mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böjeek said: wowda da druid acmam bundan kaynaklı heralde. alakası yok ben de druid oynuyorum yıllardır ama hala tiksinç böcekler hunter filan olsa anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 pogodi said: o değil de ben bu fotonun küçüğünü alternatipe koymuştum şimdi değişik ya, yüzüne böcek koyan kız, asi böyle mesaj yağmuru olmuştu sdkjfhs @asi kız pıgıdı: bide dudak üstü versiyonunu düşünemiyorum sdfdsf @jokercim nedenmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şu böcek ne kadar tiksinç olabilir ki ? yutacak değil olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böjeek said: @jokercim nedenmiş o zaman Zorunluluk. Hayat çok acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mulgear6 said: Böjeek said: wowda da druid acmam bundan kaynaklı heralde. alakası yok ben de druid oynuyorum yıllardır ama hala tiksinç böcekler hunter filan olsa anlarım yok ordaki ana fikir hayvan sevgisi <3 ırk ayırmadan sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ders çalışsana cansın işsiz gibi gelmiş fotoğraf koyuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Lancelion said: şu böcek ne kadar tiksinç olabilir ki ? yutacak değil olm. Fera Factor'de yiyolar bunları nolçakki. Versinler 50.000 tl bende yerim lan. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: Zorunluluk. Hayat çok acımasız. druid oynamam mı zorunluluk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Holy said: ders çalışsana cansın işsiz gibi gelmiş fotoğraf koyuyosun ahahaha çalıştım! son final bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: Lancelion said: şu böcek ne kadar tiksinç olabilir ki ? yutacak değil olm. Fera Factor'de yiyolar bunları nolçakki. Versinler 50.000 tl bende yerim lan. 8-)çok afedersin ama nah yersin arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 japon çinli minli olsan anlıcamda yenmez yau ıyy tamam alır elime inceler severimde yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Holy said: |Joker| said: Lancelion said: şu böcek ne kadar tiksinç olabilir ki ? yutacak değil olm. Fera Factor'de yiyolar bunları nolçakki. Versinler 50.000 tl bende yerim lan. 8-)çok afedersin ama nah yersin arkadaşım :) koya masaya 50.000 tl deneyek :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 katılıyorum 5000000 tl olsa belki anca yerim sonra o böcegi yerkenki hafızamı sildiririm üstüne midemi yeniletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yahu şöyle düşün. o hayvan canlı olacak ve yanak içindeki deriler aşırı hassas. ayakları falan hareket edicek o derilere dokunacak, ısırdığında kabuğun sert bir kırılma sesi ardından böceğin vücut sıvısı ağzının içine dağılacak dilinin altına falan gelince tadını hissediceksin ve kusma/bayılma olaylarından biri gerçekleşicek. Bunu okuduğunuz için teşekkür ederim. Yazarken midem bulandı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ööö lavabooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kim işsiz görüyoruz evet allah belanı vermesin senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ahaha 3 mesajda 12:27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İlkokulda 1 kilo eriğine sümük yemiş adamım. O zamanlar ulaşılmaz bir olguydu 1 kilo erik. Hep kağıt poşet içinde 7 8 tane alabiliyoduk paramızla. 1 kilo erik. vay canına. 50.000 tl fiyat biçtim böceğe. Getirin onu da yerim. 50.000 tl ile alabileceğim eriği düşününce... pfff erik süper bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sümükmü. aman allahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben de bi iddia sonucu sıranın altına yapıştırılmış ve kurumuş bi sakızı çiğnemiştim asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 pogodi said: ben de bi iddia sonucu sıranın altına yapıştırılmış ve kurumuş bi sakızı çiğnemiştim asd. genelde o sıraların altına tatakta yapıştırılır. hayat çok acımasız vol2.0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kendi sümüğünmü başkasının mı. kendininse o kadar ivrenç deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böjeek said: kendi sümüğünmü başkasının mı. kendininse o kadar ivrenç deil başkasının tabi, kendininkinde ne var, 2 çokomele bile yenir o :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu arada büyük bi özenle cacık ve kıymalı makarna söylemiştim kendime öğle yemeği için. masada onlar bana bakıyo benim aklımdan sümük ve böcek geçiyo aynı zamanda midem bulanıyo. gidiyorumm.. lavaboya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar