mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Saeros said: ben 2 birayla kafa oluyorum siz bissürü para harcıyosunuz. bzuaaa. yarın bira içtikten sonra gült chatte saçmalamaya baslamıstı bile dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sen yarim bira bile icmeden sacmalamaya basliyosun ki berk. ausdfdvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 PWNED ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 of ben de ayniyim icmeden sacmaliyorum. o yüzden self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sakalı da yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 abi alkol olayı garip gün gelir 2 biraya sarhoş olursun gün gelir 6 8 tane içersin olmazsın psikolojine bağlı birazda sanki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tekila beni carpmiyo sarap cakir keyf yapiyo raki hic o kadar icmedim bira zaten tirt. vodka hmm iste black-outlarimi yasadigim icki dsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 8 taneyle her şekilde sarhoş olursun yalnız, ard arda içersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben suyla bile oluyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 6yla olmadim yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 fede said: ben suyla bile oluyorum bazen senin kafan cok acaip zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 suyla sarhoşluk en güzeli zaten. 3 bardak içtim şimdi off kafam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dory said: fede said: ben suyla bile oluyorum bazen senin kafan cok acaip zaten 4 saatte 16 adet bbce kustum bodrumdaki o derece oldum beles iye otelde 11 bira icince bole oluyo snairim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 alın gider ayak sizi kıllı göğüslerimle başbaşa bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sıratıma sıçayım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hahah o bezmislik ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben gözlüğe takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kermit said: sıratıma sıçayım bide ben de. ESKI KERMITE BAK BI DE SIMDIKINE! VAY AK YAAA. böyle cengaver gibin uzun saclariyla vurup savuran bir genc vardi... o gitmis yerine kicinda bok varmis gibin yürüyen bi kabadayi gelmis. o bakislar, o gidi....... beni öldürdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yaşlandım... hayat yordu beni bu satırları yazarken arkadan bülent ersoy - üzdünüz beni yıllar gelmesi şafıldan daha bi ilginç oldu lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 3 kere editliyim dedim allahın hakkı üçdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kermit said: alın gider ayak sizi kıllı göğüslerimle başbaşa bırakayım bi buna bak, bi de buna; püü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 lan saçlarımı özledim yine uzatcam yine kestircem mecburen sonra 2 3 ay yine özliycem bu da iiydi yeni eve taşındık arkadaşla eşya yok felan karşılıklı geçtik can sıkıntısı telefonda oyun oynuyoz çektiydi çoraplarımda çıkmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kısa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 daam iste, artik o siyah coraplarin yerine beyaz corap giyyosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar