slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eskiden daha kibardı kızlar. ne güzelmiş bu eskiden lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 muhtarliga adayim, inandim diyosundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dory said: cok hosuna gittiyse sen ol. ben çoktan oldum. boşuna baltacı demiyolar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kız sayfası olmuş kaçırmışız tüh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kızlar eskiden teklif etmiomus ama naggber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dory said: bakin sevgili pati herifleri iste bu tarz cirkinlesmeleriniz sanirsam sizi okuz gosteren tamam bana burda bok atiyosun ama baska bi hatun bu yorumlari okuyup "foto koysam kesin bana da boyle hayvanlasirlar" diye dusunuo ve korkuyo, her iki taraf olarak da kaybediyoruz aslinda siz kaybetmiyosunuz, zaten kazanamıyorsunuz ama hatun takimi olarak biz kaybediyoruz taze kanlari. raat durun Çekemediğimizden o ne kadar laf atıyolarsa o kadar kıskanıyolar abazalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 irin said: kızlar eskiden teklif etmiomus ama naggber? asıl teklif ediyosa kaçıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kazım tam womanizer çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 topici bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hah düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 @kazım ahah lan ne istiosunuz bi karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dory said: bakin sevgili pati herifleri iste bu tarz cirkinlesmeleriniz sanirsam sizi okuz gosteren tamam bana burda bok atiyosun ama baska bi hatun bu yorumlari okuyup "foto koysam kesin bana da boyle hayvanlasirlar" diye dusunuo ve korkuyo, her iki taraf olarak da kaybediyoruz aslinda siz kaybetmiyosunuz, zaten kazanamıyorsunuz ama hatun takimi olarak biz kaybediyoruz taze kanlari. raat durun bir de bu mesajı satır atlayarak okuyalım.. "bakın sevgili pati herifleri tamam bana burda bok atıyosun ama böyle hayvanlaşırlar diye düşünüyo ve korkuyo, aslında siz kaybetmiyosunuz, zaten kazanamıyorsunuz rahat durun" evet gördüğünüz üzre hiçbi şey çıkmadı sevgiyle kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ne cekiyosan bana da versene yavuz sjkdfhkjsdfhkjsdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 olsun önemli olan düşünmekti kardeşim takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 mesajı yollayınca satırlar şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 of yavuz sdfuhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yavuz lensleri gozune takicaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çok karanlık olmu$ buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yavuz sen gerizekalısın paragrafında yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oha adam laflar hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 askus said: bakin sevgili pati herifleri iste bu tarz cirkinlesmeleriniz sanirsam sizi okuz gosteren tamam bana burda bok atiyosun ama bit! yazar burda göt biti olmayin demek istemis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 cons da laflar hep hazırdırB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bi adaya dussem forumdan butun kizlar ve 3 erkek deseler yavuz emre bi de en yuksek parayi vereni alirdim adaya ben de adanin baskani olurdum sonra orayi yonetirdim yan adalari fethederdim adalar zincirim olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Stifler said: kazım tam womanizer çıktıdoriden umudumu hala yitirmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar