fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 izmirli değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dory said: dynun oyle hirt adam diil. teşekkür ederim annem çok duygulandım naz'a da rakı hayatında başarılar diliyorum. doğru yolda. allah bol bol rakı masası muhabbeti nasip etsin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Redhead (tu) kibarim ben =]=]=]=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hadi deli oglan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dory said: dynun oyle hirt adam diil. hırtlıkla alakası yok ki.. bu normal bi durum teşkil eder aslında. hmm ayrıca güncel meme olaylarına da doğal memesiz çirkinliğe karşı,tadında silikonla yapay güzellik severler derneği başkanı olarak değinmem ve profesyonel görüş bildirmem elbette hata olmayacaktır. derneğimizin kuruluş amacı bu ne de olsa. lakin şu an yeri değil, yeri gelince bu konuda derneğimizin görüşlerini bildireceğiz. haklarımız engellenemez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dasaaa said: Bella said: Fistan said: şuna varya sesli güldüm ahauhau AHUAHUAHUAHUAHUAHU süpermiş görüyorum ve arttırıyorum. Yok lan ben değilim. nette bulmuştum löblöb yunusmuş http://www.picamatic.com/show/2009/07/02/10/38/4285900_572x429.jpg parmak arası terlik için çok rahat falan diyorlar ya.. ı-ıh öle çok rahat değil. ha bi de hiç hızlı yürünmüyor. çat çut yerleri döversin anca. ama çok feci de değil. bana bayağı bi zorlama ile giydirdiler! siz kaçın kendinizi kurtarın. eve gelen hediyelere falan da "barnah arasın terlih" çıkabilir muamelesi yapın. çeken elemana laf yetiştirmekten poz verememişim,idare edin konsept bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Dynun said: dory said: dynun oyle hirt adam diil. teşekkür ederim annem çok duygulandım naz'a da rakı hayatında başarılar diliyorum. doğru yolda. allah bol bol rakı masası muhabbeti nasip etsin sdfsd EYW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahuahuahuahuahua bu seri fede'nin emo resmi ile birlikte daimi güldüren resimler olarak bookmarklardaki yerini aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BAŞAKAKAKAKAKAKAKAKAAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dasaaa said: ahuahuahuahuahua bu seri fede'nin emo resmi ile birlikte daimi güldüren resimler olarak bookmarklardaki yerini aldı düşündüğün şeyi düşünüyorum ve... yapma pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başak şu sıfatla antalyada gördüğüm yerde kafana patlatırım bi tane haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 omuzdaki şal(?) ile de ayrı bi hava yakalanmış vallahi :D @fede: np dude.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bi de poz verebilsem efsane olucaktu ulenn!pifss şaşıyım ama bak o fena olmamıs @dasaaa cok soguktu ecnebistan hazırlıksız yakalandık ahahha kermit senin tokat attıgın yerde gul biter anam sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başak . . . .diyemedim bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ya tekrar baktım o sıfat ne kızım haha ağzı açık ayran delisi gibi bakıyo lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahahah oh yeah mamacita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 AHUAHUAHUAHUAHAHAHHAHAUAHUHA eueeeh.. gülmekten katılandım vallahi. fistan'ın tshirt güzel ama.. brus li amcamız huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dassaa sen yapma ben yapayım diye şeyettim sdfsg görüyorum ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 DFHJKLFGKLŞSDKDFŞL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eahahha ayran delisi cok iyimiş! tamam lan gülün diye yaptık işte,boyle hafızalarda kalamam seksi fotolar az sonra!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hahahahahhah mükemmel fotolar. best of paticik e rahat girer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 HAHAHAHAHAH ALLAH BELANI FEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iflahım kesildi az önce.. PAPARUAZAUHZAUHZUAHUAHAUZHUAHZUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ney gözlükmü... orjinal haaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar