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit said: beyazlaması ii saçların saçlar beyazlıyosa kel kalmazsın bu ne alaka yav bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 had lan ordan. iy ki karizmatik dedik, herkesin bi beyaz kili varmis fdsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sebebini bilmiyomdsa öyle yav erken yaşta beyazlıyosa dökülüp kel kalmıyon yani genelde. istisna vardır orasını bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mr_Hand said: kermit said: beyazlaması ii saçların saçlar beyazlıyosa kel kalmazsın bu ne alaka yav bilen var mı :) yok öle bi mantik. enistemin saclari da 30undan önce beyazladi, ama tepesi kabak gibin su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit said: sebebini bilmiyomdsa öyle yav erken yaşta beyazlıyosa dökülüp kel kalmıyon yani genelde. istisna vardır orasını bilemem yaw tersi lan o dokulmeyen sacin beyazliyo ondan beyaz sac dokulmez diyolar yemisler snei kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tanrim yasli karizma erkek mi istiyosunuz discim derim uf gozleri cook guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 vaniLLe said: had lan ordan. iy ki karizmatik dedik, herkesin bi beyaz kili varmis fdsj. hemen bi kendine pay biç lan sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 FANTAZINI DOVDURTME BANA ASYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hahahaha atarlandı herkes. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 selam, beyaz saçım yok, siyah olanlar da bi 10 seneye dökülür. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BonePART said: FANTAZINI DOVDURTME BANA ASYA yea püfff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben sekreter hemsire oretmen faztazyasi yaziyor muyum disciymis tobe toe doktor olamamis puani yetmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya oss bi kere insanlari ölcücü bi test degil tamam mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya kesin =/ ilyas ve asya kavusamiyo bi kerem araya baska birisi giriyo. ben de bi tane vecihi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar