mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 nileppezdel said: senko said: mulgear6 said: kız olsam 3. sıraya yükselirdin dfg 1 2 kim? halk merak içinde. 1 benim de 2yi bilemem (:P) canım sana erkekken veriyorum lez action sevmezdim heralde kız olsam =((
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 olm napionuz siz!!! erkek erkeği skermi!!!
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evilmaddox said: BonePART said: ben resim koydukca basta bu kermit sonra bu lexius arkamdan resim koyuyo farketmedim deil arkadasim Lexin fotosunu ben koydum yav adama suç atma şimdi. bole ufak numaralara gelmeyin dostum ben simdi buaya +rep aliyim diye keano reeves olur brad pitt olur koyuyormuyum esim
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Hayır bebek bu gerçeği açıklama!!
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 not: yalnız ben nileppezdel i erkek zannetiydim hep :S
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 burda bi tane nil var o da benim lan!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 not: bi insan bu kadar kek olur (:P)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yalnız ne keşfettim nileppezdel i tersten okuyunca led zepplin çıkıo lan EVRİM VAR!!!
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hatta led zeppelini back track edince(tersten dinleyince) satanic mesajlar cikiyomus ona mesaj vermis olabilir satanist saniri
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 BonePART said: evilmaddox said: BonePART said: ben resim koydukca basta bu kermit sonra bu lexius arkamdan resim koyuyo farketmedim deil arkadasim Lexin fotosunu ben koydum yav adama suç atma şimdi. bole ufak numaralara gelmeyin dostum ben simdi buaya +rep aliyim diye keano reeves olur brad pitt olur koyuyormuyum esim resim değil foto foto. (fotoğrafçı bi arkadaşım kafama vura vura öğretti de hehe)
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şu vakit tüm rakı içenlere gelsin bu foto:
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 laraken bakışını bırakmak kolay mı olum önce böyle maymun olacaz bi ahauah rakıdan da olabilir gerçi :D
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Tabi olm. Mucize içki rakı. En metalci adamı bile maymun ediyo işte böyle görüyoruz sayın Patiler. :D
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 can kurban lan ona. maymun olmuşuz çok mu : D
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Rakıya maymun olunma mı ayıbediyon. Aha ağla sevdam da başladı zaten, bi o eksikti anasını satayım.
Öne çıkan mesajlar